Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DOĞAL VE İDDİALI: MOCHA KAHVE SAÇ RENGİ
PAYLAŞ

Saç

DOĞAL VE İDDİALI: MOCHA KAHVE SAÇ RENGİ

  • Aralık 19, 2022

Saçlarınızda doğal tonlardan hoşlanıyor ancak dikkat çekici olmayı da elden bırakmak istemiyorsanız, size önerimiz mocha kahve saç rengi!

Özellikle kış aylarında yazın güneş etkisiyle açılmış saçlarımızı biraz daha koyulaştırmaya merak salabiliyoruz. Kahve tonları bu aşamada ön plana çıkarken, hem daha doğal görünümlere yer açıyor hem de eğer saçlarınız açıcı işlemlerden ve boyadan çok yıprandıysa biraz nefes almalarına yardımcı oluyor. Peki, 2022’de yükselişe geçen 2023 saç trendleri arasında da kendine yer bulan güçlü bir renkle tanışmaya hazır mısınız? İşte karşınızda mocha kahve saç rengi!

Emily Ratajkowski gibi popüler yıldızların da çoktan radarına giren mocha kahve saç rengi, pek çok farklı cilt tonuna hitap eden, çikolata tonlarında bir kahve. Elbette sarı saçlardan çok daha kolay bir bakım sunarken, rengini daha canlı tumanız da basitleşiyor. 


Mocha saç rengi nasıl elde edilir?
Eğer hali hazırsa sarı saçlıysanız ve mocha kahve saç rengine geçiş yapmak istiyorsanız, hemen kuaför randevusu alarak işe başlayabilirsiniz. Saçlarınıza açıcı bir işlem uygulanmayacağı için kesinlikle daha sağlıklı bir görünüm elde edeceğiniz kesin. Saçlarınızın rengi kahveyse, kuaförünüzün yapacağı birkaç ton açık veya koyu tonlarda boyama işlemiyle mocha kahve saç rengini elde etmeniz mümkün. 


Mocha kahve saç rengi bakımı nasıl olmalı?
Boyama işlemi yaptırmış herkes gibi, mocha kahve saç rengi seçimi yaptıysanız da renk koruyucu bir şampuan ve saç kremi edinmenizde fayda var. Ayrıca haftalık yapacağınız bakımlarla boyanın verdiği zararı hafifletebilir ve saçlarınızın daha parlak, sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ