Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2024 BURÇ YORUMLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL 3.090,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR CREAM SPF30
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Krem SPF30 - Yüz
1.850,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR CREAM SPF50+
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Krem SPF50+ - Yüz
1.850,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF50+ 50 ML
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Losyon SPF50+
1.390,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF50+ 300 ML
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Losyon SPF50+
3.450,00 TL 2.995,00 TL
VITAL PERFECTION OVERNIGHT FIRMING TREATMENT
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Gece Kremi - Tüm Ciltler
6.900,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LIGHT REFLECTING EYE BRIGHTENER
NARS
Göz Çevresini Aydınlatan Kapatıcı
1.630,00 TL 1.345,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK
NARS
Besleyici & Parlak Bitişli Ruj
1.520,00 TL

Cilt Bakım

2024 BURÇ YORUMLARI

  • Haziran 28, 2024

Astrolog Susan Miller’ın paylaştığı  2024 burç yorumları konusunu sizler için derledik.

Her sene burcumuzu nelerin beklediğine dair bir yorum öğrenmek isteriz. Dünya çapında tanınan astrolog Susan Miller ise E! Dergisine verdiği röportajda 2024 burç yorumları konusunu mercek altına alıyor. Biz de bu yorumları sizler için derledik ve 2024'ten en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi keşfetmenizi istedik. 

Koç 2024 burç yorumları
“Muhteşem bir maddi ödül aşamasındalar. Geçen yıl Mayıs'ta başlayan bu süreç 25 Mayıs 2024'te sona ererken, daha sonra Jüpiter haritanın farklı bir bölümüne geçiyor. Bu sayede ise seyahat alanlarında bir genişleme söz konusu. Koç burçları 2024’te seyahat, lüks ve güzel deneyimlerden oldukça şanslı.”

Boğa 2024 burç yorumları
“Boğa istediği her şeyi elde edebilecek durumda. Onların tek gerçek aşkı, Jüpiter'in güneşle kavuşumunun çok büyük bir kısmı. Ancak Jüpiter İkizler burcuna girdiğinde, işte o zaman bereket alanları güçlenmeye başlayacak.”

İkizler 2024 burç yorumları
“25 Mayıs 2024'ten Haziran 2025'in başlarına kadar güçlenecek ikizler burcu, yeni arzular, yeni fikirler ve başarmak istedikleri şeyler için planlama ve strateji geliştiriyorlar. Belki bazıları şu anda bir kitap üzerinde çalışıyorlar çünkü bu, yazma, konuşma, düzenleme, internet ve dijital konularında en yetenekli burç. Jüpiter İkizler burcuna girdiğinde yayıncılık sektörünün çok iyi durumda olduğunu göreceğimizi düşünüyorum.”

Yengeç 2024 burç yorumları
“Yengeç burcunun arkadaşlıklarını geliştirmesi gerekiyor. Sektörleri ne olursa olsun farklı programlara ve eğitimlere katılmalılar. Tüm yıl boyunca kariyer bölgenizde kader odaklı kuzey ay düğümü varken, Yengeçler yepyeni bir yol çiziyor veya mevcut mesleğinizdeki olasılıkları genişletiyor olabilir.”

Aslan 2024 burç yorumları
“Aslan şimdiye kadarki en iyi kariyer yılında. Yeni zirvelere tırmanıyorlar. Aslan burcu olmak için bu inanılmaz derecede harika bir yıl. Aşk Mayıs'tan sonra geliyor. Ama önce kariyerleri hakkında gerçekten düşünmelerini istiyorum. Bu onların öne çıkıp kariyerlerini yükseltecekleri yıl.”

Başak 2024 burç yorumları
“Seyahat konusunda başak burçları bu yıl çok şanslı. Ancak Satürn nedeniyle, en yakın ilişkileri test edilecek, eğer iyi bir ilişkileri varsa, bu süreci atlatacaklar. Ay düğümlerinin para ekseni boyunca uzanmasıyla, olması gereken bir iş anlaşmasını gerçekleştirebilir veya bilinçli bir yatırım yapabilirler.”

Terazi 2024 burç yorumları
“25 Mart ve 2 Ekim'de Terazi'de gerçekleşecek yılın iki tutulmasına yakın hayatınızda bazı önemli dönüm noktaları gerçekleştirmeye hazır olacaksınız ve bunlar beklenenden daha hızlı gerçekleşebilir. 25 Mayıs'ta Jüpiter bir yıl boyunca İkizler burcuna girdiğinde seyahat edecek, okula geri dönecek veya kendi işinizi kuracaksınız.”

Akrep 2024 burç yorumları
“Tüm yıl boyunca, şanslı, bereketli Jüpiter, haritanızın dinamik ikili bölgelerinden geçiyor. Yılın ikinci yarısında çok para kazanacaklar. Belki bir ikramiye ya da performansa dayalı bir ücret olabilir. Yakın çevrenizle bağlantılar derinleşiyor ve bazı Akrepler emlaktan büyük kazançlar elde edebilir.”

Yay 2024 burç yorumları
25 Mayıs'tan itibaren bağlılık yönlerini geliştirecekler. Sağlıklarına özen gösterecekleri bir yıl ve tutkularınızı geliştirmek için de fırsatlar mevcut. Bu, yeteneklerinizin parlamasına olanak tanıyan bir yıl.”

Oğlak 2024 burç yorumları
“Oğlaklar için tamamen yeni bir dönem geliyor ve bu özgürleştirici olacak. Takvimde 25 Mart ve 2 Ekim'i işaretleyin çünkü yılın iki Terazi tutulması kariyerinize büyük bir ivme kazandıracak. Sağlıklı yaşam hedefleri, canlılığı artıran Jüpiter'in altıncı evinize hamle yaptığı 25 Mayıs'tan sonra yeniden canlanacak.” 

Kova 2024 burç yorumları
“Bir ev satın alabilir veya evi, değeri artacak şekilde tamir edebilirler. Satın alabilir, satabilir, yenileyebilir ve yeniden dekore edebilirler. 2044 yılına kadar ilk kimlik evinizdeki dönüşümsel gezegenle birlikte kişiliğinizin gizli yönleri ortaya çıkacak.”

Balık 2024 burç yorumları
“Balık burcu bir ev satın almak istiyorsa yılın ikinci yarısından sonra hareket etmeleri daha mantıklı. 17 Eylül'deki Balık burcundaki ay tutulması, hayatınızda bundan sonra ne olacağına dair büyük bir aydınlanma getirebilir.”
 

KATEGORİLER
Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ