Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2015 SONBAHAR MAKYAJ TRENDLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Makyaj Çantası

2015 SONBAHAR MAKYAJ TRENDLERİ

  • Temmuz 20, 2020

Yeni mevsime yeni trendler... Makyajda yeni eğilimlerikucaklamadan önce neler var bir bakalım.
 

1) Kırmızı dudaklar

Kırmızı ve tonları, bu sonbaharın rengi. Özellikle kiremit kırmızıları dudaklarda çok göreceğiz. Sonbaharın hit ruju ise tartışmasız, Nars Semi Matte Lipstick Vip Red. Sınırlı sayıda sadece Nars 2015 Sonbahar koleksiyonu için üretilen bu ruj, ortalığı kasıp kavuracak. 

 

2) Koyu renk (Vampir) dudaklar

Sadece kırmızı mı trend sandınız? Vişneler, bordolar, siyaha çalan morlar hatta siyah kısaca koyu renk rujların hepsi podyumdan gerçek dünyaya indiler. Bu tonlar fazla iddialı gibi görünse de, birçok makyaj çantası için vazgeçilmez olacak. Bizim koyu renkler arasındaki favorilerimiz ise Nars Audacious LivMake Up For Ever Rouge Artist Intense 14 Pearly Dark Violet ve 48 Satin Blackcurrant.



3) Sıra dışı eyeliner çizgiler

Siyah eyeliner’ın sıkıcı olduğunu mu düşünüyorsunuz? O halde bu sezeon çok eğleneceksiniz. Çünkü enteresan ve farklı çizgiler başrolde olacak. Göz kapağının altında ve üstünde grafik çizgiler, ince kalın kuyruklar, gölgeler, yoğun hatlar... Kısaca eyeliner’da bu sezon özgürsünüz! Nasıl sürmek isterseniz öyle! Nars’ın yeni Kohliner Minorque Eyeliner’ı ile uçsuz bucaksız denemelere ne dersiniz?

 

4) Tatlı kız allıkları

Sıcak şeftali ve gül renkleri, keskin hatlı şehirli kadın havasını üstümüzden alıp yumuşak ve romantik bir görünüm verecek. Nars Reckless inci ışıltılı pembe ve Make Up For Ever HD Blush Peachy Pink şeftali pembe allıklar ile bu görünümü elde etmek kolay. Nars Kabuki Yachiyo Brush ile üstün bir uygulama yapabilirsiniz.


 


5) Heavy Metal gözler

Metalik farlar gözlerde enfes efektler yaratacak! Özellikle gümüş ve altın renkliler... Hatta alt kirpik diplerinde de metalik yansımalar kullanılacak. Nars Dual Intensity farlarla bu trendi uygulayabilirsiniz. Hangisi sizin renginiz? TIKLAYIN.

 

6) Smoky Eyes

Smoky Eyes’ın modası hiç geçer mi? Dumanlı gözler, buğulu bakışlar yeni sezonda da bizimle. Make Up For Ever Artist Shadow Nude Palette ve Nars Hardwired Eye Kit ile sizin de ilham verici buğulu gözleriniz olabilir.


 




7) Twiggy kirpikler

Tek tek ayrılmış uzun ve belirgin kirpikler ile Twiggy kirpiklerine ‘merhaba’ diyoruz! Nars Audacious Mascara ile bu kirpiklere sahip olabilirsiniz. Makyaj artistlerinin şimdiden favorisi olan maskara, uzun ve ayrık kirpiklere sahip olmak isteyenlerin favorisi olacak.

 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ