Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN SEKSİ ERKEK PARFÜMLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SARTORIAL EDT 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Toilette - Baharatlı Parfüm
5.980,00 TL
MONSIEUR BEAUREGARD EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
10.370,00 TL 6.590,00 TL
BLENHEIM BOUQUET EDT 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Toilette- Turunçgil Aromatik
5.980,00 TL
LOTHAIR EDT 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Toilette - Aromatik Baharatlı
9.580,00 TL
CAIRO EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Çiçeksi
9.580,00 TL

Parfüm

EN SEKSİ ERKEK PARFÜMLERİ

  • Eylül 06, 2021

En seksi erkek parfümleri listemizi oluştururken elbette kadınların fikrini aldık ve kadınlar tarafından en beğenilen erkek parfümlerini yazdık.

En seksi kadın parfümleri olur da, erkek parfümleri olmaz mı? Erkeklere sorduk, kadınlara sorduk ve en seksi 10 erkek parfümünü sizin için listeledik. Her zevke göre bir parfüm var. Bu parfüm önerilerimizi çok seveceksiniz. 

Penhaligon’s Sartorial

Signature koleksiyonuna ait modern, klasik ve zarif bir koku. Buhar, balmumu, deri ve lavanta. Tonka fasulyesinin vanilyalı tatlı notaları. Zarif beyler için zarif bir parfüm.

Penhaligon’s Opus 1870

2005 yılında erkekler için yaratıldı. Markanın şanlı tarihine bir gönderme olan parfümün adı gibi içeriğinin de klasik ve vazgeçilmez, etkileyici ve rahatlatıcı olması arzu edildi.  Penhaligon’s Opus 1870 EDT, kişniş, karabiber, tarçın, tütsü, gül,  misk, sandal ağacı ve sedir notalarını içeriyor. Penhaligon’s Opus 1870 EDT, etkileyici ve oldukça maskülen bir erkek parfümü. Tütsü, gül ve tarçının lüks bir anlaşması gibi...

Penhaligon’s Douro Cologne Spray

1911 yılında Croft hanedanından Sir Sir Percy Croft için tasarlandı. Bu elegan erkek kokusunun özünde taze sardunya ve zambak, yeşil ıhlamur ve bergamut, misk, meşe yosunu, sandal ağacı, acı reçine yer alıyor. Sprey formunda, derin ve yoğun aromatik bir koku. Erkekler için maskülen ve çekici bir parfüm.

Penhaligon’s Monsieur Beauregard 

Markanın Portraits serisine ait 10 adet seçkin parfümünden biri. Portraits, İngiliz aristokrasisini anlatan sıradışı ve özel bir parfüm serisi. Parfüm isimleri de bu aristokratik seçkinin bir yansımasını oluşturuyor. Ayrıca serideki parfümlerin her birinin ambalajı birbirinden farklı ve lüks kavramının içi tamamen doldurularak tasarlanmış. Beauregard EDP, oryantal odunsu koku ailesine ait. İçeriğinde iris çiçeği, sandal ağacı, tarçın, tonka fasulyesi ve paçuli yer alıyor.

Serge Lutens Vetiver Oriental 

Vetiverin tamamen benzersiz bir yorumu. Vetiver haricinde parfümün içeriğinde Peru reçinesi, aselbent, çikolata, misk, amber, yosunlar, sandal ağacı, labdanum notaları yer alıyor. 
Yumuşak misk, altın rengi kehribar, tatlı sandal ağacı ve sıcak, ipeksi pürüzsüz labdanumun temel notaları ile zenginleşen koku, odunsu oryantal parfümlerin olağanüstü lüks, gizemli güzelliğini adeta bize kanıtlıyor.
Odunsu koku ailesine ait olan parfüm, zengin ve çarpıcı. Hem erkekler hem kadınlar için tasarlanmış olan bu parfüm için nadir, sıcak ve baş döndürücü diyebiliriz.

Serge Lutens Five O'Clock Au Gingembre 

Zencefil, bergamut ve baharat ana notalarını içeren dikkat çekici, şık ve klas bir parfüm. Damakta tadı kalan nefis bir şekerleme, dozu muhteşem ayarlanmış zencefilli kek düşünün... 
Kokunun izlenimi bu seçkin lezzetler kadar eşsiz. Hem erkekler hem kadınlara hitap eden bu parfüm, baharatlı notalara sahip olmasına rağmen tatlı koku ailesine ait. Baharatlı ama leziz, klas ve şık bir parfüm arzu ederseniz, Five O’Clock Au Gingembre aradığınız koku olabilir.


“Buckingham Sarayı’nda 5 çayını yudumluyorum. Hafif şekerlendirilmiş zencefil ile bu adeta bir merasime dönüşüyor.” - Serge Lutens

Penhaligon’s Blenheim Bouquet 

Yaşayan en önemli moda ikonlarından bir olan ünlü yıldız Sarah Jessica Parker, yine kendisi gibi ikon bir parfüm kullanıyor: Penhaligon’s Blenheim Bouquet. Bu parfüm 1902’de Marlborough Dükü tarafından özel olarak sipariş verilmiş ve daha sonra Oxfordshire’de bulunan Blenheim sarayında oturan aileden adını almıştır. 

Blenheim Bouquet, zamanının devrimi niteliğindendir çünkü bir turunçgil kokusu 20. yy’ın başlangıcında moda olan tek çiçekli kokuların akışına uymuyordu. Limon, misket limonu, lavanta, çam, misk ve karabiber notalarından oluşan Penhaligon’s Blenheim Bouquet, kusursuz bir klasik... Yaz için harika bir parfüm. Hem kadınlar hem erkekler için ideal. 

Serge Lutens Ambre Sultan 

İlhamını Doğu’dan alarak amber kokusunu baştacı yapan markanın en ikonik parfümlerinden biri. Adından da anlaşılacağı üzere kokuda amber notası merkezde yer alıyor. Şimdiye kadar yapılmış en iyi amber temalı parfüm...

 

Amberin yanı sıra kişniş, sandal ağacı, defne yaprağı, reçine, keskin otlar, paçuli, mür, kekik, mersin, benzoin ve vanilya notaları da parfümü oluşturan diğer notalar arasında bulunuyor. Hem kadınlar hem erkekler kullanabilir. Cesur, sıra dışı, eşsiz, taklit edilemez.

Penhaligon’s Lothair 

Parfümün belli başlı notaları arasında pembe biber, kakule, bergamot, greyfurt, incir yaprağı, incir sütü, lavanta, manolya, sardunya, siyah çay, vanilya, sedir, ve misk yer alıyor. 

Lothair, aromatik baharatlı koku ailesine aittir. Dikkat çekici ve maceracı ruhlu bir parfüm.

Penhaligon’s Cairo 

Cairo’nun  güçlü ve şehvetli kokusu ilhamını Kahire üzerinde yükselen güneş ve sıcak safran baharatından alır. Markanın prensibi olan kalite, şıklık ve ilhama ilişkin oluşu özel mühürlenmiş şişe tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Üniseks bir parfümdür.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ