Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
20’Lİ YAŞLARDA CİLT BAKIMI NASIL OLMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
COMPLETE CLEANSING MICROFOAM
SHISEIDO
Nemlendiren Cilt Temizleyici Köpük
2.350,00 TL
EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE
SHISEIDO
Cildi Güzelleştiren Losyon
4.200,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Bakım Kremi
3.050,00 TL
WASO SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER
SHISEIDO
24 Saat Etkili Yoğun Nemlendirici Krem – Normalden Kuruya Dönük Ciltler
1.950,00 TL
NORTHERN LIGHT SMOOTHING FLUID
POLAAR
Yağlı ve Karma Ciltler için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem
1.850,00 TL 1.480,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL

Cilt Bakım

20’Lİ YAŞLARDA CİLT BAKIMI NASIL OLMALI?

  • Ağustos 18, 2023

Henüz 20’li yaşlarınızdaysanız, çok fazla ürüne ya da 10 adımlı bakım ritüellerine hiç de ihtiyacınız yok. Sadece birkaç adımı es geçmemeniz yeterli.

Her ne kadar cilt tipine, yaşam şartlarına ve beslenme rutinine bağlı olsa da, 30’lu yaşlardan itibaren bazı yaşlanma belirtileriyle karşı karşıya kalınabiliyor. Mesela göz çevresinde kırışıklıklar gözlemlenebiliyor ya da yavaş yavaş sarkma sorunu ortaya çıkabiliyor. Leke ve gözenek problemleri ise yaştan bağımsız olarak ciltte görünebilecek diğer olumsuzluklardan. Bunların oluşmasını önlemek ve önüne geçebilmek için yapılması gereken ilk şey, elbette erken yaşlarda düzgün bir cilt bakım rutini oturtmak. 

Özellikle 20’li yaşlardan itibaren cildinize ne kadar iyi bakarsanız, ilerleyen yıllarda ise yaşayacağınız problemler o kadar az olacaktır. Üstelik çok fazla ürüne ya da adıma da ihtiyaç yok. Oldukça basit adımlarla, cildinize en iyi şekilde bakmanız mümkün.

20’li yaşlarda cilt bakımı nasıl olmalı?
20'li yaşlarda ihtiyaç duyulan bakım ürünleri ve rutinleri keşfetmek için okumaya devam edin! 

1-    Temizleme
Bütün uzmanların ortak kanıda olduğu en önemli şey, cildi temiz tutmak ve cilt tipine uygun bir ürün tercih etmek. Çünkü yaş kaç olursa olsun cildi makyajdan, kirden, ölü cilt hücrelerinden, fazla yağdan ve diğer kirleticilerden arındırmak gerekiyor. Bu sebeple seçtiğiniz temizleyici hem nazik hem de etkili olmalı.

Shiseido Complete Cleansing Microfoam her yaş için uyumlu harika bir temizleyici. Cildi kirden, makyajdan derinlemesine temizliyor ve arındırıyor. Makyajı bile etkili bir şekilde temizlerken cildi hem pürüzsüzleştirir. Bunu yaparken de aynı zamanda nemlendiriyor.  

2-    Losyon
Cilt bakımında çoğunlukla es geçilen bir adım losyon uygulamak. Ancak cildi ardından gelen bakım ürünlerine hazırlamasının yanında, cilt bariyerini güçlendirme ve nem seviyesini düzenlemesi gibi güçlü özelliklere sahip versiyonlarını mutlaka değerlendirmelisiniz. 

Eudermine Activating Essence güçlü bir içeriğe sahip ve 24 saat nemlendirme etkisiyle cildin anında parlak ve tazelenmiş görünmesini sağlıyor. İçeriğindeki prebiyotik sayesinde cildin dengesini korurken, ışıltılı bir cilt elde etmek için hücre döngüsüne, içten nemlendirmeye ve güçlü bir bariyere odaklanıyor.

3-    Serum
Cildinizi temizlediniz, losyon uyguladınız ve şimdi sırada serum var. Bu adımda tamamen cildin ihtiyaçlarına göre hareket edebilirsiniz. Yağlı bir cildiniz varsa arındırma özellikli, donuk bir cildiniz varsa da canlandırma özelliği sunan serumlar tercih edebilirsiniz. Sizin için önerebileceğimiz serumlar ise şöyle;

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate: Dünyanın en ikonik serumları arasında yer alan Ultimune, pek çok faydayı bir arada topluyor. 
-    Cilde parlaklık, dayanıklılık, pürüzsüzlük sağlar.
-    Cildin iç savunmasını etkinleştirir. 
-    Cildi nemlendirir ve stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı korur.
-    Anında cilt daha pürüzsüz görünür ve derinlemesine beslenmiş hisseder.
Tüm bu artıları nedeniyle sabah ve akşam Ultimune seruma cilt bakım rutininizde yer verebilirsiniz.

Shiseido Waso Yuzu-C  Glow-On Shot: Tek kullanımda bile cildin yorgunluğunu ve donukluğunu ortadan kaldıran bu C vitamini içerikli serum, erken yaşlanma belirtilerine karşı da etkili. Bitkisel yağlardan oluşan formülü, cildin daha yumuşak, esnek ve parlak görünmesini sağlıyor.


4-    Nemlendirici
Cilt bakımında genellikle yapılan bir hata söz konusu. Özellikle yağlı ciltlere sahip kişiler, cildin daha fazla yağlanmasından korktukları için nemlendirici adımını atlıyorlar. Ancak bu büyük bir yanlış. Cilt tipi ne olursa olsun her cildin mutlaka nemlendirilmeye ihtiyacı var. Çünkü cildin güçlü bir bariyere sahip olmasına destek veriyor. Burada bilmeniz gereken tek şey, cilt tipinize uygun bir ürün seçmek.

Shiseido Essential Energy Hydrating Cream: Tüm cilt tipleri için uygun olan bu nemlendirici, cildin nem üretimini harekete geçiren ve ince çizgileri önleyen özel formüllere sahip. Nemi destekler, yaşlanmanın ilk belirtilerini önler. Sayesinde cilt parlar ve yumuşaklık kazanır.

Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer: Waso serisine ait Shikulime Mega Hydrating Moisturizer cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirir ve cildi derinlemesine nemlendirir. Pürüzlerin ve ince çizgilerin azalmasına yardımcı olur. Nemli, dolgun ve yumuşak bir cilt ortaya çıkarır.

Polaar Northern Light Smoothing Fluid: Yağlı ve karma ciltler için ideal olan krem, cilt dokusunu düzeltir ve fazla sebumu ortadan kaldırır. Cildi aydınlatır, hücre yeniler ve ciltte kirlilik önleyici kalkan oluşturur. Cilt kalitesini gözle görülür şekilde iyileştirir.

5-    Göz kremi
Şişkinlik, koyu halkalar ve ince çizgiler nedeniyle stres ve yorgunluk belirtilerinin ilk ortaya çıktığı yer göz çevresidir. Bu nedenle göz kremini rutininize erkenden dahil etmek harikalar yaratır. İlk yaşlanma belirtilerine karşı etkili bir çözüm sunan Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate gün boyunca göz çevresini nemlendirir. Koyu halkaların, şişliklerin ve ince çizgilerin görünümünü azaltırken, daha parlak, güçlü ve genç görünen bir göz çevresi ortaya çıkarır.

6-    Güneş kremi
Tüm dermatologların üzerinde hemfikir olduğu bir şey varsa, o da güneş kreminin her gün düzenli olarak kullanılması gerektiği. 20’li yaşlarda düzenli olarak SPF içeren kremler uygulandığında, kırışıklık, koyu leke ve ince çizgi gibi problemlerin önüne büyük ölçüde geçilmiş olunur. Kış aylarında bile olsak gündüzleri cilt bakımınızın son adımında mutlaka güneş kremi uygulamalısınız.

7-    Haftalık maskeler
Haftada 1 ya da 2 kez, yine hedefe yönelik şekilde arındırıcı ya da nemlendirici özelliklere sahip maskelerle cilt güzelliğinizi koruma altına alabilirsiniz. Üstelik çoğu maske sadece 10-15 dakika içinde etkili sonuçlar sunuyor. Yani çok uzun bir vakit ayırmanıza da gerek kalmıyor. 

Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask: Siyah nokta ve tıkanmış gözeneklerin oluşumunu önleyen maske, temizleme, arındırma ve peeling görevi görür. Cildin ideal nemini korur ve cilt sorunlarının tekrarlanmasını önlemek için cildin bariyer işlevini onarır. 

Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask: Eğer ihtiyacınız olan nem ve ışıltıysa, bu maske tam size göre. Gece uygulanan Yuzu-C Beauty Sleeping Mask, uyku esnasında cilde nem sağlar. Cilt donukluğuna karşı mücadele eder. Daha nemli, parlak ve dolgun bir cilt ortaya çıkarır. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ