Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİ DAHA AYDINLIK VE CANLI GÖSTEREN 12 ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
MINI LIGHT REFLECTING PRESSED POWDER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
1.270,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Ten Makyajı

CİLDİ DAHA AYDINLIK VE CANLI GÖSTEREN 12 ÜRÜN

  • Haziran 26, 2020

Hepimiz en doğal şekilde cildimizi aydınlık, parlak ve sağlıklı göstermenin peşindeyiz. Doğru ürünlerle bunu başarmamız çok kolay. Size, tüm yüzünüze uyguladığınızda cildinizi en güzel şekilde aydınlık ve canlı gösterecek ürünleri yazdık. 
 

makyaj ürünlerinden oluşan bu kozmetikler ile cildiniz gözünüze hiç gelmediği kadar güzel gelecek! O halde yüzü canlı ve parlak gösteren ürünler keşfine çıkmaya hazır olun!

1) Nars Sheer Glow Foundation

 

Cildi aydınlatan bir fondöten, canlı, taze ve parlak görünümünün olmazsa olmazıdır. Nars Sheer Glow, cilt tonunu eşitleyen, ince yapılı, cildin ışıltısını ortaya çıkaran harika bir fondötendir. Kapatıcılığı ayarlanabilir. Cildi nemlendirir ve daha parlak, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. Günlük olarak kullanıldığında cildin parlaklığını ve yapısını iyileştirir. Makyaj artistlerinin özellikle kuru, donuk ve mat ciltlerde kullanmayı en sevdiği fondötenlerden biridir! 
 

2) Nars Light Reflecting Pressed Powder

 

Kullanan herkesin bayıldığı ve vazgeçilmezi olan Nars Light Reflecting Pressed Powder’ın en temel özelliği makyajı sabitlerken, cilde aydınlık bir görünüm vermesi. Öyle ki, aydınlık ten makyajlarının hepsinde bu pudra profesyoneller tarafından kullanılır. Light Reflecting Pressed Powder, hem cildi aydınlatır hem de makyajın ömrünü uzatır. Çantada taşımak için de çok idealdir. Mükemmel bir makyaj tazeleme ürünüdür. Parlaklığı anında emer ve ışığı güzel bir şekilde yansıtır. Göz altı kapatıcısını sabitlemek için de kullanılır! 
 

“Nars Light Reflecting Pressed Powder aydınlatıcı pudra “kişisel aydınlatma uzmanı” olarak her kişinin kendi cildine özel ayrı efekt veriyor! Makyajın son adımı olarak kullanılabilir. En sevdiğim yanı, yumuşak, mum ışığında aydınlanmışcasına doğal bir etki veriyor cilde. Cilt görünür bir şekilde pürüzsüzleşirken aydınlanıyor.” -Erkan Uluç

Nasıl kullanacaksınız?

Makyajın son adımı olarak kendi süngeriyle yüzünüze hafif dokunuşlarla uygulayın. Göz çevresine de uygulayabilirsiniz.


 

3) Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30

 

Nars’ın ‘bestseller’ kategorisinde yer alan Pure Radiant Tinted Moisturizer renkli nemlendiricisi, kışın soğuk havalarda makyaj çantanızın kurtarıcısı olurken yüzünüze canlı bir renk ve ışıltı kazandırıyor. Ayrıca soğuk havaların vermiş olduğu kuru görünümü alıp, cildinizi neme doyuruyor. Yazın ise makyajsızken bile makyajlı gibi bakımlı görünmenizi sağlıyor. Daha parlak doğal bir ışıltı için hiperpigmentasyon ve koyu lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca bu renkli nemlendirici daha parlak, doğal bir ışıltı için hiperpigmentasyon ve koyu lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

 

“Hafif kapatıcılık için Tinted Moisturizer ürününü fondöten yerine kullanın. Elmacık kemiklerinize dağıtın ve sonra burnunuza aşağıya doğru ve alnınızın üstüne sürün. Bu ürün, bir şeyleri hafif ve saydam tutarken eşit bir ton sağlar.” – Janice Daoud, Nars Makyaj Artisti

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ