Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BURCU ESMERSOY’UN MAKYAJTRENDİ.COM’DA SEÇTİĞİ 5 FAVORİ ÜRÜNÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürün
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL
CLIMAX EXTREME MASCARA
NARS
Anında Ekstra Hacim ve Yoğunluk Veren Maskara
1.420,00 TL
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.431,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Ünlülerin Makyajı

BURCU ESMERSOY’UN MAKYAJTRENDİ.COM’DA SEÇTİĞİ 5 FAVORİ ÜRÜNÜ

  • Ocak 11, 2021

Güzel kadınlar her zaman ilham kaynağımız. Burcu Esmersoy’da gerçekten en beğendiğimiz isimlerin başında geliyor. Durum böyle olunca kendisinin kullandığı güzellik ürünleri, kozmetikler hep radarımızda oluyor.
 

Haydi gelin, Burcu Esmersoy’un makyajtrendi.com’dan seçtiği favori ürünlerini inceleyelim.

1. Koyu kırmızı mat kalem ruj: Sarışın kadınlara kırmızı ruj gerçekten de çok yakışıyor. Nars Velvet Matte Lip Pencil serisinden Mysterious Red, bordoya çalan koyu kırmızı tonuyla Burcu’nun en sevdiği renklerden biri.

Kalem rujlar gerçekten de çok pratik oluyor. Klasik rujlara alternatif olarak kalem rujların -adı üstünde kalem formunda- sürümleri çok kolay. Dudağın şekline göre sürüldüğünden hiç uğraştırmıyorlar. Dudak kalemi kullanmanıza gerek kalmıyor. Hem ruj hem kalem ihtiyacına karşılık veriyorlar ve mükemmel hatlı dudaklara sahip oluyorsunuz.

2. Turuncumsu kırmızı mat kalem ruj: Burcu bu ruju sürdü ve olay oldu! Hatırlarsınız sosyal medyada bu ruju uyguladığı bir video var ki, beğeni rekorları kırdı. Nars Velvet Matte Lip Pencil serisinden Red Square ruj, bir görenin bir daha unutamadığı müthiş bir renge sahip.

İkonik bir seri haline dönüşen Nars’ın mat kalem rujlarında öyle renkler var ki, hangi birini makyaj çantanıza atacağınıza bile karar vermek çok zor. Peki, fenomen Dolce Vita’ya rakip çıkar mı dersiniz? Bizce rekabet büyük olur! Hemen birkaç renk sayalım:

Do Me Baby - Sıcak Erik Rengi: Dolce Vita’nın tahtını kapmaya çalışıyor! Şimdiden ünlüler, makyaj artistleri için vazgeçilmez oldu bile. Muhteşem bir rengi var... Dolce Vita gibi herkeste duruşu farklı. Kesinlikle makyaj çantalarında olmalı!

Intriguing - Pembe Gül Rengi: Diğer pembeleri sildi geçti! Nude pembe ruj kategorisinde zirveye oturdu. Şimdilerde gelin makyajlarının en favorisi o.

Get Off - Pembe Bej: Biri bronz ten mi dedi? Bronz tende deneyin, bu renge aşık olacaksınız.

3. Nars Climax Extreme maskara: Bu maskaraya diyecek tek söz yok. Takma kirpik etkisi yaratıyor dedik, deneyenler bunu gördü. Burcu’un da favorisi olmasına şaşırmadık. Aranan efsane maskara bulundu!

Şimdi size Climax Extreme maskaranın neden hayallerinizin maskarası olduğunu anlatalım: Bu maskara kirpiklerinize tek katta anında hacim veriyor. İki katta resmen takma kirpik etkisi yaratıyor ve ekstra siyahlık veriyor. Üstelik saatler boyu da kalıcı. Akma, topaklanma, dağılma yapmıyor.Tek tek ayrılmış, upuzun ve müthiş dolgun kirpikler yaratıyor.

Püf noktası: Profesyonel makyaj artistlerinin bu noktada bir uyarısı var: Eğer alt kirpikleriniz uzunsa/kıvrıksa/aşağı bakıyorsa maskarayı alta fazla uygulamayın.  Çünkü hangi maskara olursa olsun mutlaka bulaşır ve akar.

4. Aurelia Anti-Aging etkili güzellik rollerı: Hollywood yıldızlarının yeni gözdesi bu roller o kadar marifetli ki, haklı bir üne sahip. Artık o da bir star. Her gün bir bölgeye 30-45 saniye masaj yaptığınızda yaşlanma etkilerini geciktirirsiniz.  Cildi sıkılaştırır, cilt tonunu düzenler ve daha sağlıklı, genç görünen bir cilde kavuşursunuz. Bu roller daha ne yapsın?

Ünlüler nasıl kullanıyor?

Hollywood ünlüleri bu güzellik rollerını yüz ve vücutlarında düzenli olarak kullanıyorlar. Özellikle spordan ve duştan sonra günde birkaç kez uygulayınca çok etkili olduğunu güzellik koçları da belirtiyor.

Bu güzellik rollerı mucize mi, sihir mi, bilimsel bir gerçek mi? En merak edilen soruya geçelim şimdi.

5. Orgasm allık: İkonik allık Orgasm’ı artık bilmeyen yoktur herhalde. Dünyanın en ünlü allığı. Şeftali-pembe rengiyle henüz yakışmadığı kimse görülmedi. Çünkü her ten rengine mükemmel uyum sağlıyor ve bir anda canlı, taze bir ifade veriyor. Çok mu yorgunsunuz? Bu allık ile yorgun görünmek imkansız! Sür ve çık.

Orgasm allık, 1999’da lanse edildiğinde bu kadar başarılı olacağını kimse beklemiyordu. François Nars bile bu ani gelen fenomenliğe biraz şaşırdığını itiraf ediyor. Ama makyajda favori ürününün her zaman allık olduğunu belirten Nars, Orgasm’ın hızlı yükselişine ve zirvedeki yerini yıllardır süregelen bir istikrarla korumasına artık şaşırmıyor. Çünkü Orgasm’ın sırrını ve kadınların üzerindeki etkisini biliyor.

Bu sır, kadınları istikrarlı bir şekilde yıllardır Orgasm a bağlıyor. 

Kadınlar Orgasm’ı neden çok seviyor? Orgasm neden ikonik bir ürün oldu?

Rengin değişebilirliği, dokunun transparanlığı ve ismin şok ediciliği. Orgasm özel bir ürün çünkü tüm cilt tonlarına uyuyor. Pembe renk ve hafif bir ışıltı, doğal yüz kızarıklığı efekti verir. Bu, çoğu kadında güzel durur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ