Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2024 TREND İNCELEMESİ: SKIN LONGEVITY
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
FUTURE SOLUTION LX LEGENDARY ENMEI ULTIMATE LUMINANCE SERUM
SHISEIDO
FSLX Premium Global Yaşlanma Karşıtı Serum
24.300,00 TL
FUTURE SOLUTION LX LEGENDARY ENMEI ULTIMATE RENEWING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı Yüksek Performanslı Nemlendirici Krem
25.500,00 TL
FUTURE SOLUTION LX LEGENDARY ENMEI EYE CREAM
SHISEIDO
Parlak Görünüm Sunan Yaşlanma Karşıtı Göz Bakım Kremi
15.750,00 TL
FUTURE SOLUTION LX CONCENTRATED BALANCING SOFTENER
SHISEIDO
Lüks Future Solution Lx Zengin İçerikli Yumuşatıcı Losyon
6.900,00 TL
FUTURE SOLUTION LX TOTAL REGENERATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı Yüksek Performanslı Gece Kremi
18.900,00 TL
FUTURE SOLUTION LX INTENSE FIRMING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Future Solution LX Yoğun Cilt Sıkılaştırıcı Premium Serum
17.900,00 TL
FUTURE SOLUTION LX EYE&LIP CONTOUR REGENERATING CREAM
SHISEIDO
Göz ve Dudak Çevresi Yapılandırıcı Bakım
8.450,00 TL
FUTURE SOLUTION LX DISCOVERY SKINCARE SET
SHISEIDO
Future Solution LX Cilt Bakım Seti
17.960,00 TL 15.295,00 TL
FUTURE SOLUTION LX LEGENDARY ENMEI SET
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı Yüksek Performanslı Nemlendirici & Serum & Göz Kremi Seti
65.550,00 TL 52.495,00 TL

Cilt Bakım

2024 TREND İNCELEMESİ: SKIN LONGEVITY

  • Aralık 26, 2023

Cildinize uzun vadede yapacağınız yatırımın karşılığı olan “skin longevity” nedir merak ediyorsanız, gelin birlikte inceleyelim.

Yaşlanmayı durdurabilecek mucizevi bir iksir henüz keşfedilmemiş olsa da, sağlıklı bir şekilde yaş almak, kırışıklıklara mümkün olduğu kadar meydan okumak ve genç bir cilde sahip olmak kesinlikle zor değil.  Yaşlanma etkilerini gözle görülür şekilde tersine çeviren formüllere her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, bunun arkasında ne kadar güçlü teknolojilerin olduğu da hayli önemli.

Uzun ömürlülük anlamına gelen “longevity”, insan hayatının uzayan yıllarını kapsarken, yapılan bilimsel araştırmalar önümüzdeki yıllarda yaşam süresinin artacağını ve insan ömrünün 120 yıla kadar çıkabileceğini ön görüyor. Peki, skin longevity ne olabilir?

Skin Longevity nedir?
Burada odak noktasındaki şey aslında cildin uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olması… Uzun ömürlü olmanın en temel yolu ise ciltten geçiyor. Çünkü aslında insan vücudunun en büyük organı ve her şeyden etkilenme olasılığına sahip. 

- Cildin daha uzun ömürlü olması için;
- Cilt bariyerini güçlendirmek
- Cildin hem içeriden hem de dışardan beslemek
- Doğru ürünler kullanmak
- Stresi azaltmak
- Cilt hücresi yenilenme hızını teşvik etmek gerekiyor.

Cildin ömrünü kısaltabilecek hatalar
Bilerek ya da bilmeyerek yaptığınız bazı hatalar, cildinizin sağlığını olumsuz etkiler ve hızlı yaşlanmaya davetiye çıkarabilir.


-    Cildi tahriş edebilecek içerikleri sık ve bilinçsiz kullanmak
-    Cilt hücrelerini besleyebilecek gıdaları tüketmemek ve düzensiz beslenmek
-    Uyku döngüsündeki düzensizlik
-    Kaygı ve stres
-    Cilt bakımında sürekli farklı ürünler kullanmak, yeni şeyler denemek
-    Ürünlerden hızlı sonuçlar beklemek ve düzenli kullanmamak

Skin Longevity uyumlu ürün önerileri

Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum: Zayıf cilt kalitesine ve yaşlanma belirtilerine neden olan hasarı tersine çevirerek cildin kalitesini yeniden arttırır. Anında yenilenmiş, neme doymuş, pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarır.

Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream: Bu krem sayesinde cilt içten gelen bir enerjiyle daha dirençli, sıkılaşmış ve aydınlık hale gelir. Genç görünen bir cilt için belirgin kırışıklık görünümünü azaltır. İçeriğinde doğada nadiren bulunan Enmei bitkisi vardır. Bu bitki, ömür boyu süren güzel ve genç cilt için Longevity (uzun ömürlü olma) geninin korunmasını ve hücre çoğalımını arttırır. Tam da skin longevity uyumlu!

Future Solution LX Legendary Enmei Eye Cream: Özel Legendary Enmei Kompleksi TX, SublimAvtive ve Akoya İnci Özü dahil olmak üzere güçlü içerikler sayesinde göz çevresindeki hücre işlevini ve cildin kendini yenileme sürecini destekler. Anında göz çevresini pürüzsüzleştirir ve aydınlık bir görünüm verir.

Shiseido Future Solution LX Concentrated Balancing Softener: Cilt yapısını gözle görülür biçimde iyileştirir ve belirgin gözeneklerin görünümünü minimize eder. Shiseido’ya özel gelişmiş Enfüzyon Formülü cilde uzun süreli nem vererek anında yumuşaklık ve esneklik sağlar. Shiseido Future Solution serisinin diğer ürünlerinde olduğu gibi bu ürün de Enmei bitkisi sayesinde  ömür boyu süren güzel ve genç cilt için Longevity (uzun ömürlü olma) geninin korunmasını ve hücre çoğalımını arttırır.

Shiseido Future Solution LX Total Regenerating Cream: Cildin yaşamsal güçlerinin yenilenmesine yardımcı olur. Sahip olduğu zengin kremsi dokusu, cilde hızlıca nüfuz eder ve böylece gece boyunca cildin doğal güçlerinin canlandırılmasına yardımcı olur. Cilt içten gelen bir enerjiyle daha dirençli, sıkılaşmış ve aydınlık hale gelir. Genç görünen bir cilt için belirgin kırışıklık görünümünü azaltır. Shiseido'nun özel teknolojisi sayesinde cildin doğal yenilenme güçlerini uyandırmak için gece en uygun koşulları yaratır.

Shiseido FSLX Intense Firming Contour Serum: cildi sıkı tutmak ve şekillendirmek için yaşla birlikte sarkan bölgelerdeki yüz hatlarının yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur. Cildin hatlarını ortaya çıkarır. Toparlanmış, sıkılaşmış, neme doymuş, daha genç görünen bir cilt yaratır. Görünür ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünde azalma sağlar. Tüm bu özellikleriyle ödüllü bir ürün olduğunu da ekleyelim!

Shiseido Future Solution LX Eye and Lip Contour Regenerating Cream: Göz ve dudak bölgesi için özel olarak formüle edilmiştir. Yaşlanmanın gözle görülen belirtilerini hedef alarak cildin esnekliğini hem bugün hem de gelecekte koruyan güçlü bir yeniden yapılandırıcı bakımdır. Shiseido’nun özgün cilt bakım teknolojisi ve yaratıcı Form Support Veil ile formüle edilen bu ürün, narin göz ve dudak bölgesindeki çizgi ve sarkma oluşumunu önler, etkin bir şekilde cildi onarmaya yardımcı olur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ