Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİNİZİ SAĞLIKLI VE PARLAK GÖSTEREN SPF'Lİ ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SPORTS BB CREAM SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Likit BB Krem SPF50+
2.550,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL
FUTURE SOLUTION LX INFINITE TREATMENT PRIMER SPF30
SHISEIDO
Cilt Bakımı Yapan Çift Etkili Makyaj Bazı
3.450,00 TL
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINT SPF20
SHISEIDO
Isıya, Neme, Yağlanmaya Dayanıklı Renkli Nemlendirici SPF20
2.250,00 TL

Güneş

CİLDİNİZİ SAĞLIKLI VE PARLAK GÖSTEREN SPF'Lİ ÜRÜNLER

  • Eylül 22, 2022

Yaşımız ilerledikçe cildimizin yaşlanmasının yanı sıra çevresel faktörler, hava kirliliği ve özellikle de güneş ışınları gibi sebeplerden cildimiz hasar alır sağlıklı ve parlak görünümü kaybolur. Bu da daha yorgun, daha cansız ve donuk bir cilt görünümüne sabep olur. Tüm bunlara bağlı olarak cildimizin hem bugünü hem de geleceği için yapacağımız en önemli yatırım güneş koruyucu kullanmak olacaktır. Kullanacağımız SPF’li ürünler cildimizi genç ve sağlıklı tutmanın en önemli adımlarından biridir. Yalnızca yaz ayların da değil Spf’li ürünleri dört mevsim aksatmadan kullanmamız gerektiği gerçeğini de asla unutmamalıyız. 

Kullandığımız SPF’li ürünleri seçerken ise koruma faktörüne, cilt yapımıza uygun olup olmadığına, kalıcılığına elbette bakıyoruz. Ama kullandığımız güneş koruyucumuzun cildimizi daha canlı, daha sağlıklı ve parlak göstermesini de istemez miyiz? Elbette isteriz sağlıkla ışıldayan ve parıl parıl görünen cildi kim istemez ki?

Eğer parlak ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olmak istiyorsanız şimdi sizlere önereceğimiz ürünlere bayılacaksınız.
Shiseido Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF30: Cildi hem UV ışınlarına hem de çevre kirliliğine karşı etkili bir şekilde koruyan şehir hayatı için özel olarak tasarlanmış bir güneş koruyucusudur. Özel teknolojisi ve içerikleri ile cildi yalnızca korumakla kalmaz aynı zamanda UV ışınlarını cilt için zararlı etkilerinden, yaşlanma önleyici yararlı etkilere dönüştürür. Tamamen yağsız yapısıyla tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygun olan bu nefis güneş koruyucu cilde kusursuz bir şekilde uyum sağlar, cildi aydınlatır, cildin daha sağlıklı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Bu ürün sadece bir güneş koruyucusu değil, güneş enerjisiyle çalışan bir cilt bakımı ürünüdür.

Shiseido Future Solution LX Infinite Treatment Primer SPF30: Tek ürün çok etki… Bu ürün cilt bakımını, SPF’i ve makyajı bir arada sunar. SPF30 ile cildi zararlı UV ışınlarına karşı korurken özel içeriği ile aynı zamanda cilde global anti-aging bakımı yapma özelliğine de sahiptir. Makyaj altı bazı olarak veya tek başına da kullanılabilen Future Solution LX Infinite Treatment Primer Japon Akoya incilerinin olağanüstü parlaklığından ilham alarak ciltte inci gibi bir parlaklık yaratır.

Shiseido Sports BB SPF50+ / Sports BB Compact SPF50+: Yüksek SPF ve makyajı bir arada sunan Sports BB’ler cildi güneş ışınlarına karşı korurken renkli olması ile birlikte makyaj sonucunu da sunuyor. Yapıları, kapatıcılık özellikleri ve waterproof olmaları ile vazgeçilmeziniz olacak bu BB kremler cildin daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlıyor. Cildinizi daha sağlıklı ve güzel hale getiren eşsiz formülü sayesinde yaz kış günlük hayatınızın her alanında hatta spor yaparken de kullanabilirsiniz. Suya ve terlemeye karşı dayanıklıdır. Tüm cilt tipleri ile uyumludur. 

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint SPF20: Ciltte renk eşitliği sağlamak, cildin doğal parlaklığını öner çıkarmak ve cildi UV ışınlarına karşı korumak için formüle edilmiş cilt ile bütünleşen renkli nemlendiricidir. %70 cilt bakım bileşenleri içeren bu özel formül, cildi anında nemlendirir ve 24 saat boyunca nemli, sağlıklı,parlak bir cilt görünümü sağlar. Tüm cilt tipleri için idealdir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ