Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN ÇOK SATAN 5 SHISEIDO ÜRÜNÜ
PAYLAŞ

Günlük Cilt Bakımı

EN ÇOK SATAN 5 SHISEIDO ÜRÜNÜ

  • Temmuz 02, 2020

 

Cilt bakımında - gerçekten sözde değil özde - çığır açan markalardan biri olan Shiseido’nun son aylardaki en çok satan 5 ürününü masaya yatırdık. Bu ürünler neden bu kadar popüler, hangi özellikleri onları farklı kılıyor, hepsini kısaca anlattık.
 

1) UYKUDA GÜZELLEŞTİREN MASKE: Ibuki Sleeping Mask
 

Gelmiş geçmiş en başarılı uyku maskesi! Bedenimiz ve ruhumuz için gece uykusu nasıl hayati bir önem taşıyorsa, cilt için de aynısı geçerli. Cilt, kendini geceleri uykudayken yeniler, onarır, dinlendirir, gücünü toplar. Böylece günlük hayattaki yıpratıcı her türlü çevresel faktöre, yaşlanma belirtilerine ve strese karşı savaşır. Gece uykusu bu yüzden çok çok çok önemlidir. 
 

İşte, bu maske sayesinde gece uykusu artık resmen kavanoza girdi! Ibuki Sleeping Mask, cildi derin bir uyku çekmiş gibi canlı gösteren, yüzden temizlenmesi gerekmeyen jel yapıda bir gece maskesi. Geceleri uyumadan önce -hatta uyumasanız bile- cilde uyguluyorsunuz ve ertesi güne canlı, nemli, iyi dinlenmiş ve ışıldayan bir ciltle uyanıyorsunuz. 

 



Kokusu nefis /
 Maskeyi sürerken derin nefesler alarak, rahatlatan ve uyumayı kolaylaştıran kokusunu da içinize çekebilirsiniz. 
 

Göz çevresine de uygulayın / Yorgunluk karşıtı fayda elde etmek için maskeyi göz çevrenize de hafif dokunuşlarla uygulayabilirsiniz.
 

İstediğiniz sıklıkta uygulayın / Jel dokulu gece maskesini gerektiğinde, ihtiyaç hissettiğinizde kullanın. Cildinizin ihtiyacına göre uygulama sıklığını ayarlayabilirsiniz. Haftada 2-3 de olabilir, çok daha sık da olabilir.
 



2) ÇOK YÖNLÜ CİLT BAKIM SETİ: Ibuki Starter Kit

 

En çok satan setlerden biri çünkü cildin tüm ihtiyaçları bir kutuda! Sette; Gentle Cleanser temizleyici (30ML), Softening Concentrate jel yapıda konsantre yumuşatıcı tonik(30ML) ve Refining Moisturizer çok yönlü nemlendirici (30ML) yer alıyor.

 

Bu özel deneme kiti ile pürüzsüz, sorunsuz bir cilde kavuşabilirsiniz. Ibuki serisi, ciltte gözle görülür kuruluk, donukluk, düzensiz cilt tonu, lekeler, pürüzler ve görünür gözenekleri hedef alarak kusurları düzeltiyor. Kadınların% 90'ı, bu ürünleri düzenli kullandıktan 2 hafta sonra cilt problemlerinin minimuma indiğini bildirmiştir. Ne dersiniz? İddialı mı buldunuz? O halde deneyin, siz de cildinizdeki değişimi görün!

 

 

3) AYDINLIK CİLDİN KİLİT ÜRÜNÜ: BOP Glow Revival Cream
 

Adından anlayacağınız gibi bu kremin rolü, cilde ışıltı ve nem vermesi. Hem de 24 saat boyunca! Bu krem sayesinde cilt enerjiyle ışıldar. Cilt tonu daha berrak ve canlı hale gelir. Kızarıklık, koyu halka ve belirgin gözeneklerin görünümü minimize olur. Kısaca, cildin genel görünümünü mükemmelleşir. İster tek başına, isterseniz makyaj altına uygulayın...
 


4) GÖZ ÇEVRESİ YAŞINA GÖRE GENÇ GÖRÜNENLERİN SIRRI: Ultimune Eye
 

Neden? Çünkü bu konsantre, kullandığınız diğer göz bakım ürünlerinin etkisini güçlendirerek daha etkili olmalarını sağlıyor! Önce Ultimune’u göz çevresine sürün ardından her zamanki göz kremini üzerine uygulayın.

 

Bu ürün, cildin savunma gücünü arttıran dünyadaki ilk göz çevresi konsantresidir. Koyu halkalar minimize olur ve göz çevresi cildi yeni bir canlılıkla ışıldar. Kırışıklıklar, hat ve donuk görünüm gibi yaşlanma izleri azalır...

 


5) CİLDİ MÜKEMMEL GÖRÜNENLERİN SIRRI: Ultimune
 

Shiseido’nun tam 20 yıllık çalışmasının bir sonucudur! Ultimune’un bu kadar özel ve eşsiz kılan şey ise; cildin savunma gücünü arttırmasıdır.

Ultimune’u 1 ay boyunca düzenli kullandığınızda çizgilerinizi azalttığını, renk tonu eşitlenmiş parlak yani sağlıklı bir ten elde ettiğinizi, üzerine uygulanan serum ve kremlerin etkisini arttırdığını göreceksiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ