Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BUTTERFLY BOB KESİM NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.175,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL

Saç Bakımı

BUTTERFLY BOB KESİM NEDİR?

  • Mart 07, 2023

Bob kesim modelleri arasında yer alan ve Zendaya sayesinde yükselişe geçen butterfly bob kesimin detaylarını inceliyoruz.

Yavaş yavaş bahar aylarının yükselen enerjisine doğru ilerliyoruz. Her ne kadar henüz kıyafet dolaplarımızda düzenleme yapmasak da daha ince parçalara göz atmaya başladık bile. Elbette 2023 İlkbahar/Yaz sezonunun makyaj ve saç trendlerini de inceliyor, bunlar doğrultusunda ne gibi değişimlerle karşılaşacağımızı da not ediyoruz. 

Şu sıralar Paris Moda Haftası’da boy gösteren Zendaya ise bu aşamada bizlere yeni saçlarıyla yol gösteriyor ve özellikle hangi kesimin daha da popüler hale geleceğinin canlı sinyallerini veriyor. Bob kesim modelleri arasında yer alan ve “butterfly bob” olarak adlandırılan saç kesimi kesinlikle güzel yıldıza havalı bir görünüm kazandırmış durumda. O halde dikkat çekici bir saç kesimi arayışındaysanız, değerlendirmeye almamanız için hiçbir sebep yok!


Butterfly bob kesim saç nedir?
Bu görünümün arkasındaki kişi Zendaya’nın saç stilisti Tai Simon… Hem romantik hem de eğlenceli bir kesim yaratmak istediğini belirten Simon, saçı şekillendirmek için ısı koruyucu ve ışıltı kazandıran spreylerden de yardım aldığını ekliyor. Butterfly bob kesim saçın detaylarına dönecek olursak, yoğun katlı ve daha kısa katların ise saçın tepesine doğru yoğunlaştığı bir kesim olarak özetlemek mümkün. Sonuç olarak, yoğun katlar saça doku, hareket ve hacim kazandırıyor.

Zendaya’nın görünümünü nasıl elde edebilirsiniz?
Bu kesimi denemeye karar verdiyseniz, nasıl Zendaya gibi bir görünüm elde edebileceğinizin de püf noktalarını hemen paylaşalım;
1- Bir saç köpüğü ya da We Are Paradoxx Volume Blow Dry Spray ile saçlarınıza ekstra hacim 2-  Her ne kadar bu bob kesim modeli yoğun katlara sahip olduğu için hacmi beraberinde getirse de, ekstra yoğunluk için krepe yapmayı deneyebilirsiniz.
3- Sprey ya da köpük sonrası saçlarınıza fön yardımıyla şekil verdikten sonra bukleleri belirginleştirmek için az miktarda serum kullanmak önemli. Bunun için ise Olaplex No.7 Bonding Oil ya da Olaplex No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum ile buklelerinizin şeklini düzeltebilir ve elektriklenmeyi kontrol altına alabilirsiniz.
4- Günlük olarak saçlarınıza kısa sürede hacim kazandırmak ve daha temiz bir görünüm katmak isterseniz Olaplex. No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo kullanabilirsiniz.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ