Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
7 GÜZELLİK BLOGGER’I SIRLARINI PAYLAŞTI!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PERFECT CLEANSING OIL
SHISEIDO
Makyaj Temizleyici Yağ
2.200,00 TL

Makyaj Çantası

7 GÜZELLİK BLOGGER’I SIRLARINI PAYLAŞTI!

  • Temmuz 04, 2020

Kadınlar için yani hepimiz için ciltlerimizin nasıl göründüğü çok önemli. Güzel görünmek için uğraşıyoruz. Biz de bu konuda yabancı blogger’ların ne yaptığını merak ettik ve biraz araştırdık. Eminiz, ilham verecek öneriler bulacaksınız!
 

Sheryl Luke, Walk in Wonderland
 

“LA gibi havası kuru ve nemin düşük olduğu bir yerde yaşıyorsanız, nemlendiriciler en yakın dostunuz olur! Sabah- akşam yüzüme nemlendirici sürerim. Bir de odada hava nemlendirici bulunduruyorum. Yoksa sabah yaprak gibi kuru ve donuk bir ciltle uyanabilirim!”
 

Shiseido Ibuki Refining Moisturizer, sivilceler/sivilce izleri ve cilt matlığı gibi cildin tonunu bozan unsurların görünümünü düzeltir. Cildi tüm gün boyunca nemli tutarken, inanılmaz şekilde pürüzsüz ve eşit bir doku oluşturarak cildin yüzeyini yeniler. Bu çok yönlü nemlendirici, 20’li yaşlarının ortalarında ve 30’lu yaşlarının ortasındaki tüm kadınlar ve cilt tipleri için uygundur. 
 

 

Lisa Allen, Lunchpails & Lipsticks
 

“20’lerin sonlarında günlük cilt bakımıma serumları dahil etmeye karar verdim. Yüzümü temizledikten sonra serum sürüyor, ardından nemlendirici uyguluyorum. Sabah ve akşam düzenli kullanım sonunda -4 haftada- cildimde dramatik bir değişiklik farkettim. Özellikle serumların içindeki peptidler çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olurken, antioksidanlar serbest radikal hasarı önlüyorlar.”
 

Ne kadar nem, o kadar geç kuruluk ve çizgi demektir! Cildin bağışıklığına etki eden ve onu güçlendiren Shiseido Ultimune’u 20 yaşından itibaren cildini korumak ve dış etkilere karşı güçlendirmek isteyen herkes kullanabilir. Ultimune, cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin tıpkı doğduğunuz andaki gibi göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı olur. Ayrıca cildin bağışıklığına etki ettiği için yara izlerinin de çabuk düzelmesine olumlu katkıları vardır. Ultimune’u sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Üzerine düzenli kullandığınız başka kreminiz varsa, onu da sürebilirsiniz.
 

30’lu yaşlar ilk kırışıklıkların ve çizgilerin görüldüğü, belirginleştiği yaşlardır. Bu yaşlarda sıkılık veren, cildi toparlayan ve gözenekleri sıkılaştıran bir serum kullanmak gerekir. Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum, kırışıklıklar, sarkma ve ciltteki cansız görünüme karşı mucizevi çözümler sunarak zamanla mücadele eden müthiş bir serumdur. Anında cilt daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm alır ve her gün düzenli kullanımla etkisi daha da artar. Yalnızca bir haftada ciltteki sıkılık gözle görülür biçimde artar. Üç haftada derin kırışıklıkların görünümü fark edilir biçimde azalır. Serum; kolajen, elastin ve hyalüronik asit üretimini desteklemesi amacıyla patent bekleyen Bio-Regenesist ile formüle edilmiştir.
 

 

Caitlin Lindquist, Dash of Darling
 

“Kolajeni arttırmak ve kırışıklıkları önlemek için, serumu yüzüme masajla, aşağıdan yukarıya doğru uyguluyorum. Cilde serumu masajla yedirmek, dolaşımı uyarmaya yardımcı olur ve lenf düğümlerinin içindeki toksinlerin de dışarı çıkmasını tetikler.”
 

Shiseido Ultimate Regenerating Serum, yaşlanmaya karşı cildin direncini inanılmaz geliştiren ve yaşlanmaya karşı savunan üstün nitelikli serumdur. Cildin esnekliği ve dolgunluğu belirgin şekilde artar. Shiseido Ultimate Regenerating Serum, sarkan yüz hatlarını sıkılaştırır, kırışıklıkları ve cilt esnekliğini iyileştirir. Pürüzsüz yumuşak bir cilt için cildi nemlendirir, cilt dokusunu düzeltir. İçerdiği Uji yeşil çayı ve yıldız meyvesi özleri ile cildin ihtiyacı olan yenileyici doğal minerallerin emiliminde maksimum fayda sağlar. Serum, belirgin şekilde cilt tonunu aydınlatır.

 

Shiseido Future Solution LX Superior Radiance Serum, Shiseido 'ya özel Skingenecell 1P ve çığır açan Pearl Hybrid Complex ile formüle edilmiştir. Eşit olmayan cilt tonu ve matlık gibi gözle görülür sorunlara karşı cildin dayanıklılığını arttırır. Parlak, inci gibi ışıltı saçan cilt tonu yaratır, böylece genç ve taze görünüm verir. Shiseido Future Solution LX Superior Radiance Serum, kırışıklıklar, belirgin gözenekler ve yaşlılık lekelerini minimize eder. İleride oluşacak yaşlanma izlerine karşı da savaşır. Serum, cildi gün boyu devam eden nem ile doldurur. Çevre kirliliği ve zarar verici günlük faktörlere karşı korur.

 



Kimberly Smith, Penny Pincher Fashion

 

"Düzenli egzersizin kalp, beden ve zihin sağlığı için önemini hepimiz biliyoruz. Ayrıca sporun cildimiz için de ne kadar faydalı olduğunu biliyor musunuz? Terle atılan toksinler sayesinde cilt daha sağlıklı ve taze görünür. Dolaşım arttığından cilt doğal renk kazanır ve güzelleşir.”

 



Sai de Silva, Scout the City

 

“Sabah cilt bakım ritüeliniz rahatlatıcı ve ödüllendirici olmalı. Ben sabahları cildimi temizlemek için temizleyici yağ kullanıyorum. Ardından serum uyguluyorum. Bu duman, hava kirliliği ve UV ışınları gibi serbest radikallerin cildime zarar vermesini önlemeye yardımcı oluyor ve aynı zamanda makyaj için mükemmel bir zemin oluşturuyor.”
 

Su ile cildi temizlemek genel bir alışkanlık olsa da, yağ ile makyajı çıkarmak da çok iyi sonuç veren bir yöntem. Böylece cildiniz hem temizleniyor hem bakım görüyor. Shiseido Perfect Cleansing Oil, gözeneklerdeki temizlemesi zor ten makyajını bile etkili şekilde gideriyor. Shiseido’nun doğrudan ve etkili hızlı makyaj temizleme teknolojisini içeren bu yumuşak ve hafif yağ, suya dayanıklı makyajı bile kalıntısız temizliyor. Cildi hızlıca temizlerken yapışkanlık hissi vermiyor ve nemli bırakıyor. Kullananların bir daha asla vazgeçemediği bir temizleme yağı! Üstelik bu yağ ile göz ve dudak makyajınızı da cildinizi hiç zorlamadan temizleyebilirsiniz.

 



Meg Biram

 

"Yastık kılıfınız ipek veya saten kumaştan olsun. Bu, yüz ve dwkolte bölgenizdeki kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. Küçük bir değişiklik ama etkisi büyük, inanın!”
 



Grasie Mercedes

 

“Yatmadan önce –ne olursa olsun- makyajımı mutlaka temizler ve nemlendiricimi uygularım. Hatta yatağın yanında mutlaka makyaj temizleme mendili ve serum bulundururum ki, makyajımı temizlememek için hiçbir bahanem olmasın! Çünkü cildi temizlemeden yatmak, cildinize yapacağınız en büyük kötülülerden biridir."
 

Cildin PH dengesiyle uyumlu, ten-dudak ve göz makyajını çıkaran cilt temizleme suyu oldukça pratik bir temizleyicidir. Tek ürünle tüm makyajınızı çıkarabilirsiniz. Yağlı ve karma ciltler için idealdir. Yağsız ve alkolsüzdür. Cildin yağ ve nem dengesini kurmasına yardım eder. Shiseido Pureness Refreshing Cleansing Water, kiri ve makyajı en iyi şekilde temizlemeye yardımcı olur. Hassas ciltlere de uygun nazik bir temizleyicidir. Cildi tazeler, temizler, nemli ve rahat hissetmesini sağlar. Ayrıca sivilce gibi problemlere dayanıklı hale getirir. Yağsız ve alkolsüz olan cilt temizleme suyu, cildinizin pH dengesini düzenler.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ