Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ASTROLOJİYE GİRİŞ: 12 BURÇ VE ÖZELLİKLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL 3.090,00 TL
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE FACE MASK
SHISEIDO
Yüz & Jawline (Kontur çizgisi) Şekillendirme ve Toparlama Uzmanı Maske
6.950,00 TL
WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem)
5.250,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
AFTERGLOW LIQUID BLUSH
NARS
Uzun Süre Kalıcı Likit Allık
1.720,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL

Cilt Bakım

ASTROLOJİYE GİRİŞ: 12 BURÇ VE ÖZELLİKLERİ

  • Haziran 26, 2024

Astrolojiye olan merak her geçen gün biraz daha artarken, öncelikli olarak burçların özelliklerini bilmek önemli.

Eskiden sadece gazetelerin arka sayfalarında yer alan ve eğlence amaçlı okunan burç yorumları, artık çok daha ciddiye alınıyor. Daha doğrusu astrolojiye genel olarak merakın giderek fazlalaştığını söyleyebiliriz. Çünkü doğum haritanıza göre gerektiği zamanlarda hayatınıza doğru bir yön vermeniz mümkün.

Söz konusu burçlar olduğunda ise astrolojinin muhtemelen en aşina olduğunuz kısmı güneş burçlarıdır. Çünkü "Ben bir Yay burcuyum" dediğinizde, ilk olarak güneş burcunuzdan bahsediyorsunuzdur. Her burç ise güçlü yanları ve zayıflıklarıyla kendi bakış açısıyla hayatını şekillendirebilir. 

Burç özellikleri mercek altında
Astrolojiyle biraz olsun ilgiliyseniz, öncelikle burçların özelliklerini bilmeniz daha doğru olacaktır. O halde 12 burç ve özellikleri konusunu biraz daha detaylı inceleyelim.

Burç tarihleri
Koç (21 Mart - 19 Nisan)
Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)
Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)
Aslan Burcu  (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)
Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
Yay  (22 Kasım - 21 Aralık)
Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)
Kova (20 Ocak - 18 Şubat)
Balık  (19 Şubat - 20 Mart)

12 burç ve özellikleri


1- Koç burç özellikleri
Temel özellikler: Ateşli, tutkulu, kararlı, cesur

Doğuştan bir lider olan Koç Burcu, cesur ve öncü olarak bilinir. Yeri geldiğinde inatçıdırlar ve korku nedir bilmezler. Risk almayı ve yeni deneyimler edinmeyi severler. Elbette bu, işlerin her zaman istediğiniz gibi gitmediği anlamına gelebilir, ancak aynı zamanda tutkulu olmayı elden bırakmazlar. Ateş elementi sayesinde enerjik ve yaratıcıdırlar. Geçmişe takılıp kalmaz ve çoğunlukla pişmanlık yaşamazlar. İyimserlikleri onları sevecen ve cömert yapar. 

2- Boğa burç özellikleri
Temel özellikler: Nazik, cömert, sadık, sabırlı

İstikrarlı, güvenilir ve sadık olmasıyla bilinen en güvenilir burçlardan biridir. Arkadaşlıklara önem verir ve son derece sadık olurlar. Boğa burcu bir toprak burcudur ve bu sayede pratik, metanetli ve ayakları yere basan insanlardır. Duyusal ve dokunsallardır, dokunma ve tat almayı tüm duyuların en önemlisi olarak görürler. Dünyevi notlar onları zaman zaman aşırı korumacı, muhafazakar ya da materyalist yapar; dünya görüşleri bereket sevgisi üzerine kuruludur.

3- İkizler burç özellikleri
Temel özellikler: Bağımsız, meraklı, çekici, nazik

Sevecen ve meraklı bir burç olan İkizler, akıllı, çabuk öğrenen ve uyum sağlayabilen karaktere sahiptir. İletişim ve yazmayı temsil eden gezegen Merkür tarafından yönetilirler. Sosyal, iletişime açık ve eğlenceye hazırdırlar. Hava elementine aittir. Genellikle diğer yarılarının eksik olduğu hissine kapılırlar, bu yüzden sürekli yeni arkadaşlar, akıl hocaları, meslektaşlar ve konuşacak insanlar ararlar. Bu burç çok yönlü, meraklı, eğlenceyi seven ve dünyada var olan her şeyi deneyimleme arzusuyla doğmuş bir burçtur. Bu da karakterlerini ilham verici ve asla sıkıcı olmayan bir hale getirir.

4- Yengeç burç özellikleri
Temel özellikler: Şefkatli, duygusal, koruyucu

En sadık burçlardan biri olan Yengeç, duygusal derinlik, anlayış ve şefkat düzeyi konusunda deyim yerindeyse rakipsizdir. İyi bir dinleyicidir ve sır saklamayı bilirler.  Bunun nedeni Su elementine ait olmasıdır. Çok duygusal ve hassastırlar ve aile ve evleriyle ilgili konuları derinden önemserler. Yengeç burcu sempatiktir ve yakın tuttuğu insanlara bağlıdır. Duyguları ve kalpleri tarafından yönlendirildiklerinden, çevrelerindeki dünyaya uyum sağlamakta zorlanabilirler. Bir işin yapılması gerektiğinde, bir Yengeç kolları sıvayacak ve başarıyla bitirecektir. Çalışmak için yalnız bırakılırlarsa, genellikle diğer insanlarla çevrili olduklarından daha iyi performans gösterirler, işverenlerine sadıktırlar ve göreve odaklanırlar.

5- Aslan burç özellikleri
Temel özellikler: Karizmatik, dramatik, kendine güvenen, eğlenceli

Aslan burcu güneş tarafından yönetilir, bu sayede güvenilir, istikrarlı, canlı ve hayat dolu olurlar. Özgüvenli ve eğlencelidirler. Komutayı ele almayı severler ve cesurdurlar. Aslan burcunun kendine özgü bir gücü ve "ormanın kralı" statüsü vardır. Aslan burçları cömert ve sadık oldukları için genellikle çok sayıda arkadaşa sahiptirler. Aslan Ateş elementine aittir. Bu onları sıcakkanlı, hayata aşık, gülmeye ve iyi vakit geçirmeye çalışan kişiler yapar. En zor sorunları bile çözmek için akıllarını kullanabilen Aslanlar, çeşitli karmaşık durumların çözümünde kolayca inisiyatif alırlar.

6- Başak burç özellikleri
Temel özellikler: Alçakgönüllü, pratik, düzenli, sabırlı

Yüksek standartlara sahip Başak burçları, kontrolün kendilerinde olmasını sever. Her zaman en küçük ayrıntılara dikkat eder ve derin insanlık duyguları onları  en dikkatli burçlardan biri yapar. Toprak burcudur ve günlük yaşamlarında muhafazakar, iyi organize edilmiş şeyleri ve çok fazla pratikliği tercih ederler. Düzeltilmesi imkansız bir ayrıntıyı kaçırdıklarında sürekli endişe duyabilirler ve ayrıntılara takılıp kalabilirler. Gelişmiş bir konuşma ve yazma duygusunun yanı sıra diğer tüm iletişim biçimlerine sahiptirler.

7- Terazi burç özellikleri
Temel özellikler: Romantik, sanatsal, arkadaş canlısı, ikna edici

Terazi burcunda doğan insanlar barışçıl ve adil olurlar. Yalnız olmayı ise pek sevmezler. Sürekli bir adalet ve eşitlik arayışı içindedirler. Terazi burçları çatışmadan kaçınmak için neredeyse her şeyi yapmaya hazırdır, mümkün olduğunca barışı korurlar. Hava burcudur ve güçlü bir zekaya sahiptirler. Terazi burcunu yöneten gezegen Venüs'tür, bu da bu insanları büyük aşıklar yapar ama aynı zamanda maddi şeylere sahip olmayı da severler. 

8- Akrep burç özellikleri
Temel özellikler: Gizemli, güçlü, cesur, becerikli

Dışarıdan bakıldığında, kendine güvenen ve kararlı olan Akrep burcu aynı zaman içinde duygusallığı da yaşar. Kararlılık ve odaklanmaya sahip tutkulu ve iddialı insanlardır. Önemli buldukları her şeyin ardındaki gerçeğe ulaşmak için derinlemesine araştırma yaparlar. Büyük liderler ve rehberler olan Akrepler, üstesinden gelinmesi gereken bir zorluk olduğunda becerikli, adanmış ve korkusuzdurlar. Su burcudur. Zaman zaman karşı tarafa güvensiz ve kıskanç yaklaşabilirler. Bu kişiler sakin ve soğukkanlı olmalarıyla, gizemli ve anlaşılması zor görünmeleriyle tanınırlar.

9-Yay burç özellikleri
Temel özellikler: Felsefi, iyimser, maceracı, özgür ruhlu

Son derece özgür olan Yay burcu, kontrol altında tutulmaktan veya ne yapacağının söylenmesinden hoşlanmaz. Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi severler. Açık fikirlilikleri ve felsefi görüşleri, onları hayatın anlamını aramak için dünyayı dolaşmaya teşvik eder. Yay dışa dönük, her zaman iyimser, coşku dolu ve değişimlere hazır bir burçtur. Coşkularının sınırı yoktur ve bu kişiler yoğun bir merakın eşlik ettiği müthiş bir mizah anlayışına sahiptirler. Mutlak özgürlüğe ihtiyaç duyan maceracı ruhları onları dünyanın bir ucundan diğer ucuna götürür.

10- Oğlak burç özellikleri
Temel özellikler: Geleneksel, disiplinli, hırslı, bağımsız

Oğlak, sorumluluğu temsil eden bir burçtur ve doğası gereği genellikle çok ciddidir. Hem kişisel hem de mesleki yaşamlarında önemli ilerlemeler sağlayan içsel bir bağımsızlığa sahiptirler. Kendilerini kontrol etme konusunda ustadırlar ve yol gösterme, sağlam ve gerçekçi planlar yapma becerisine sahiptirler. Sadece maddi dünyaya odaklanmakla kalmıyorlar, aynı zamanda ondan en iyi şekilde yararlanma yeteneğine de sahipler. Kendi hayatlarını daha hafif ve daha olumlu hale getirmek için affetmeyi öğrenmeleri gerekir.

11- Kova burç özellikleri
Temel özellikler: İnsani, eksantrik, bireyci, havalı

Akıllı, analitik ve özgün olan Kova burcu, yeri geldiğinde, bazen de utangaç ve sessizdir. Her iki durumda da idealist amaçlar uğruna mücadele etmeyi severler, derin düşünürler ve son derece entelektüel insanlardır. Etrafındaki enerjiye kolayca uyum sağlayabilseler de, biraz yalnız kalmaya ve her şeyden uzaklaşmaya derin bir ihtiyaç duyarlar. Dünyayı olasılıklarla dolu bir yer olarak görürler ve zaman kaybetmemek için spontane davranma, anı takip etme, dolu dolu yaşama ihtiyacı duyarlar.

12- Balık burç özellikleri
Temel özellikler: Yaratıcı, uyumlu, sadık, duyarlı

Balık burçları sezgisel, sadık ve şefkatlidir. Çok arkadaş canlısıdır ve çoğu zaman kendilerini çok farklı insanlarla birlikte bulurlar. Bencil değildirler ve her zaman başkalarına yardım etmeye hazırdırlar. Hoşgörülü ve şefkatli olduklarından, iyi niyetleriyle diğer insanlar için çok fazla şey yapabilirler ve bu süreçte kendi refahlarını unutabilirler. Sanatsal yönleriyle dikkat çekerler ve bu alanda gerekli ilgiyi gösterdiklerinde başarılı olabilirler. 
 

KATEGORİLER
Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ