Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SONBAHARIN YÜKSELİŞE GEÇEN 5 MAKYAJ TRENDİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LAGUNA BRONZING POWDER
NARS
Bronzlaştırıcı Pudra
1.940,00 TL
POWERMATTE LIPSTICK
NARS
Uzun Süre Kalıcı Mat Ruj
1.540,00 TL
AFTERGLOW LIQUID BLUSH
NARS
Uzun Süre Kalıcı Likit Allık
1.720,00 TL
QUAD EYESHADOW
NARS
Dörtlü Far
2.150,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
#14 BRONZER BRUSH
NARS
Bronzer Fırçası #14
1.980,00 TL
LIGHT REFLECTING EYE BRIGHTENER
NARS
Göz Çevresini Aydınlatan Kapatıcı
1.630,00 TL
AFTERGLOW LIQUID & POWDER BLUSH BUNDLE
NARS
Afterglow Likit & Toz Orgasm Allık Seti
3.490,00 TL 2.966,50 TL

Makyaj

SONBAHARIN YÜKSELİŞE GEÇEN 5 MAKYAJ TRENDİ

  • Eylül 11, 2023

Eylül ayıyla birlikte yepyeni bir sezon başlıyor. O halde ilerleyen günlerde hangi makyaj görünümlerinin popüler konuma yükseleceğini hemen keşfetmeye ne dersiniz?

Takvimlerin Eylül ayını göstermesiyle birlikte resmi olarak sonbahara giriş yapmış durumdayız. Nasıl ki moda dünyası her sezon farklı bir ruha bürünerek güncel trendler sunuyor, durum güzellik için de hiç farklı değil. Elbette alışılagelmiş bazı makyaj görünümleri kalıcı olmayı başarırken, aralarına farklı üyeler de katılıyor hiç şüphesiz. Şimdi sizleri sonbaharın yükselişe geçen makyaj trendlerini keşfetmeye davet ediyoruz.

1- Latte Makeup – Latte Makyajı
Geçtiğimiz yaz aylarında karşımıza çıkan ve sıcak günleri etkisi altına alan Latte makeup, varlığını korumaya kararlı. Üstelik barındırdığı kahve tonlarıyla sonbahara mükemmel şekilde uyum da sağlıyor. Bronzer, kahverengi far ve parlak nude dudaklar bu makyajın en önemli parçalarından.

LATTE MAKEUP TRENDİ NEDİR? daha detaylı keşfetmek için tıklayın 

2- Glowing Skin - Parlak ve Canlı Cilt Görünümü
Tıpkı kendi cildinizmiş gibi duran ten makyajı çok uzun zamandır makyaj dünyasının radarında. Haliyle sonbahar sezonunda ve 2024 boyunca da aramızda olmaya devam edecek. 2023 Sonbahar/Kış defilelerinde yüksek moda evlerinin yeni koleksiyonlarını sergileyen modellerde de sıkça gördüğümüz parlak ten makyajı, cilt bakımı faydaları sunan ürünlerin de yükselmesine zemin hazırlıyor.

Mesela NARS Light Reflecting Foundation, cildi pürüzsüzleştirip koyu lekeleri ve kızarıklıkları gizlerken, %70 cilt bakım bileşenlerinden oluşan yenilikçi bir formüle sahip. Altı haftalık günlük kullanımdan sonra, makyaj temizlendikten sonra bile cildin netliğini gözle görülür şekilde arttırıyor.

3- Statement Lips - Koyu ve İddialı Dudaklar
Yeni sezonda zengin bordolar ve koyu kırmızılara ve sıcak kahverengilere odaklanmaya hazır olun! Çünkü tüm bakışlar dudakların üzerinde olacak. Ten ve göz makyajının hafif tutularak sadece dudaklara odaklanan görünümler sonbaharın trendleri arasında. 

4- Luminous Cheeks – Yoğun Allık Uygulaması
Senenin en popüler ürünü kesinlikle allıklar! Cildinizi aydınlık ve canlı göstermenin en kolay yolunu sunmalarıyla birlikte hem minimal makyajlarda sıkça kullanılıyor hem de iddialı görünümlerin de destekçisi oluyor. Özellikle krem versiyonları sonbaharın gözdesi olmaya kesinlikle devam edecek. Toz allıklar ise krem allıklarla birlikte daha yoğun bir görünüm oluşturmak için her daim devrede!

NARS Afterglow Liquid Blush ise yanaklarınıza doğal bir ışıltı ve canlılık kazandırmanızı sağlıyor. Birbirinden başarılı 6 renk seçeneğiyle hem çok kalıcı hem de ultra kremsi yapısı sayesinde bulaşma kolay bir uygulama sunuyor. 

5- Metallic Eye Makeup – Gözlerde Metalik Etki
Chloé ve Chanel gibi yüksek modaevlerinin 2023 Sonbahar/Kış defilelerinde metalik makyajlar ön plandaydı. Haliyle bu durum, sonbahar sezonunda neyin yükselişe geçeceğinin de bir göstergesiydi.  Gümüş ve bronz gibi metalik tonlar göz makyajını etkisi altına alırken, siz de bu trendi tüm göze uygulanan farlarla ya da sadece eyeliner ile elde edebilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ