Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BARBIE FİLMİNİN SAÇ, MAKYAJ VE TIRNAK DETAYLARINI KEŞFEDİN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK
NARS
Besleyici & Parlak Bitişli Ruj
1.520,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING HAND CREAM
SHISEIDO
Ultimune Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici El Kremi
2.100,00 TL
THE GENUINE LAPLAND FACE AND SENSITIVE AREA
POLAAR
Yüz ve Hassas Bölgeler için SOS Bakım Kremi
1.050,00 TL 685,00 TL
NAIL SPA MANICURE MANGO NAIL SERUM
ALESSANDRO SPA
Tırnak Bakım Serumu
499,00 TL

Makyaj

BARBIE FİLMİNİN SAÇ, MAKYAJ VE TIRNAK DETAYLARINI KEŞFEDİN

  • Temmuz 24, 2023

Margot Robbie’nin başrolünde yer aldığı Barbie, uzunca bir süre konuşulmaya devam edecek hiç şüphesiz. Haliyle saçtan makyaja ve tırnağa kadar her şey üzerindeki etkisi de…

Vizyona girdiği andan itibaren tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve kırmaya da devam eden Barbie, adeta tüm zamanların en popüler filmleri arasına çoktan giriş yaptı. Filmin kostümleri bir yana, en çok da saç ve makyaj görünümleri büyüleyici bir etki yaratıyor. Çünkü kusursuzluğun vücut bulmuş hali olan Barbie, pembe tonlarının etkisi altındaki makyajı ve bakımlı sarı saçlarıyla ikonik bir ilham kaynağı. 

Filmin saç ve makyaj tasarımcısı Ivana Primorac mükemmel Barbie dudakları için 48 farklı tonda ruj kullanıldığını belirtirken, hacimli sarı saçları için de pek çok ek saçtan destek alındığını da ekliyor. 

O halde yükselişe geçen Barbiecore trendi sayesinde Margot Robbie’nin canlandırdığı Barbie görünümlerini nasıl hayata geçirebileceğini keşfetmek ister misiniz?


Barbie makyajı
Filmde Barbie makyajının olmazsa olmazı olarak highlighter’ı gösteriyor Primorac. Daha aydınlık ve canlı bir görünüm için gözün iç köşesine, yanaklarına, dudaklarının üstüne ve hatta gülümseme çizgilerine bile aydınlatıcı uygulanmış.

Bu noktada siz de çok daha doğal bir görünüm elde etmek için kremsi formüllerden destek alabilirsiniz. Önerimiz ise NARS Multiple Stick Copacabana rengi. Ya da pudra formundaki ürünlerden hoşlanıyorsanız da NARS Highlighting Powder Capri rengini deneyebilirsiniz.

Barbie’nin cildi elbette ki kusursuz olmalı. Ancak Ivana Primorac plastik gibi yapay bir görünüm de istemediğinden çok ince bir fondöten veya renkli nemlendirici kullanmış. İncecik yapısıyla kusurları anında ortadan kaldıran NARS Light Reflecting Fondöten bunun için biçilmiş kaftan. Ayrıca nemli, sağlıklı ve canlı bir görünüm sunan NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 da Barbie cildini yaratmanız için mükemmel bir seçenek.

Dudaklardaki muhteşem pembe tonunu elde etmek için makyaj artisti her ne kadar 48 farklı renkten yararlansa da, sizin bunu yapmanıza hiç gerek yok. Çünkü NARS Afterglow Lip Balm Fast Lane, NARS Afterglow Lip Shine Lover To Lover ya da NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick Dolce Vita renkleri Barbie dudakları yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Barbie saçı
Her ne kadar Margot Robbie’nin Barbie saçları için takma saçlardan destek alınmış olsa da, onların da parlak ve canlı durması çok önemli. Hatta filmdeki herkesin saçlarının bu şekilde bir görünümde olmasına çok dikkat etmiş Ivana Primorac. Bunun için de oyuncuların saç rutininde parlatıcı etkili bir şampuan, saç kremi ve saç yağı kullanılmış. 

Siz de aynı mükemmel görünümü Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo, No. 5 Bond Maintenance Conditioner, No.7 Bonding Oil ve No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum ile gerçekleştirebilirsiniz. Böylece saçlarınız hem canlanır hem de onarılarak mükemmel sağlıklı bir hale kavuşur.

Barbie tırnakları
Filmin ikonik görünümleri arasında Margot Robbie’nin kusursuz el ve ayak tırnakları da var. Burada bir vücut kreminden yardım alınarak topukları ve tırnakları daha düzgün bir hale getirilirken, manikür ve pediküründe ten rengi bir oje kullanılmış.

Siz de yumuşacık eller elde etmek için Shiseido Ultimune Power Infusing Hand Cream kullanabilir, kurumuş topuk görünümünü engellemek ve cildinizi beslemek için Polaar The Genuine Lapland Face and Sensitive Area tercih edebilirsiniz. Nail Spa Manicure Mango Nail Serum ile ise tırnaklarınızı besleyebilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ