Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BİRBİRİNE UZAK GÖZLER NASIL MAKYAJ YAPMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Göz Makyajı

BİRBİRİNE UZAK GÖZLER NASIL MAKYAJ YAPMALI?

  • Temmuz 02, 2020

Profesyonel makyaj artistlerinden duyduğumuz en önemli ve en etkili tavsiye ne diye sorarsanız, hemen söyleyelim: Makyajı yüz tipine, göz tipine ve ten rengine göre yapmak. Mükemmel makyajın temelinde işte bu önemli nokta yatıyor. Güzelliklerine imrenerek baktığımız ünlü kadınların en önemli güzellik sırrı da bu. 

Gözler ise yüzün vitrinidir ve eğer onları çok iyi tanıyıp, tipinize göre makyaj yaparsanız harika görünebilirsiniz. Bize güvenin! Gözler, makyajın her şeyi!
 

Dünyanın en güzel makyajını dahi yapsanız, eğer o sizin tipinize uygun değilse güzel görünmeniz mümkün değildir. Şimdi aynaya bakın ve yüzünüzü iyice inceleyin... Göz şekliniz nasıl?


Gözleriniz birbirinden uzak mı?

 

Miranda Kerr, Amanda Seyfried gibi gözlerinizin arasında uzak denecek kadar mesafe varsa, birbirinden uzak gözlere sahipsiniz demektir. Bu görünümü makyaj ile dengeleyebilirsiniz. 

Peki, nasıl?
 

Miranda Kerr ve Amanda Seyfried gibi göz makyajı nasıl yapılır?

 

Miranda Kerr ve Amanda Seyfried'ın güzelliği tartışılmaz... Bu muhteşem güzelliklerde makyajın etkisinin olmadığını söylemek ise haksızlık olur. Aynı göz tipine sahipseniz, bu ünlü ve güzel kadınların göz makyajını siz de yapabilirsiniz.  

Eğer birbirinden uzak gözleriniz varsa, göz kapağının iç kısımlarına koyu renkte far uygulayabilirsiniz. Make Up For Ever Aqua Shadow 4E Taupe Grey ile gözün iç kısımlarını boyayın, gölgeli bir görünüm yaratın.

Gözün dış kısımlarına ise açık renk far sürebilirsiniz, Nars Dual Intensity Andromeda gibi. Birbiriyle uyumlu ama açıklı koyulu 2 farklı far rengi ile gözlerinizi birbirine daha yakınmış gibi gösterebilirsiniz. Üstelik dumanlı bir görünüm olur. Bu efekt oldukça etkilidir, bunu açık ve koyu renkte başka far renkleriyle de deneyebilirsiniz. 

Bu makyajda göz kalemi kullanmayabilirsiniz ama makyajınızı mutlaka maskara ile tamamlayın. Shiseido Full Lash Volume maskara ve Make Up For Ever Smoky Stretch maskara kirpiklerinize hacim ve uzunluk verirler. Bunlardan birini tercih edebilirsiniz.


Asla yapmayın!

 

Birbirine uzak gözleriniz varsa asla göz pınarlarını aydınlatıp, gözlerinizi birbirinden daha da uzak göstermeyin. Bu kısımlar her zaman daha koyu ve gölgeli olsun. Bu sizin en önemli makyaj sırrınız olsun!
 

Ünlü makyaj artisti Elif Girgin, Miranda Kerr makyajı nasıl yapılır, videoda anlatıyor.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ