Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ANNELERİMİZDEN ÖĞRENDİĞİMİZ GÜZELLİK SIRLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
repair
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
bene
BENEFIANCE OVERNIGHT WRINKLE RESISTING CREAM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gece Bakım Kremi
5.100,00 TL
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
super
MOISTURE SUPER FUEL FACE, HAIR + BODY OIL
WE ARE PARADOXX
Nemlendirici & Besleyici Kuru Yağ - Yüz&Vücut&Saç
1.475,00 TL 1.180,00 TL
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
scrub
ICESOURCE SUPER HYDRATING MASK
POLAAR
Yoğun Nemlendirici Maske
1.350,00 TL 875,00 TL
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
mask
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE FACE MASK
SHISEIDO
Yüz & Jawline (Kontur çizgisi) Şekillendirme ve Toparlama Uzmanı Maske
6.950,00 TL
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
mask
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE FACE MASK
SHISEIDO
Yüz & Jawline (Kontur çizgisi) Şekillendirme ve Toparlama Uzmanı Maske
6.950,00 TL
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
brow
BROW PERFECTOR
NARS
Kaş Şekillendirici Kalem
1.290,00 TL

Cilt Bakım

ANNELERİMİZDEN ÖĞRENDİĞİMİZ GÜZELLİK SIRLARI

  • Haziran 30, 2020

Annelerimizin söylediği bir çok şeyi göz ardı etmiş olabiliriz zamanında. Ancak sonunda bu söylemlerden kullanışlı bilgiler çıkardık. Allure ekibindekilerin annelerinin en iyi güzellik sırlarını sıraladık.

 


“Annemin güzellik tüyoları almak için doğru insan olmadığını düşünürdüm ancak verdiği tavsiyelerde haklılık payı yok değil. Eğer saçlarınız güzel görünüyorsa geri kalanı sade tutabilirsiniz. Annem her zaman iyi bir saç kesimine sahipti, düzenli olarak kuaföre gider ve makyajını basit tutardı. Bu noktada annemi kendime örnek aldığımda, zaman zaman kuaföre verdiğim paranın biraz aşırıya kaçtığını düşünüp sonra her zaman ne kadar güzel göründüğünü düşünerek kendimi rahatlatırım. Eğer kendinize güveninizi arttırmaya yaradıysa paranız boşa gitmemiş demektir. Saçlarınız için iyi bir maske satın alın, ne kadar faydasını göreceğinize inanamayacaksınız. 
We Are Paradoxx Repair Game Changer Hair Mask, Avokado ve Argan yağı özü içeren formülü sayesinde saçlara elastikiyetini yeniden kazandıran mucize maskedir.”

—Elizabeth Angell, içerik editörü 

 


"Annemin tavsiyelerinden en önemlisi, iş işten geçmeden boynuma iyi bakmam gerektiği. Bu yüzden her zaman boynum için nemlendirici kullanıyorum. Shiseido Overnight Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, kırışıklıkları ve çizgileri hedef alan yoğun gece bakımıdır. Boynunuza da uygulayabilirsiniz."
 —Alexandra Tunell, güzellik asistanı

 

"61 yaşında, genlerinin ve yeme alışkanlıklarının sayesinde hala ince görünen annemin diyetle ilgili tavsiyesi: ‘Her zaman ölçülü ol.’ Sağlığı konusunda hiç özen göstermeyen annem, dondurma, patates kızartması ve alkolü severdi. Canının çektiği hiçbir şeyi yemeyi ihmal etmez sadece aşırıya kaçmamaya özen gösterirdi. Bu, yıllardır sıkı sıkıya tutunduğum bir yöntem."

—Sophia Panych, editör yardımcısı

 

"Büyüdüğüm yıllarda annem sürekli gün boyunca pek çok mikropla temas eden ellerimi yüzüme sürmememi söylerdi. Sonunda bu öneriyi dikkate almaya başladığımda cildimdeki gelişme annemin haklı olduğunu ispatladı."

—Lindsay Colameo, yardımcı asistan

 


"Çoğu çocuğun yaptığının aksine ben, plajda bana güneş kremi sürmeye çalışan annemden kaçmazdım. İki kez kötücül bir tümörden kurtulan annemin bana verdiği en iyi öğüt güneşten korunmam ve bronzlaştırıcı yağ kullanmayı aklımdan bile geçirmemem gerektiğiydi. Shiseido Wet Force Expert Sun Aging Lotion SPF50'yi hem yüzüme hem vücuduma kullanıyorum. Şimdilerde tüm kozmetik malzemelerimin güneş koruyucusu içermesine özen gösteriyorum."

—Jenna Rosenstein, güzellik asistanı
 

"Her duş sonrası iyi bir vücut losyonu kullanmayı ihmal etmeyin. Özellikle kışın duştan çıkar çıkmaz vücut losyonunuzu kullanın. We Are Paradoxx Super Fuel Oil, içeriğindeki doğal yağlar ile cildinizi derinlemesine besler ve nemlendirir. Cildiniz bebek teni gibi yumuşacık olur."

—Grace Clarke, editör yardımcısı

 

"Annemden aldığım favori güzellik tüyom, her haftanın bir gecesini evde kendime bakım yaparak geçirmek.Tırnaklarınızı boyayıp dişlerinizi beyazlatmak, yüz maskesi ve saç bakımı yapmak gibi işleri evde müzik dinlerken ya da Tv izlerken halledebilirsiniz. Hala ona yoğun programımdan bahsettiğimde bana bu konuyu hatırlatır. Polaar IcePure Gentle Scrub ile cildime peeling yapar, Shiseido Vital Perfection Radiance Face Mask ile cildime yoğun nem takviyesi uygularım." 

—Alexandra Owens, editör yardımcısı

 

"Annem bana kaşlarımı gereğinden fazla almamayı öğretti. Ergenlik zamanlarımda sahip olduğum ince kaşların yerine annem doğal bir görünüm tercih ederdi ve her zaman kaşlarımı almak istediğimden bir miktar az almamı sağlardı. Bana kalemle çizilmişçesine ince kaşlar yerine doğal bir görüntünün çok daha iyi olduğunu öğrettiği için çok muytluyum. Kaşlarıma günlük hayatta Nars Brow Perfector ile şekil veririm. Oldukça doğal görünüyorlar o yüzden..."

—Stephanie Saltzman, içerik editörü
 


"Annem her zaman üzerime tam olarak oturan seksi sütyenler satın almamı söylerdi. Ve bu yerinde tavsiyeyi takip ederek, her şeyin yerli yerinde görünmesini sağlayan ve üzerime tam oturan sütyenleri tercih ettim. Ayrıca özgüven konusunda harikalar yaratan dantel ve destekler kullanmayı da ihmal etmedim."

—Lexi Novak, editör yardımcısı
 

"Yüzüm kendiliğinden sık sık kızardığı için allık kullanmama gerek olmadığını söylediğimde annem: ‘Herkesin allık kullanmasına gerek vardır’ cevabını verdi. Ve haklıydı! Nars Orgasm'dan asla vazgeçmem!"

—Elizabeth Siegel, güzellik editörü
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ