Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CLEAN GIRL MAKYAJI NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
RADIANCE MAXIMIZER PRIMER & FOUNDATION BUNDLE
NARS
Cilde Maksimum Aydınlık Veren Primer & Fondöten Seti
4.260,00 TL 3.834,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LIQUID BLUSH
NARS
Likit Allık
1.720,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
ENDLESS AFTERGLOW BUNDLE
NARS
Yanak & Dudaklara Canlı Görünüm Veren Likit Allık & Lip Balm & Parlatıcı & Ruj Seti
6.080,00 TL 5.475,00 TL

Makyaj

CLEAN GIRL MAKYAJI NEDİR?

  • Mayıs 18, 2023

Hem cildi canlı gösteren hem de doğal görünümlü bir makyajı temsil eden bu trendi hayata geçirmek için hangi ürünleri kullanabileceğini keşfetmeye ne dersiniz?

Güzellik dünyasında söz konusu trendler olduğunda bazıları bir anda yükselip sonra hızla düşüşe geçerken, bazıları da oldukça benimsenir ve artık trend olmaktan çıkarak stil anlayışı haline gelir. Clean girl makeup olarak adlandırılan makyaj trendi de aslında bunlardan biri. Hailey Bieber’dan Rosie Huntington-Whiteley’ye kadar pek çok ünlü ismin de tercih ettiği bu görünümü elde etmek oldukça kolay. Sadece ihtiyacınız olan ürünleri bilmeniz yeterli.

Clean makyaj ne demek?
Bir zamanlarda “no makeup-makeup” olarak bildiğimiz ve yokmuş gibi duran makyaj görünümleri, aslında bu yeni trend için de geçerli. Canlı ve ışıltılı bir ten makyajı, yanaklarda pembe allık, hafif renkli dudaklarla birlikte sadece birkaç adımda clean girl makyajı elde etmeniz mümkün.

Clean girl makyajı nasıl yapılır?
Bu trend görünümü makyajınıza adapte etmek isterseniz, takip edebileceğiniz adımlar ve kullanabileceğiniz ürünler şöyle;

1- Cildinizi hazırlayın
Cildinizi hem makyaja hazırlayacak hem de daha canlı durmasını sağlayacak bir primer kullanarak makyajınıza başlayabilirsiniz. NARS Radiance Primer ise clean girl makyajı için biçilmiş kaftan. Cildi anında canlandırırken, ten makyajına harika bir parlak katıyor. Özellikle cildiniz kuru ve matsa tam size göre!

2- Fondöten adımında incecik bir ürün tercih edin
Clean girl makyajı yaparken cildinizin mümkün olduğu kadar doğal ve parlak durması önemli. Eğer mutlaka fondöten kullanmak isterseniz, NARS’ın cildin ışığını ortaya çıkaran fondöteni Light Reflecting Foundation’ı deneyebilirsiniz. %70 cilt bakım bileşenlerinden oluştuğu için de hem cilde bakım yapıyor hem de ciltteki kusurları doğal bir şekilde kapatıyor.

Fondöten kullanmak istemediğiniz, ancak kusurlarınızı kapatıp renk eşitliği sağlamak istediğiniz zamanlarda da NARS Radiant Creamy Concealer kullanabilirsiniz. Cildi tam da clean girl makyajında olması gerektiği gibi nemli ve sağlıklı gösteriyor. Göz çevresindeki halkaları, koyulukları etkili şekilde örtüyor.

3- Allık adımını es geçmeyin

Geldik clean girl makyajının en önemli adımına. Pembe tonlarda bir allık, bu görünümün olmazsa olmazlarından. Cilde doğal bir pembelik katan allıklar arasında ilk önerimiz NARS Liquid Blush Orgasm… Cildinizin sağlıkla parlamasını ve canlı bir ışıltıya sahip olmasını isterseniz bu likit allık mutlaka makyaj koleksiyonunuzda olmalı. Üstelik bir pompa ürün cildinize ideal rengi vermek için yeterli.

Diğer önerimiz ise stik allıkların artan popüleritesine uyacak türden. NARS Multiple Orgasm kremsi formülüyle her cilt tonunda ışıltılı vurgular yaratıyor, doğal bir görünüm sunuyor. Cildi çok güzel aydınlatırken, sadece yanaklarda değil göz ve dudaklarda da kullanılabiliyor. 

4- Dudakların rengini hafifçe ortaya çıkarın
Son adımda ise dudaklara yine doğal bir parlaklık ve renk kazandırmak önemli. Bunun için lip balm ya da lip gloss tercih etmelisiniz. Çünkü yoğun bir görünümden kaçınmak şart. NARS Afterglow Lip Balm, elde edilmek istenen o doğal parlaklığı ve rengi çok güzel bir şekilde dudaklara veriyor. 7 farklı renk seçeneğine sahip bu ikonik dudak balmı, yaz ya da kış çantanızın demirbaşlarından olmaya aday.

Daha ışıltılı bir parlaklık istiyorsanız, o zaman da NARS Afterglow Lip Shine’a bir şans verebilirsiniz. Dudakları müthiş şekilde neme doyururken çok parlak ve ayna benzeri bir görünüm ortaya çıkarıyor. Clean girl makyajı için mutlaka değerlendirmeniz gereken ürünlerden biri olduğunu söyleyebiliriz!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ