Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAILEY BIEBER’IN FAVORİSİ: STRAWBERRY MAKEUP
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING DAY CREAM SPF20
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Gündüz Kremi
3.050,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK
NARS
Besleyici & Parlak Bitişli Ruj
1.520,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
CRYSTAL GEL GLOSS
SHISEIDO
Kristal Efekti Veren Dudak Parlatıcısı
1.450,00 TL

Makyaj

HAILEY BIEBER’IN FAVORİSİ: STRAWBERRY MAKEUP

  • Ağustos 08, 2023

“Glazed Donut” ismini verdiği tırnak görünümüyle bir akım başlatan Hailey Bieber, şimdi de “Strawberry Makeup” trendiyle makyaj dünyasını harekete geçiriyor.

vvGünümüzde pek çok trendin sosyal medyada daha doğrusu TikTok’ta doğduğu bir gerçek. Kimileri influencer’lar ya da alanına göre makyaj, saç ya da moda stilistleri tarafından ortaya çıkarken, bazen de beğenerek ve ilham alarak takip ettiğimiz ünlülerin imzasını taşıyor. Bu kez de sırada “Strawberry makeup” isimli trend var. Yaratıcısı ise giydiklerinden kullandığı ürünlere kadar hemen hemen her şeyiyle kendinden söz ettirmeyi başaran Hailey Bieber…

Strawberry Makeup nedir?
Rhode isimli bakım ve güzellik markasının kurucusu olan Hailey Bieber, Tiktok üzerinden yaptığı paylaşımla son zamanlardaki favorisinin strawberry makeup olduğunu ifade ederken, markasından Glazing Milk ve Peptide Glazing Fluid ürünleriyle cildini makyaja hazırlıyor. Strawberry makeup makyajının püf noktası ise çok minimal, pratik ve doğal görünmesi. Bu makyajda özellikle yanaklar ve dudaklar trende adını veren şekilde çilek rengini anımsatan hafif kırmızı tonlarla renklendiriliyor.

Strawberry Makeup nasıl yapılır?
Bu trend kapsamında ağır ürünler, fondöten, pudra ya da renkli farlar kullanılmıyor. İhtiyacınız olan çok az ürün ve pratik bir uygulama… İşte adım adım strawberry makyajının sırları;

1- Ten makyajı
Cildinizi tıpkı Hailey Bieber’ınki gibi parlak ve nemli göstermek için önce serum ve nemlendirici uygulayarak işe başlamalısınız. Bunun için harika bir ışıltı ve nem sağlayan Ultimune ve Essential Energy Hydrating Cream ikilisinden destek alabilirsiniz.

Her ne kadar başarılı model bu makyajı yaparken fondöten kullanmasa da, cildinizde biraz kapatıcılık sağlamak istiyorsanız NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer, Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint, Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer ya da Sports BB Compact SPF50+ kullanabilirsiniz.

Tam olarak Hailey Bieber’ın adımlarını takip etmek istiyorsanız da göz altlarınız ve burun çevrenize onun yaptığı gibi kapatıcı uygulamalısınız. Bu noktada önerimiz ise ikonik kapatıcı NARS Radiant Creamy Concealer. Çünkü kremsi yapısıyla çok kolay uygulanıyor, cildi nemli ve sağlıklı gösteriyor.

Gelelim diğer önemli ürünler; krem bronzer ve allık… Bu ikisi strawberry makeup trendinin olmazsa olmazı diyebiliriz. Bronzer adımında tene harika bir sıcaklık veren NARS Laguna Bronzing Cream, allık için ise o tatlı kırmızı tonu yakalamak için NARS Multiple Orgasm Rush rengini kullanabilirsiniz. 

2- Göz makyajı
Hailey Bieber’ın paylaşımında da gördüğümüz üzere göz makyajı son derece minimal. Yüzünüze uyguladığı bronzer’ı göz kapaklarına da uygulayarak hafif gölgeli bir görünüm yaratıyor. Siz de bunu NARS Laguna Bronzing Cream ile kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Eyeliner ile gözlerine çekik bir hava katıp göz makyajını hafif bir rimelle tamamlıyor. Shiseido Microliner Ink – Brown ve NARS Climax Mascara bunun için oldukça uygun.

3- Dudak makyajı
Dudaklarda da tıpkı yanaklar gibi kırmızı bir ton elde etmek gerekiyor. Her ne kadar Bieber bunun için yanağına kullandığı allıktan tekrar destek alsa da, trendi deneyen influencer Duygu Özaslan'ın TikTok'ta paylaştığı videoda da gördüğümüz üzere Strawberry makeup'ın yıldızı kesinlikle  NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick serisinden Voltage rengi!

Eğer biraz daha canlı bir kırmızı elde etmek isterseniz, NARS Air Matte Lip Color serisinden Pin Up rengini,  NARS Satin Lipstick serisinden saten çilek kırmızısı Bad Reputation rengini ya da NARS Afterglow Lip Shine serisinden Aragon rengini kullanarak dudak makyajınızı oluşturabilirsiniz.

Parlatıcı adımında da önerimiz NARS Afterglow Lip Shine Triple X ve Shiseido Crystal Gel Gloss

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ