Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLT BAKIMINDA AQUA PEPTİTLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili Ürünler
BENEFIANCE OVERNIGHT WRINKLE RESISTING CREAM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gece Bakım Kremi
5.100,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY EMULSION SPF20
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gündüz Emülsiyonu SPF20
4.900,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Normal, Karma ve Yağlıya Dönük Ciltler)
4.750,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY CREAM SPF25
SHISEIDO
Kırışıklık Önleyici Yoğun Gündüz Kremi SPF25
4.750,00 TL
BENEFIANCE NUTRI PERFECT EYE SERUM
SHISEIDO
Olgun Ciltler İçin Göz Çevresi Serumu
4.950,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM ENRICHED 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Kuru ve Çok Kuru Ciltler)
4.750,00 TL

Cilt Bakım

CİLT BAKIMINDA AQUA PEPTİTLER

  • Haziran 20, 2022

Cildinizi erken yaşlanma belirtilerine karşı güçlendirmeye, cilt hücrelerinin beslenmesine, yatıştırılmasına ve yenilenmesini hızlandırmaya yardımcı olmak için cilt bakım ürünlerinin içerisinde buluna Aqua Peptitler, peptit bağlarıyla birbirine bağlanan amino asit zincirleridir ve amino asitler proteinlerin yapı taşlarıdır.

Peptitler vücutta doğal olarak bulunur ve işlevleri cildimiz için oldukça önemlidir. Cilt bakım ürünlerinin içeriğinde kullanılan ve son dönemlerde bilinirliliği iyice artan peptitler yaşlanma belirtilerini tersine çevirmede, kolajen ve elastin yıkımından korunmada ve hatta kolajen ve elastin oluşumunu teşvik etmede gerçekten etkilidir.

Peptit içeren cilt bakım ürünleri olgun ciltler için ve cilt bariyerini güçlendirmek isteyen kişiler bulunmaz bir nimettir.
Peptitlerin cilde olan faydaları ise şöyledir:

1. Cilt dokusunu iyileştirir.

Cildinizin proteinlerini geliştirme yetenekleri sayesinde, cildin dokusunu gözle görülür şekilde iyileştirdikleri, özellikle ince çizgileri ve kırışıklıkları hafifletmeye yardımcı oldukları bilinmektedir.

2.  Cilt bariyerini güçlendirir.

Peptitler ciltte Hyalüronik asit ve protein üretimini uyararak cilt bariyerini güçlendirir ve çevresel faktörlerin cilde hasar vermesini engellemeye yardımcı olur. 

3.  Ciltte Kolajen üretimini destekler.

Peptitlerin ciltteki doğal kolajen üretimini artırdığı gözlemlenmiştir. Bu sayede kırışıklıklar ve elastikiyet kaybı gibi cilt endişelerinde oldukça etkilidir.

4.  Yaşlanma belirtilerini en aza indirir.

Peptitlerin yukarıda bahsettiğimiz cilde olan faydalarını göz önünde bulundurunca yaşlanma belirtilerine karşı faydalanabileceğimiz bir içerik olduğunu da anlamış olduk. Peptitler yaşlannma süreçlerini yavaşlatmakta, ciltte var olan hasarları onarmakta ve hasar oluşmasını önlemekte mükemmel bir bileşendir.

Shiseido bir ilk olarak Benefinace serisi ürünleri içerisinde Aqua Peptitler ile ideal olarak 3 bileşen birleştirilmiştir. Bunlar; Peptide + Aqua in pool ve NMF

Aqua-in-pool Shiseido'nun hem su hem de yağ özelliklerine sahip özel olarak geliştirilmiş üstün nemlendirici bileşenidir. NMF ise çok güçlü nemlendirici etkisi olan bir içeriktir. 

Shiseido Benefiance serisi ürünleri eşsiz içerik ve teknolojilerinin yanı sıra sinirbiliminden esinlenilerek tasarlanan anti-aging bakım serisidir. Bunun anlamı ise özel teknolojisi sayesinde kullandığınız bakım ürününüzden daha hızlı ve net sonuçlar almanızı sağlamasıdır. 

Benefiance serisi ürünlerinin ciltte ki odak ve hedefi ince çizgiler, kırışıklıklar ve nemsizliktir. Ciltte gözle görülür problemleri onarır ve gelecekte oluşacak hasarları önler. Nem ile doymuş, daha genç, daha canlı, daha dolgun ve daha esnek bir cilde kavuşmanızı sağlar. 

Benefiance serisi ürünleri Sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltır, ince çizgileri düzeltir ve cilde nem verir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ