Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CARRIE BRADSHAW DALGALARI YENİDEN YÜKSELİŞTE
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
VOLUMIZING BLOW DRY MIST
OLAPLEX
Hacim Veren & Saçı Isıya Karşı Koruyan & Saç Kurutma Süresini Kısaltan Saç Spreyi
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
ICONIC STYLING DUO
OLAPLEX
Saçları Şekillendirirken Etkili Bakım Yapan Bağ Güçlendirici İkonik İkili
2.980,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL

Saç Bakımı

CARRIE BRADSHAW DALGALARI YENİDEN YÜKSELİŞTE

  • Eylül 08, 2023

Sex and the City dizisi yıllar sonra devamı niteliğindeki “And Just Like That” ile geri dönerken, Carrie’nin doğal dalgaları da günümüze ışınlanıyor. 

Televizyon tarihinin en ikonik dizilerinden biri kuşkusuz Sex and the City… Dizinin baş karakteri Carrie Bradshaw ise hem ilişkiler hem de stil anlamında pek çok şey katmıştır bizlere değil mi? Her ne kadar ilk bölümün yayınlanmasının üzerinden tam 25 sene geçmiş olsa da, karakterleri ne de görünümlerini unutmak mümkün değil. Hele de Carrie’nin o doğal ve hacimli dalgalarını… Neyse ki TikTok sayesinde bu dalgalar günümüzde tekrar popülerleşiyor.

Carrie Bradshaw saçı nasıl yapılır?
Carrie Bradshaw dalgalarını elde etmek için şu sıralar perma yaptırmak revaçta ancak birkaç ürünle ve şekillendirme tekniğiyle evde de kolaylıkla bu görünümü hayata geçirebilirsiniz.

1- Önce şampuan seçimi
Curly girl method denilen, bizde de kıvırcık kız metodu olarak karşılık bulan teknikle birlikte zaten kıvırcık saçlar son yılların en trend görünümlerinden. Bu metodu uygularken de en çok Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo öneriliyor. Çünkü dalgalı ve kıvırcık saçların en çok ihtiyaç duyduğu şey nem ve bu şampuan saçları söndürmeden bunu başarıyor.  

2- Hacim ve dalgalar için müthiş ikili
Carrie Bradshaw saçlarının en önemli özelliği, hacimli ve doğal olması. Yani kusursuz ve maşayla yapılmış gibi duran dalgalardan söz etmiyoruz. Bunun için önce saçlarınızı yıkadıktan sonra nemi alınmış saçlarınıza hacim için Olaplex Volumizing Blow Dry Mist sıkın. Bu ürün hem saça hacim ve doku kazandırıyor hem de ısı koruması sunuyor.

Ardından ise Olaplex No.6 Bond Smoother’dan bir miktar alarak saçlarınızın boy ve uçlarına uygulayın. Bukleleri belirginleştirme özelliğine de sahip olan No.6, fon süresini kısaltmayı da başarıyor.

Bu iki ürünü saçınıza uyguladıktan sonra bir vigo yardımıyla saçlarınızı kurutabilirsiniz. Böylece saçlarınızda hem doğal bukleler oluşacak hem de hacimli bir görünüme sahip olacak.

3- Ekstra parlaklık
Vigo ile kurutma adımının ardından saçlarınıza belki biraz da parlaklık katmak isteyebilirsiniz. Bu aşamada sadece 1-2 damla Olaplex No. 7 Bonding Oil alarak saçlarınızın yine boy ve uçlarına uygulama yaparak ekstra parlaklık katabilirsiniz.

4- Saçları yenilemek gerektiğinde
Özellikle saçlarınızı her gün yıkayan biri değilseniz, temiz bir görünüm elde etmek ve saçlarınızı biraz yenilemek iyi bir fikir olabilir. Kuru şampuanların saç bakımındaki amacı da tam olarak bu. Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo ise saçtaki fazla yağı emen ve aynı zamanda hacim veren harika bir formüle sahip. Yani yıkama ve şekillendirme rutininizin 2. Ya da 3. gününde bu kuru şampuan ile saçlarınızda tazelenmiş bir görüntü yaratabilir, buklelerinizi canlandırabilir ve yeniden hacim kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ