Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2021 YILBAŞI İÇİN EN GÜZEL PARFÜM HEDİYE ÖNERİLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
CONSTANTINOPLE EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
9.580,00 TL
HALFETI LEATHER EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
9.580,00 TL
BABYLON EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
9.580,00 TL
GINZA 30 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
2.850,00 TL 2.280,00 TL
GINZA DEODORANT SPRAY 100 ML
SHISEIDO
Ginza Deodorant- Çiçeksi
1.950,00 TL 1.560,00 TL
GINZA 90 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.950,00 TL 4.760,00 TL
GINZA 50 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
4.250,00 TL 3.400,00 TL
ZEN (100ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.450,00 TL 4.360,00 TL
ZEN (50ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
3.950,00 TL 3.160,00 TL

Parfüm

2021 YILBAŞI İÇİN EN GÜZEL PARFÜM HEDİYE ÖNERİLERİ

  • Kasım 17, 2021

Sofistike, yaratıcı, niş ve özgün kokuların yaratıcısı Penhaligon’s, soğuk kış günlerini eşsiz kokularıyla ısıtıyor. 

150. yılını geride bırakan, köklü tarihi boyunca İngiltere Kraliyet ailesi tarafından tercih edilen Penhaligon’s, kokularını sonsuz bir ilham kaynağı olarak nitelendiriyor. Trade Routes koleksiyonuna sahip olan Penhaligon’s özgün kokularıyla alışılagelmiş parfüm kalıplarını yıkarak, koku dünyasının gizemli ruhunda yolculuğa davet ediyor ve yılbaşı için en güzel parfüm hediye önerileri olarak sunuluyor.

Kış seyahatlerinize ilham olacak ve yılbaşı için mükemmel parfüm hediye önerileri sunan bir koleksiyon: Constantinople, Halfeti Leather, ve Babylon

LÜKSÜN KOKUSU: CÜRETKAR, CANLI, ZAMANSIZ

Koku yaratıcısı Marie Salamagne olan Penhaligon’s Constantinople parfümü, ilhamını Konstantinopolis/İstanbul’dan alıyor. Zaman içinde yaşanan iniş çıkışlara benzeyen Boğaz'ın istikrarlı gelgitleri, “Şehirlerin Kraliçesi” olan İstanbul’u, Avrupa ve Asya kıtalarını, Karadeniz ile Ege'nin mavi denizleri ortasında buluşturuyor. İki farklı dünyanın bir araya gelmesini -kültür, karmaşa ve çelişkileri- temsil ediyor ve Antik Bizans’tan günümüze kadar gelen Konstantinopolis/İstanbul, tarih boyunca hiç durağanlaşmamış bir şehir konumunda bulunuyor. 

Pudramsı iris, sıcak vanilya ve aromatik meşe yosunu karışımı, şehvetli ve zarif bir koku yaratıyor. Üst notalarda pembe biber, lavanta akorları ve naneli bir meyvemsilik katan sardunya sayesinde iç açıcı ve neşeli bir açılış yapıyor. Cypriol DM ile güçlendirilen, pudramsı iris, tatlı ve yumuşak Damas Gülü ile oluşturulan eşsiz çiçeksi akor, kokuya zengin bir zerafet ve derinlik katıyor. Son olarak, çikolatanın verdiği rahatlık hissini andıran vanilyamsı akorlarla tatlandırılmış, toprağımsı paçuli ve yosun akorları sayesinde odunsu bir parfüm kokusu oluşturuyor.

HALFETİ LEATHER 

İkonik bir koku haline gelen Penhaligon’s Halfeti'den sonra, adeta insanı sarhoş edip, kendisine aşık edecek bir iksir olan yepyeni Halfeti Leather EDP doğuyor. İlhamını Şanlıurfa'nın Halfeti bölgesinde yetişen siyah güllerin büyüsünden alıyor. Hem sıcak, hem güçlü ve hem de güven verici bir aroması olan Halfeti Leather'ın hikayesi; bergamot, yeşil akorlar ve aromatik Artemisia ile ferah ve enerjik başlarken, siyah gül ve yasemin sayesinde hazzı pekiştiriyor. Vanilya ve sandal ağacının kesinliği, derinin keskinliği ve güven verici seçkin ud, amber ve paçuli karışımı ile uzak diyarların esintisini taşıyor.


BABYLON 

Babylon, Eski Irak topraklarında bulunan Babil’i simgeleyen Babylon’un kokusu mucizevi bir gizem olarak nitelendiriliyor. Babil’in ünlü asma bahçelerinin ilhamıyla doğan Babylon, ilahi bir gücü simgeliyor. Gizemini sıcak vanilya, seçkin sedir ve zengin safrandan alıyor.

SERGE LUTENS PARFÜMLERİ

Dünyanın en çok satan niş parfüm markalarından biri olan Serge Lutens, yaratıcısının eşsiz karakterinden ortaya çıkan elegan kokulardan oluşuyor. Lutens’in yarattığı tüm parfümler, Fas’ın mistik ve oryantal havasını yansıtmaktadır. Bu yüzden Serge Lutens parfümleri saf, zengin ve büyüleyicidir.

Kış günlerine en çok yakışan gurme ve sıcak kokularıyla en güzel yılbaşı sevdiklerinizle beraber geçirin: Five O’Clock Gingembre, Feminite du bois

Buckingham Sarayı’nda 5 çayını yudumluyorum. Hafif şekerlendirilmiş zencefil ile bu adeta bir merasime dönüşüyor.” - Serge Lutens .

Zencefilli keke benzettiğimiz harika ve leziz bir parfüm, Five O’Clock Gingembre.

BAHARATLI, DİKKAT ÇEKİCİ & ŞIK bir koku. Zengin aynı anda tatlı zencefil notasının yanı sıra, Bergamot un verdiği ferah kokusu ve yoğun baharatlar sizi kış boyunca şekerleme gibi gelecek.


“Dişiden erile, erilden dişiye. Sedir, sedir ve sedir! %60’ının odunsu hammadde oluşu baş döndürücüydü! “Bu bir Devrim” dediler… Benim için en değerli olana o da sahipti; bu parfümün bir kimliği vardı” Serge Lutens.

Dünyanın ilk feminen odunsu kokusu, Feminite du bois. KREMSİ, SICAK &BÜTÜNLEŞTİRİCİ bir koku. Sedir ağacının zengin dokunuşuyla, kakao ve zarif çiçek notalarıyla bu koku sizi yılbaşında ve kış boyunca sıcacık şömine yanında geçireceğiniz tatlı günleri mükemmel & uyumlu bir şekilde eşlik edecek.

Japonya'da kokuların daha kişisel ve manevi bir boyut kazandırdığına inanılıyor. Bir Japon markası olan Shiseido yarattığı kokular ile bu felsefeyi temsil ediyor. 

Sizi saran sıcak battaniye veya bir şömine eşliğinde geçirdiğiniz huzurlu kış günlerinin imza kokuları olmaya aday: Shiseido Ginza, Shiseido Zen… 

GİNZA EDP 90ml Fiyatı: 1.150TL

GINZA kokusu ise manevi boyuta yolculuğu ve keşfetmeyi simgeliyor. Her şeyin içimizde saklı olduğuna inanan Shiseido, GINZA’yı insanın en canlı ve güçlü yönlerini yükselten bir koku olarak tanımlıyor. GINZA, çiçeklerin doğal zarafetini ve kutsal ağaçların gücü ile buluşturan mükemmel bir simya sonucunda doğuyor. Bu eşsiz birliktelik GINZA’nın benzersiz aurasının imzası haline geliyor. GINZA, canlı ve kesinlikle benzersiz bir koku olduğu kadar kadınsı olduğunu da ortaya koyuyor.

Koku Ailesi: Şipre Çiçeksi
Üst Nota: Nar, Pembe Biber
Orta Nota: Yasemin, Japon Orkidesi, Frezya, Manolya
Alt Nota: Hinoki Ağacı, Sandal Ağacı, Paçuli

ZEN EDP 100ml Fiyatı: 1050TL

Shiseido Zen EDP duyu ve duygu üzerine kurulu... Zen, geleneğin ve modernliğin harmanlanlanmasından doğan cazibeden esinlenerek tasarlanmış. Amber ve ağaç notalarıyla sarmalanmış çiçeksi ferah bir kokuyla benliğinizdeki gerçeklere uzanarak, modern kadının özünü yansıtıyor.

Koku Ailesi: Çiçeksi Oryantal
Üst Nota: Greyfurt, Ananas, Bergamot, Portakal ve Gül
Orta Nota: Frezya, Kırmızı Elma, Nilüfer, Sümbül, Gardenya, İnci Çiçeği
Alt Nota: Paçuli, Sedir Ağacı, Misk, Amber, Çam Ağacı

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ