Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BEAUTY ROLLER’LARI HANGİ SERUM İLE KULLANMAK NASIL SONUÇ VERİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.431,00 TL
ETERNAL SNOW SERUM
POLAAR
Yaşlanma Karşıtı Serum
2.195,00 TL 1.425,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL
WHITE LUCENT ILLUMINATING MICRO-SPOT SERUM
SHISEIDO
Koyu Lekeleri Hedef Alan Aydınlatıcı Serum
7.100,00 TL
POLAR NIGHT REVITALIZING ELIXIR
POLAAR
Canlandırıcı ve Yenileyici Gece Serumu
1.825,00 TL 1.145,00 TL

Kırışıklar

BEAUTY ROLLER’LARI HANGİ SERUM İLE KULLANMAK NASIL SONUÇ VERİR?

  • Temmuz 08, 2021

Güzel bir cilde sahip olmak için kullanılan Beauty Roller’lar yani yüz masaj aletleri özellikle son zamanlarda çok popüler oldu. Peki, bu roller’ları nasıl kullanmak gerekli?

Roller’ların genel özelliği ile ilgili birçok kişi bilgi sahibi iken, nasıl kullanılmalı ve kullandığımız cilt bakım ürünleri üzerindeki etkisi halen en çok merak edilen konuların başında geliyor. 

Beauty roller’lar ile cilde masaj yapmak ciltte kan dolaşımını hızlandırarak daha genç ve sağlıklı bir cilde kavuşmamızı sağlar. Cilt bakım ürünleri ile birlikte kullanmak ise kullandığımız ürünün etkisini artırmaya yardımcı olur. Özellikle serumlar ile birlikte kullanıldığında ise serumunuzun cildinize daha iyi nüfuz etmesini sağlayacak ve üzerine kullandığınız diğer bakım ürünlerinizin de performansını katlayacaktır. 

Peki Beauty Roller’ları hangi serum ile kullanmalıyız? 

Burada en önemli olan şey cildinizde yaşamış olduğunuz endişelerinize uygun serumu seçmeniz ve serumunuzu kullanırken Beauty Roller ile destekleyerek kullanmanız. 

Piyasada çok fazla çeşitte güzellik roller’ı ile karşılaşıyor olsak da kendi içlerinde hepsinin farkları elbette var. Biz burada size Hollywood yıldızlarının güzellik sırrı olan Aurelia Face And Body Germanium Beauty Roller’dan biraz bahsedelim. 

Özel olarak tasarlanmış altıgen başlığı ile yüzünüzde, göz çevrenizde, boyun ve dekolte bölgenizde hatta vücudunuzda bile rahatlıkla kullanabileceğiniz bir güzellik roller’ı. Onu farklı ve eşsiz yapan en önemli özellik ise üzerinde bulunan 24 tane germanyum tozu içeren masaj taşı. Bu taşlar sayesinde ciltte kan dolaşımını hızlandırır, günde sadece 30-40 saniye cildinizde istediğiniz bölgelere masaj yaparak kendinizi daha enerjik, canlı ve iyi hissedersiniz. Ve tabii ki kullandığınız serumunuzun da etkisini artırırsınız.

1. İnce çizgi ve kırışıklıklar üzerindeki etkisi: Cildinizde ince çizgi, kırışıklık ve elastikiyet kaybı gibi endişeniz var ise özellikle kırışıklık uzmanı olan Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum ile birlikte Aurelia Face And Body Germanium Beauty Roller kullanmanızın faydası büyük olacaktır. Bu 2 eşsiz ürün birlikte kullanıldığında ciltte var olan ince çizgilerin ve kırışıklıkların giderilmesinde en etkili sonuçları sağlarlar.

2. Leke ve renk eşitsizlikleri üzerindeki etkisi: Cildinizde renk eşitsizliği, leke gibi endişeleriniz varsa veya leke oluşumuna meyilli bir cilde sahipseniz özellikle leke odaklı bir serumu bakım rutininize eklemelisiniz. Bu konu da en iyisi ise Shiseido White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum özel teknolojileri sayesinde hem ciltte var olan lekeleri açıyor, ciltte renk eşitliği sağlıyor hem de yeni lekelerin oluşmasını engelliyor. Aurelia Face And Body Germanium Beauty Roller ile birlikte kullandığınızda ise tamamen lekesiz, berrak ve ışıl ışıl bir cilde kavuşmanız için en ideal bakım rutininiz olacaktır.

3. Canlandırıcı ve yenileyici etkisi: Polaar Night Revitalizing Elixir, %99’u doğal içerikli olan canlandırıcı serumdur. Kuzey yosunu içeriğinin gücü sayesinde cildin ışıltısı ortaya çıkar. Bu canlandırıcı serum, gece boyunca gözle görülür yaşlanma belirtileriyle savaşmaya yardımcı olur. Bu serumu Aurelia Face And Body Germanium Beauty Roller ile birlikte kullandığınızda ise cildiniz aydınlanır, canlanır ve yenilenir. Bu etkiyi kısa sürede farkedersiniz.

4. Cildi toparlama ve sıkılaştırma etkisi: Polaar Eternal Snow Serum ve Aurelia Germanium Rollerdan oluşan yaşlanma karşıtı & toparlayıcı ve sıkılaştırıcı settir. Bu 2 ürünün birlikte kullanımı, cildin sıkılığını ve elastikiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olur. Polaar Eternal Snow Serum, %95’i doğal içeriklerden oluşan yaşlanma karşıtı serumdur. Serumda konsantre olarak bulunan Arctic çiçekleri, cildin sıkılığını ve elastikiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olur. Cilt nemlenir, rahatlar, sıkılık ve elastikiyet kazanır. Yaşlanma ve kırışıklık karşıtı önlem almak isteyen tüm ciltler ürünü kullanabilir. Bu serumu Aurelia Face And Body Germanium Beauty Roller ile birlikte kullandığınızda ise cildiniz sıkılaşır ve gerginleşir. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ