Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BİLMENİZ GEREKEN 8 GÜZELLİK HİLESİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
THE GENUINE LAPLAND BODY LOTION
POLAAR
Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler için Nemlendirici Vücut Losyonu
1.350,00 TL 875,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL
LIGHT REFLECTING LOOSE SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Toz Pudra
2.030,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.272,00 TL
AMETHYST GUA SHA CRYSTAL - HEART
AURELIA GENEVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı – Ametist
1.090,00 TL 872,00 TL

Cilt Bakım

BİLMENİZ GEREKEN 8 GÜZELLİK HİLESİ

  • Şubat 17, 2023

Hali hazırda güzellik dolabınızda yer alan ürünleri farklı amaçlarla da kullanabileceğiniz gibi, doğru uygulama tekniklerini de içeren güzellik hilelerini sizler için derledik.

Sosyal medyanın da etkisiyle cilt bakım ve makyaj ürünlerinin farklı kullanım şekillerine tanıklık edebiliyor ve işe yarar olduklarını düşündüklerimizi uygulamaya geçiriyoruz. Bununla birlikte de hali hazırda var olan ürünlerimizi doğru şekilde kullanmayı bile öğrenebiliyoruz. İşte bu “güzellik hileleri” hem oldukça eğlenceli hem de işin sonunda gerçekten faydalı çözümler sunabiliyor. 

1- Vücut losyonu ıslak cilde uygulayın
Ne kadar nemlendirirseniz nemlendirin hala kuru bir cildiniz varsa sizin için bir önerimiz var; vücut losyonunuzu duşta tutun. Cildiniz hala ıslakken ve havluyla kurulanmadan önce kullanmayı deneyin. Bu cildinizin nemi daha iyi tutmasını sağlayacaktır.
Ürün önerisi: Polaar The Genuine Lapland Body Lotion %98’i doğal içeriklerden oluşur, kuru ve hassas cildi rahatlatır, korur ve onarır.

2- Saç ıslakken buklelerinizi şekillendirin
Özellikle dalgalı ve kıvırcık saçlı olanlar bilir ki, bukleleri canlı tutmak biraz zordur. Ancak imkansız değil. Bunun için henüz saçlarınız ıslakken şekillendirici ürünlerinizi kullanmakla işe başlayabilirsiniz. Önemli güzellik hilelerinden biri olan yöntemin esas amaçlarından biri de elektriklenmeyi önlemek. 
Ürün önerisi: Olaplex No.6 Bond Smoother 72 saate kadar elektriklenmeyi azaltırken bukleleri yumuşak bir şekilde belirginleştirir.

3- Göz maskesini dolapta bekletin
Yorgunluk ya da uykusuzluk gibi nedenlerden dolayı pek çoğumuzun göz altlarında şişkinlikler, torbalanmalar ve koyu halkalar olabiliyor. Elbette bu aşamada da devreye göz maskeleri giriyor. Ancak göz maskenizi direkt uygulamadan önce birkaç dakika buzdolabında bekleterek soğumasına izin verirseniz, göz altı şişkinlerinize daha iyi gelecektir. 
Ürün önerisi: Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask saf retinol içerir ve anında sıkılaşmış, toparlanmış ve aydınlık bir göz çevresi için anti-aging etkisi sunar.

4- Saçlarınızı hacimlendirmek için kuru şampuan kullanın
Kuru şampuanın asıl kullanım amacı saçlardaki yağlı görünümü engellemek. Yine de pek çok saç stilisti ünlü yıldızların kırmız halı görünümlerinde daha hacimli saçlar yaratmak için kuru şampuanı kullanıyor. Yani tam olarak bir güzellik hilesi! Siz de saçlarınız temiz olsa bile daha volümlü bir görünüm elde etmek için kuru şampuana şans verebilirsiniz. 
Ürün önerisi: Ashley Joy Volumizing Kuru Şampuan, saçlardaki yağlı görüntüyü yok etmeye yardımcı olurken saçlara hacim ve dolgunluk verir.

5- Dudak maskesi yerine göz kremi kullanın
Son yıllarda güzellik dünyasının yükselen ürünleri arasında dudak maskeleri yer alıyor. Ancak öncelikle elinizin altındaki bir ürünle bu etkiyi yaratmayı deneyebilirsiniz. Nasıl mı? Göz kreminizi dudaklarınıza sürerek… Göz kremini göz altlarınıza sürdükten sonra parmağınızda kalanları dudaklarınıza sürün. Böylece dudaklarınız çok daha yumuşak ve dolgun hale gelecek. 
Ürün önerisi: Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream anında daha pürüzsüz, dolgun, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümü azalmış bir cilt yaratır.

6- Kaşlarınızı pudrayla sabitleyin
Kaşlarınız gün içinde şeklini kaybetme eğilimindeyse bu tüyo tam size göre. TikToker Jackie Aruajo'ya göre bu dahiyane makyaj tüyosu, kaşlarınızı hem sabitleştiriyor hem de daha doğal görünmelerine yardımcı oluyor. Kaş kalemiyle doldurduğunuz kaşlarınıza önce transparan pudra sürün ve ardından sevdiğiniz jeli uygulayın.
Ürün önerisi: Nars Light Reflecting Loose Setting Powder aydınlatıcı transparan pudra makyajı güzel bir şekilde sabitleştiriyor cildi ağırlaştırmadan kadife yumuşaklığı veriyor.

7- Saçlarınızda incelen yerlere göz farı uygulayın 
Saçlarınızın ön kısımlarından incelen ve seyrelen noktalar varsa, bunu kapatmanın çok basit bir yolu da var. Kendi saç renginize yakın mat bir göz farını fırça yardımıyla seyrelen yerlere uygulayın. Bu tüyo saçlarınızın daha dolgun görünmesine yardımcı olur. 
Ürün önerisi: Nars Single Eyeshadow serisinin içerisinde bulunan Sophie, Noumea veya Tulum gibi renkleri bunun için kullanabilirsiniz. 

8- Lifting etkisi için serumunuzu yukarı doğru hareketlerle uygulayın 
Pek çok kişinin bildiği ancak uygulama noktasında gözden kaçırdığı bir güzellik hilesi karşımızda. Özellikle daha akışkan bir kıvama sahip cilt bakım serumunuzu yukarı doğru hareketlerle masaj yapar gibi uygulamanız, cildinizde lifting etkisi yaratır. Bunu desteklemek için de gua sha taşlarından ve roller aletlerinden destek almanız etkisini artıracaktır.
Ürün önerisi: Shiseido Waso Yuzu-C  Glow-On Shot, cilde anında parlaklık ve nem kazandırır, tek kullanımda bile cildinizin yorgunluğunu ve donukluğunu ortadan kaldırır. 
Aurelia Geneve Face And Body Germanium Beauty Roller cilde lifting etkisi yapar ve cildi sıkılaştırır. Cildiniz gün be gün daha genç ve daha güzel görünür.
Aurelia Geneve Kalp Şekilli Ametist Taşı cilt elastikiyetini düzenleyerek kırışıklık gibi yaşlanma belirtileri üzerinde çok etkilidir. Çizgileri açar ve cildi sıkılaştırır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ