Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OIL GRITTING NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
PERFECT CLEANSING OIL
SHISEIDO
Makyaj Temizleyici Yağ
2.200,00 TL
CLARIFYING CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Tüm Ciltler İçin Arındırıcı Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
DOUBLE CLEANSE ÇİFT AŞAMALI TEMİZLEYİCİ SET
SHISEIDO
Karma & Yağlı Ciltler
5.200,00 TL 4.420,00 TL
DOUBLE CLEANSE ÇİFT AŞAMALI TEMİZLEYİCİ SET
SHISEIDO
Tüm Cilt Tipleri
5.200,00 TL 4.420,00 TL

Cilt Bakım

OIL GRITTING NEDİR?

  • Mart 06, 2024

Yağ bazlı temizleyiciyle cildinize kaç dakika masaj yapıyorsunuz? Oil Gritting isimli trend bunun süresini bizlere veriyor.

Bundan birkaç yıl öncesine kadar yağ bazlı temizleyicilere dair pek çok kişinin bilgisi olmazken, artık güçlü bir cilt temizliği için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Çünkü güneş kremi gibi yağ bazlı kirleri temizlemeye yardım ederken, ardından kullanılan diğer bakım ürünleri de bu sayede ciltte daha etkili oluyor.

Peki, yağ bazlı temizleyici cildinize 15 dakika boyunca masaj yaparak uygularsanız ne olur? Bunun cevabını bize “Oil Gritting” isimli trend veriyor. 

Oil Gritting nedir?
Cildi derinlemesine temizlemek, siyah noktaları gidermek ve tıkalı gözenekleri açmak için yağ bazlı temizleyicilerin kullanılmasını içeren bir cilt bakım tekniği. İşlem, yağ bazlı temizleyicilerin ciltteki kirlerin çıktığını hissedene kadar yüze 10 ila 15 dakika boyunca dairesel hareketlerle masaj yapılmasından oluşuyor.

Oil Gritting işe yarıyor mu?
Her ne kadar TikTok camiasında büyük bir üne kavuşsa da, uzmanlar tahmin edildiği gibi mucizevi bir etkisi olmadığı kanaatinde. Burada 15 dakikaya varan masajın hassas ciltler üzerindeki etkisi tartışılırken, aslında yağ bazlı temizleyiciyi birkaç dakika yüzünüze uyguladıktan sonra diğer temizlik aşamasına devam etmeniz de etkin bir cilt temizliği sağlıyor. 

Yağ bazlı temizleyici olarak ne kullanabilirsiniz?
Shiseido Perfect Cleansing Oil, yüzünüzdeki tüm kiri ve makyajı hızlı ve etkili bir şekilde temizleyen ve cildi nemlendiren makyaj temizleyici yağdır. Suya dayanıklı makyajı bile çıkarır. Tüm cilt tipleri için ideal olan Shiseido Perfect Cleansing Oil, içindeki özel nemlendirici bileşim sayesinde makyajı cildin nem dengesini bozmadan temizler. Bu ürünün ardından cilt temizliğinize Shiseido Clarifying Cleansing Foam ile devam edebilirsiniz. 

Waso Shikulime Get-To-Oil Cleanser, hem cildi hem de makyajı derinlemesine temizleyen 2’si 1 arada temizleyicidir. Kullanım esnasında jel-yağ-süt olarak dokusunu değiştirdiğinden tek başına cildinizi temizlemede etkilidir. Temizleme işlemi esnasında cildin ideal nem seviyesini korur. Temiz ve parlak bir cilt ortaya çıkarır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ