Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MÜRDÜM TONLARINDA GÖZ MAKYAJI İLE ETKİLEYİCİ BAKIŞLAR YARATIN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL
QUAD EYESHADOW
NARS
Dörtlü Far Paleti
2.150,00 TL
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL 845,00 TL
HIGH PIGMENT LONG WEAR EYELINER
NARS
Yüksek Pigmentli Dayanıklı Göz Kalemi
1.290,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
#25 SMUDGE BRUSH
NARS
Küçük Dağıtma Fırçası #25
1.440,00 TL

Göz Makyajı

MÜRDÜM TONLARINDA GÖZ MAKYAJI İLE ETKİLEYİCİ BAKIŞLAR YARATIN

  • Ağustos 09, 2023

Özellikle kahverengi ve yeşil gözleri ekstra ortaya çıkaran mürdüm göz makyajı sayesinde kolaylıkla etkileyici bakışlar yaratabilirsiniz.

Tıpkı moda dünyasında olduğu gibi makyaj görünümleri söz konusu olduğunda da yaratıcılığın bir sınırı yok. Bambaşka renkler ve tekniklerle ortaya birbirinden farklı makyajlar çıkarabilmeniz mümkün. Ancak zaman zaman klasikleşen bazı renkler özellikle göz makyajında çok daha başarılı sonuçlar ortaya çıkarılmasını sağlıyor. Hem iddialı hem de son derece kolay şekilde elde edebileceğiniz mürdüm rengi göz makyajı, bilhassa yeşil ve kahverengi gözleri ortaya çıkarıyor. İşte adım adım nasıl mürdüm tonların göz makyajı yapabilirsiniz, inceleme zamanı!

Mürdüm tonlarında göz makyajı nasıl yapılır?

1- Öncelikle göz kapağınıza hafif krem renkli bir farla baz oluşturun. Bu hem size bir zemin hazırlar hem de üstüne süreceğiniz farın rengini daha iyi almanızı sağlar. NARS Single Eyeshadow Biarritz rengin bunun için oldukça uygun.

2- Ardından mat bir mürdüm bir farı yine tüm göz kapağınıza olacak şekilde uygulayın. Yine NARS Single Eyeshadow serisinden mat bordo tonlarındaki Ishta rengi size istediğiniz görünümü yaratmanızda yardımcı olacaktır. Bunun yerine isterseniz NARS Quad Eyeshadow - Taj Mahal içerisindeki bordo rengi de kullanabilirsiniz. Göz makyajınızda bütünlük sağlamak amacıyla aynı farı daha ince yapılı bir fırça ile alt kirpik diplerinize de uygulayın.

3- Mürdüm tonlarındaki göz makyajı oluştururken bu iki adımın ardından, makyaja biraz daha derinlik katmak için hafif ışıltı bir farı hafifçe gözün kenarlarına gelecek şekilde sürün. NARS Orgasm Rising Eyeshadow Palette içerisinde yer alan ışıltı renklerden ya da NARS Single Eyeshadow Mekong renginden faydalanabilirsiniz. 

4- Kirpik diplerinize de bir kalem sürüp dağıtarak smokey bir görünüm yaratabilirsiniz. Hem bu şekilde mürdüm göz makyajı çok daha etkileyici görünür. NARS High Pigment Long Wear Eyeliner Mambo enfes tonuyla adeta bunun için yaratılmış! Bu kalemi kirpik diplerinize sürüp NARS  #25 Smudge Brush yardımıyla dağıtabilirsiniz. 

5- Final adımında ise göz makyajınızı tamamlamak için kirpiklere maksimum hacim veren ve kıvrım kazandıran NARS Climax Mascara ile son dokunuşu yapın. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ