Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
20’Lİ YAŞLARDA ANTI AGING İLE İLGİLİ YAPMANIZ GEREKENLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PERFECT CLEANSING OIL
SHISEIDO
Makyaj Temizleyici Yağ
2.200,00 TL
COMPLETE CLEANSING MICROFOAM
SHISEIDO
Nemlendiren Cilt Temizleyici Köpük
2.350,00 TL
WHITE LUCENT ILLUMINATING MICRO-SPOT SERUM
SHISEIDO
Koyu Lekeleri Hedef Alan Aydınlatıcı Serum
7.100,00 TL
WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem)
5.250,00 TL
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER
SHISEIDO
24 Saat Etkili Yoğun Nemlendirici Krem – Normalden Kuruya Dönük Ciltler
1.950,00 TL
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT
SHISEIDO
Kapatıcı Etkili & Alkolsüz Sivilce Bakım Kremi
1.350,00 TL 995,00 TL

Kırışıklar

20’Lİ YAŞLARDA ANTI AGING İLE İLGİLİ YAPMANIZ GEREKENLER

  • Haziran 26, 2020

Bu yaşlarda bakıma gerek var mı dediğinizi duyar gibiyiz ama, emin olun, anti aging bakıma ne kadar erken başlarsanız faydasını da o kadar çok görürsünüz. 20’li yaşlarda cilt dayanıklı ve gergindir. Yüzde sivilcelere rastlanabilir ama bu durum normaldir, hormonlar tam düzene girmediği için bu tür problemler görülebilir. Kolajen üretimi yoğundur, cilt kendini sürekli yeniler. O yüzden hep tazedir. 
 

Temizlik ve nemlendirme bu yaşlardaki gençler için anahtar kelimelerdir. Çünkü cilt genellikle yağlıdır. Cilt sabah ve akşam güzelce temizlendikten sonra mutlaka alkolsüz tonik kullanılmalıdır. Tonik gözenekleri sıkılaştırır, cildin pH dengesini düzenler. Tonikten sonra mutlaka nemlendirici sürülmesi gerekir. Yağsız ve su bazlı nemlendiriciler 20’li yaşlar için uzmanların önerdiği ürünler...
 

İyi bir cilt temizliği ve nemlendirme, anti aging bakımın temelidir. Sağlıklı ve temiz bir cilt her zaman genç ve taze görünür, unutmayın...
 

25 yaşından sonra göz çevresinde belirmeye başlayan ince çizgilerin silikleşmesi ve derinleşmemesi için göz çevresi kremi kullanmak çok iyi olur. Bu yaşta kullanacağınız göz çevresi ürünü ağır olmamalıdır. Canlandırıcı etki taşıması yeterlidir.

Hangi yaşta olursanız olun, yüz kreminizin ve göz kreminizin etkisini arttırmak için günlük kullandığınız ürünlerden hemen önce Ultimune kullanabilirsiniz. Ultimune'un hem yüz hem göz çevresi için 2 çeşidi bulunuyor. Cildin bağışıklığına etki eden Ultimune, cildi kısa sürede toparlıyor ve iyileştiriyor. Üstüne uygulanan ürünlerin hızlı etki etmesini sağlıyor. 

ASLA YAPMAYIN!
Cilt bakımında yapılacak en büyük yanlış, cilt tipinize ve yaşınıza uygun olmayan ürünler kullanmaktır. 20'li yaşlarda 40 yaş için uygun olan bir serumu kullanırsanız, bu cildinize ağır gelecektir ve cildiniz reaksiyon gösterebilir. İleri yaşlardaki biri de genç ciltler için üretilmiş bir üründen hiçbir fayda göremez. Bu yüzden, mutlaka cildinizin tipine ve yaşınıza uygun ürünler seçin. Bu, güzel, genç ve sağlıklı cildin ilk kuralıdır. 
 


Peki, 20’li yaşlarda hangi ürünleri kullanmak gerekir?

 

20’li yaşlar için -kuru ve yağlı ciltler için- ayrı ayrı uzmanlardan öğrendiğimiz güzellik reçetemiz şu şekilde:
 

Cilt temizliği
 

YAĞLI/KARMA CİLTLER İÇİN

Waso Shikulime Get-To-Oil Cleanser, hem cildi hem de makyajı derinlemesine temizleyen 2’si 1 arada temizleyicidir. Yüz, göz, dudaklar için uygundur. Silinebilir ve yıkanabilir temizleyicidir. Kullanım esnasında jel-yağ-süt olarak dokusunu değiştirir. Suya dayanıklı makyajda da etkilidir. Temizleme işlemi esnasında cildin ideal nem seviyesini korur. Temiz ve parlak bir cilt ortaya çıkarır. Sürdürülebilir ambalaja sahip, vegan ve temiz içerikli üründür. 15 yaşından itibaren herkes için idealdir.

KURU CİLTLER İÇİN

Shiseido Perfect Cleansing Oil, gözeneklerdeki temizlemesi zor ten makyajını bile etkili şekilde giderir. Shiseido’nun doğrudan ve etkili hızlı makyaj temizleme teknolojisini içeren bu yumuşak ve hafif yağ, suya dayanıklı makyajı bile temizler. Cildi hızlıca temizler ve yapışkanlık hissi vermeden, nemli bırakır. Kuru ve nemli ciltler için ideal olan Shiseido Perfect Cleansing Oil, içindeki özel nemlendirici bileşim sayesinde makyajı cildin nem dengesini bozmadan temizler.

 


 

Nemlendirici
 

Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer, 24 saat cildi nemli tutan, kolayca yayılan ve asla yapışkanlık hissi bırakmayan, kremsi fakat hafif dokuya sahip bir nemlendiricidir. Normalden kuruya dönük ciltler için uygundur. Sadece 2 haftada cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirir ve cildi derinlemesine nemlendirir. Pürüzleri ve ince çizgileri azaltmak için 48 saat nemi tutar. Cilt problemlerinin tekrarlanmasını önlemek için cildin bariyer fonksiyonunu onarır. Cildin yenilenmesini iyileştirmek için cildin doğal enerji kaynağını (ATP) destekler. Nemli, dolgun ve yumuşak bir cilt ortaya çıkarır.

 

Cilt Problemlerini Çözen Yüksek Etkili Bakım
 

Waso Koshirice Tinted Spot Treatment, sivilcelerin görünümünü hafifleten, yenilerinin oluşmasını önleyen ve sorunlu bölgeyi kapatıp gizleyen nazik, cildi kurutmayan, alkolsüz 3’ü 1 arada sivilce bakımıdır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Bu ürünün 3 işlevi vardır: Sivilceyi İYİLEŞTİRİR, ÖNLER ve GİZLER. Sivilce ve akne gibi kusurları azaltır, oluşmasını önler. Sivilce etrafında oluşan pürüzleri ve pul pul dökülmeyi engeller. Siyah nokta oluşumunun ve gözenek tıkanmasının önüne geçer. İltihap ve kızarıklığı önler, kızarıklıkları kapatır. Lekelerin görünümünü anında iyileştirir. Temiz, taze, lekesiz ve aknesiz bir cilt ortaya çıkarır. 3 rengi vardır. Temiz cilde veya makyaj üzerine kullanılabilir. Lokal uygulama için uygundur. Sürdürülebilir ambalaja sahip, vegan ve temiz içerikli üründür. 15 yaşından itibaren herkes için idealdir.

Waso Koshirice Calming Spot Treatment, sivilcelerin görünümünü hafifleten, yenilerinin oluşmasını önleyen nazik, cildi kurutmayan, alkolsüz 2’si 1 arada sivilce bakımıdır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Bu ürünün 2 işlevi vardır: Sivilceyi İYİLEŞTİRİR ve ÖNLER. Sivilce ve akne gibi kusurları azaltır, oluşmasını önler. Sivilce etrafında oluşan pürüzleri ve pul pul dökülmeyi engeller. Siyah nokta oluşumunun ve gözenek tıkanmasının önüne geçer. İltihap ve kızarıklığı önler. Temiz, taze, lekesiz ve aknesiz bir cilt ortaya çıkarır. Temiz cilde veya makyaj üzerine kullanılabilir. Lokal uygulama için uygundur. Sürdürülebilir ambalaja sahip, vegan ve temiz içerikli üründür. 15 yaşından itibaren herkes için idealdir.

 

 

Göz çevresi için nemlendirici krem
 

Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, ilk kez göz bakım kremi kullanacak olanlar dahil, göz çevresinde birden fazla endişe yaşayanlar için çok yönlü bir üründür. Kuruluk, hava kirliliği, stres, UV ışınları, ovalama/sürtünme (yastık vs) gibi sebepler sonucu göz çevresinde biz farketmesek de pek çok hasar oluşur. Şu 5 probleme çözüm bulur: Morluk – şişkinlik- ince çizgiler- kuruluk – sarkma. Gelecekte daha fazla hasarın oluşmasını önlemek için cildin iç savunma mekanizmalarını güçlendirir. 24 saat nem sağlar. Anında nemli, pürüzsüz ve toparlanmış bir cilt yaratır. 1 hafta kullanım sonrasında şişkinlik ve koyu halkalar azalır. 3 ay boyunca düzenli kullanımda ise ince çizgiler ve sarkma gözle görülür bir şekilde azalır. Her yaş grubuna uygundur.

Kil maskesi

 

Shiseido Purifying Mask, fazla yağ da dahil olmak üzere matlaştıran pürüzleri absorbe etmeye yarayan Deniz Mineral Kili ile formüle edilmiş kremsi maskedir. Işıldayan cildi ortaya çıkararak genç bir görünüme kavuşturur. Canlı bir görünüm için cilt temizlenmiş ve yeniden canlanmış hale gelir. Shiseido Purifying Mask, anında saflık, berraklık ve yumuşaklık hissi verir. Düzenli kullanımda kusursuz, güzel ve dinlenmiş bir cilt görünümü verir. Hafta 1-2 defa uygulamak yeterli olur.
 

Bu maske yağlı ve karma ciltler için uygundur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ