Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİ MÜKEMMELLEŞTİREN VE GÖZENEKLERİ ORTADAN KALDIRAN PUDRAYLA TANIŞIN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
SOFT MATTE ADVANCED PERFECTING POWDER
NARS
Cilt Dokusunu Pürüzsüzleştiren Mat Pudra
1.890,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE FOUNDATION
NARS
Yüksek Kapatıcılık Sağlayan Mat Bitişli Fondöten
2.100,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
SOFT MATTE PRIMER
NARS
Cildi Matlaştıran ve Pürüzsüzleştiren Makyaj Bazı
1.880,00 TL
THE SOFT MATTE POWDER & FOUNDATION BUNDLE
NARS
Soft Matte Advanced Perfecting Pudra & Soft Matte Fondöten Seti
3.990,00 TL 3.391,50 TL
THE SOFT MATTE CONCEALER & FOUNDATION BUNDLE
NARS
Soft Matte Kapatıcı & Fondöten Seti
3.640,00 TL 3.094,00 TL
THE SOFT MATTE PRIMER & FOUNDATION BUNDLE
NARS
Cilde Kadifemsi Mat Görünüm Veren Primer & Fondöten Seti
3.980,00 TL 3.383,00 TL

Makyaj

CİLDİ MÜKEMMELLEŞTİREN VE GÖZENEKLERİ ORTADAN KALDIRAN PUDRAYLA TANIŞIN

  • Mayıs 09, 2023

Ciltteki kusurların görünümünü 24 saat boyunca flulaştıran NARS Soft Matte Advanced Perfecting Powder, 4 hafta düzenli kullanımda ise gözenekleri yumuşatıyor ve cildin görünümünü mükemmelleştiriyor.

Fotoğraf ya da videolarda sık sık efekt kullananlardan mısınız? Bu durum artık oldukça normal ve cildimizi daha sağlıklı gösterebilmek adına pek çoğumuz buna başvuruyoruz. Ancak facetune etkisine ya da filtre kullanmaya gerek kalmadan makyajla da bu görünümü elde edebileceğinizi söylesek? Eğer bu cümle heyecanlanmanıza yettiyse, bir de bu etkiyi sağlayan ürünle tanışmaya hazırlanın!

NARS’ın mat bir etki sağlayan Soft Matte ailesinin en yeni üyelerinden biri olan Soft Matte Advanced Perfecting Powder sadece yağlı ciltler için değil, gün içinde cildindeki parlamayı önlemek isteyenler için de devreye giriyor. Matlaştırıcı pudralar genellikle çok fazla yağ emmeleri nedeniyle gün içinde ciltte pul pul bir görünüm yaratabilirken, Soft Matte Advanced Perfecting Powder bunun aksine ciltteki kusurların görünümünü 24 saat boyunca pürüzsüzleştiriyor. Eğer her gün makyajınızda pudra kullanmayı seven biriyseniz, bu pudranın şöyle bir özelliğinden bahsetmekte de fayda var; 4 hafta düzenli kullanımda ise gözenekleri yumuşatıyor ve cildin görünümünü mükemmelleştiriyor. Peki, bunu nasıl yapıyor?

Niacinamide içeren formülü sayesinde parlamayı anında kontrol altına alırken, botanik özler ve antioksidanların bir karışımı olan Anti-Oksidasyon Kompleksi aşırı sebum görünümüne katkıda bulunabilecek çevresel stres faktörlerine karşı cildi korumaya yardımcı oluyor. 


Yaz aylarında pürüzsüz etki
Kışın cildimiz daha çok kurumaya eğilimlidir. Yazın ise bu durum biraz daha tersine dönerek yağlanma hissiyle karşı karşıya kalınabiliyor. Yağlı cilde sahip olanlar için de ise sabitleyici bir pudra kullanmak adeta olmazsa olmaz konumuna geliyor. Yaz aylarına adım adım yaklaştığımızı düşünecek olursak makyaj rutininizde mutlaka pudraya yer vermelisiniz. 

NARS Soft Matte Advanced Perfecting Powder, her ne kadar mat görünüm sunsa da bunu kurutmadan yapıyor ve cildin kendi sağlıklı görünümünü bozmuyor.  Yapısı ise oldukça ince ve cildinizde asla pudralı bir görünüm bırakmıyor. Üstelik cildiniz aşır yağlı değilse, gün içinde tekrar tekrar tazelemenize gerek de kalmıyor. Çünkü etkisi 24 saat sürüyor. 

Hem tüm yüzünüze, isterseniz de göz altınıza sürdüğünüz kapatıcıyı sabitlemek için kullanabileceğiniz Soft Matte Advanced Perfecting Powder, tüm bu mükemmelleştirici etkileriyle birlikte yaz-kış makyaj çantanızın demirbaşlarından biri olmaya kesinlikle aday!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ