Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ENMEİ BİTKİSİ’NİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
FUTURE SOLUTION LX LEGENDARY ENMEI ULTIMATE LUMINANCE SERUM
SHISEIDO
FSLX Premium Global Yaşlanma Karşıtı Serum
24.300,00 TL
FUTURE SOLUTION LX LEGENDARY ENMEI ULTIMATE RENEWING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı Yüksek Performanslı Nemlendirici Krem
25.500,00 TL
FUTURE SOLUTION LX LEGENDARY ENMEI EYE CREAM
SHISEIDO
Parlak Görünüm Sunan Yaşlanma Karşıtı Göz Bakım Kremi
15.750,00 TL

Cilt Bakım

ENMEİ BİTKİSİ’NİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN

  • Kasım 28, 2023

Shiseido’nun yıldız içeriklerinden biri olan Enmei Bitkisi’nin ne işe yaradığını biliyor musunuz?

Shiseido dünyasında yer alan her bir ürün, uzun araştırmaların ve elbette uzmanlığın bir yansıması. Özellikle cilt bakımında üstün teknolojilerle birlikte çok değerli doğal içeriklere de yer veriliyor. Enmei Bitkisi ise belki de bunlar içerisinde en değerlisi. Yıllar boyu süren keşif süreci sonrasında bulunan bu önemli bitkinin ne işe yaradığını öğrenmeye ne dersiniz?

Enmei Bitkisi ne işe yarar?
İyileştirici ve uzun ömürlü özellikleri nedeniyle öne çıkan ve kutsal Koya Dağı ormanlarından gelen Enmei Bitkisi’nin keşiş Kobo Daishi tarafından hasta bir gezgini iyileştirmek için kullanıldığı söyleniyor. Doğada nadiren bulunan bu bitki, ömür boyu süren güzel ve genç cilt için Longevity (uzun ömürlü olma) geninin korunmasını ve hücre çoğalımını arttırıyor. 

Shiseido’nun Enmei serisinin 3 yıldızı
Shiseido Future Solution serisinde de yer alan Enmei Bitkisi o kadar güçlü etkilere sahip ki, direkt markanın başka bir koleksiyonunun yıldızı oluyor. Serum, nemlendirici ve göz kreminden oluşan Enmei serisi de elbette yakından keşfedilmeyi hak ediyor.

Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum
Bu serum neden çok değerli şöyle anlatalım; Shiseido 8 yıldan uzun bir araştırmadan sonra, cildin 3 katmanını da hedeflemek için gen ekspresyonu ve hücre biyolojisindeki bilimsel gelişmelerden kaynaklanan 2 ileri teknolojiyi bu serumda kullanmış durumda. Benzeri görülmemiş bu formülün 9 patenti bulunuyor. Yani başka hiçbir serumda karşılaşamayacağınız bir teknoloji.

Zayıf cilt kalitesine ve yaşlanma belirtilerine neden olan hasarı tersine çevirerek cildin kalitesini yeniden arttırır. Anında yenilenmiş, neme doymuş, pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarır. Serumun hedefi koyu lekeler ve cilt donukluğu olduğu için cilt hemen parlak ve aydınlık hale gelir. Cilt daha sıkılaşmış ve hatları toparlanmış görünür. İnce çizgiler ve kırışıklıklar azaldıkça cilt pürüzsüzleşir.

Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream
Parlak görünüm için cildin tüm katmanlarını enerji ile doldurur. Cilt içten gelen bir enerjiyle daha dirençli, sıkılaşmış ve aydınlık hale gelir. Genç görünen bir cilt için belirgin kırışıklık görünümünü azaltır. Advanced Double Gene Teknolojisi ile canlı ve parlak bir cilt görünümü oluşturur. Enmei Bitkisi’nin yanı sıra, Advanced DermaCell Teknolojisi 12 yaşlanma belirtisini (kuruluk, zayıf bariyer fonksiyonları, pürüzler, oksidasyon, cilt tonu eşitsizliği, lekeler, donukluk, kırışıklık, elastikiyet kaybı, sarkmalar, sıkılık kaybı, zayıf micro-sirkülasyon) 12 içerikle çözer.

Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Eye Cream
Canlı bakışların sırrı sağlıklı bir göz çevresinde yatıyor. Bu göz kremi ise özel Legendary Enmei Kompleksi TX, SublimAvtive ve Akoya İnci Özü dahil olmak üzere güçlü içerikler sayesinde göz çevresindeki hücre işlevini ve cildin kendini yenileme sürecini destekler. Donukluk, koyu halka, sarkma, kırışıklık ve nemsizlik gibi göz çevresinin 5 endişesiyle savaşır. Anında göz çevresini pürüzsüzleştirir ve aydınlık bir görünüm verir. Düzenli kullanımda göz çevresi problemlerini %90 oranında düzeltir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ