Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2024 PARFÜM TRENDLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
SOLARIS EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Aromatik Odunsu
8.900,00 TL
SOLARIS EDP 30 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Aromatik Odunsu
4.375,00 TL
HIGHGROVE BOUQUET EDP 100ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Çiçeksi Odunsu
8.900,00 TL
CHANGING CONSTANCE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Ferah
11.900,00 TL
AQUA MEDIA COLOGNE FORTE EDP 70 ML
MAISON FRANCIS KURKDJIAN
Eau De Parfum - Çiçeksi Odunsu Unisex Parfüm
8.220,00 TL
AQUA MEDIA COLOGNE FORTE EDP 35 ML
MAISON FRANCIS KURKDJIAN
Eau De Parfum - Çiçeksi Odunsu Unisex Parfüm
5.110,00 TL
TOBACCO VANILLE EDP 100ML
TOM FORD
Eau De Parfum - Baharatlı Unisex Parfüm
11.750,00 TL
TOBACCO VANILLE EDP 50 ML
TOM FORD
Eau De Parfum - Baharatlı Unisex Parfüm
8.750,00 TL
OUTRAGEOUS
FREDERIC MALLE
Eau De Parfum – Fresh - Unisex
11.700,00 TL
GREENLEY EDP 125 ML
PARFUMS DE MARLY
Eau De Parfum– Fresh Unisex Parfüm
10.560,00 TL

Parfüm

2024 PARFÜM TRENDLERİ

  • Aralık 13, 2023

Sadece saç ve makyaj değil, parfüm konusunda da 2024 yılında nelerin yükselişe geçeceğini merak ediyorsanız, kesinlikle doğru yerdesiniz!

Bir senenin sonuna doğru yaklaşırken, yeni yılda hangi trendlerle karşılaşacağımızı merakla bekliyoruz. Bu merakımız her ne kadar daha çok saç rengi ve kesimleri, makyaj görünümleri ve cilt bakım konusundaki farklılıklar olsa da, parfümler söz konusu olduğunda da yükselişe geçen detaylar ortaya çıkıyor. 

2024'te koku deneyimini üst seviyeye taşımak ve şimdiden koleksiyonunuzu genişletmek için 2024 parfüm trendlerini sizler için araştırdık. 

1- Ruha iyi gelen kokular
Kokuların insan duyguları üzerinde mucizevi denebilecek etkileri söz konusu. Yani 2024 yılında parfümünüzü sadece güzel kokmak için değil, kendinizi iyi, sakin ve huzurlu hissetmek için de kullanabilirsiniz. 

Sandal ağacı, sedir ağacı, paçuli, okaliptüs ve misk gibi notalar içeren parfümler ise ruhsal olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlamaya yardımı oluyor.

Penhaligon’s Solaris sedir, sandal ağacı ve vanilya gibi notalar eşliğinde sıcak bir ruha sahip. Orris ve sedir ağacının zarafet ve incelikle birleşerek yatıştırıcı ve dinlendirici bir etki sunduğu Penhaligon’s Highgrove Gardens’a da bakmanızı tavsiye ederiz.

2- Canlılık & tazelik ön planda
Doğaya dönüş bir süredir pek çok alanda hız kazanırken, parfümlerin notaları için de 2024’te aynı durum geçerli olacak. Yeşil notaların gücü eşliğinde canlı ve taze bir duruşa sahip parfümler de kesinlikle yükselişe geçecek. 

Maison Francis Kurkdjian Aqua Media Cologne Forte ve Parfums de Marly Greenley bu trende uyum sağlayabilecek parfüm önerilerimiz. 

3- Sofistike vanilya
Parfüm notaları içerisinde belki de en sık kullanılan vanilyadır. Kokulara harika bir zarafet ve yumuşaklık kazandırır. Ancak 2024’te vanilya biraz daha esrarengiz bir ruha bürünmeye hazırlanıyor. Daha dumanlı ve baharatlı notalarla karışarak, nazik duruşunu bir üst seviyeye taşımaya hazır!

Tom Ford Tobacco Vanille üst notalarda tütün yaprağı ve baharatlı notalar; orta notalarda vanilya, kakao, tonka fasulyesi ve tütün çiçeği; temel notalarda ise kurutulmuş meyveler ve ağaçsı notalarla hayat buluyor.

Bir başka önerimiz ise Penhaligon’s Changing Constance… Bu parfümde vanilya notası kakule, yenibahar, tuzlu tereyağlı karamel, tütün ve kaşmir ağacı ile buluşarak bambaşka bir koku deneyimi yaşatıyor.

4- Kahve notası
Çiçeksi ya da odunsu notalarla harmanlanabilen kahve kokusu 2024’ün yükselişe geçen notalarından da biri olacak şüphesiz.  O yüzden eğer henüz koleksiyonunuzda kahvenin yer aldığı bir parfüm yoksa şimdiden eklemenizi tavsiye ederiz.

5- Clean girl estetiği
Moda dünyasındaki sessiz lüks ve güzellik dünyasındaki clean girl akımı gibi parfümlerde de minimalleşmenin de görüleceği bir yıl 2024. Doğal güzelliği gizlemek yerine vurgulayan kozmetik ürünlerinin giderek daha artması gibi, cilde uyum sağlayacak temiz notalar ön planda olacak. 

Frederic Malle Outrageous temiz, çekici ve farklı bir kokuya sahip olmasıyla bu duruşa uyum sağlıyor. Ayrıca Maison Francis Kurkdjian Petit Matin de inceleyebileceğiniz parfümlerden. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ