Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
FAVORİ 10 ÜRÜN İLE YAZA HAZIR OLUN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
ICEPURE MINERAL DEODORANT
POLAAR
Terlemeyi Düzenleyici Mineral Deodorant
875,00 TL 695,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL

Cilt Bakım

FAVORİ 10 ÜRÜN İLE YAZA HAZIR OLUN

  • Nisan 28, 2023

Yaklaşan yaz aylarında mutlaka cilt bakım ve makyaj rutininizde olması gereken ürünleri sizler için derledik.

Uzun geçen bir kışın ardından itiraf edelim yaz aylarını çok özledik. Güneşin sıcaklığını hissetmeyi, denizin tadını çıkarmayı sabırsızlıkla bekliyoruz değil mi? Tıpkı gardırobumuz gibi cilt bakım ve makyaj rutinimizde yaz günlerinde bir değişime uğruyor. Güneş koruması ekstra önem taşıyor, makyajlar daha hafif ve parlak bir görünüme kavuşuyor. O halde adım adım yaz sıcaklarına ilerlerken hangi ürünlere şans vermeniz gerektiğini keşfetmeye ne dersiniz?

Shiseido Clear Sunscreen Stick SPF 50+
Hem makyaj yapmadan hem de makyajın üstüne uygulayabileceğiniz bu stik şeklindeki güneş koruyucu, içerdiği SynchroShield Technology sayesinde cilt ısındığında UV ışınlarına karşı koruması yoğunlaşır. İçeriklerin %50’den daha fazlası cilt bakım içerikleri ile formüle edildiğinden cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korurken aynı zamanda bakım da yapmış oluyor. 4 saat boyunca cildi nemli tutabilmesi de öne çıkan başka bir özelliği. Yaz aylarında çantanıza atıp kolayca taşıyabileceğiniz ister plajda isterseniz de makyajınızla kullanabileceğiniz adeta çok amaçlı bir güneş koruyucu!

Shiseido Sports BB Compact SPF50+

Terlediğinizde bile cildinizin güzel gözükmesini sağlayan bu bb krem, tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinizi daha sağlıklı ve güzel hale getiren eşsiz formülü sayesinde günlük hayatınızın her alanında hatta spor yaparken de kullanabilirsiniz. 

Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF50+    
Yaz demek güneş ve deniz demek. Haliyle yüzümüz gibi vücudumuzun geri kalanını da güneşten korumamız şart. UV korumasını güçlendirmek için güneşten gelen ısıya direnç gösteren Heatforce teknolojisi ile formüle edilen  ve ısıyla birlikte koruması daha da artan Expert Sun Protector Lotion SPF50+ Adeta güneşe karşı kalkan oluşturur. Ürünü uyguladıktan sonra suyla temas ettiğinizde de ürün 80 dakika boyunca cildinizde güçlü şekilde etkili olmaya devam eder.


NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30
Bazı günler daha pratik olması adına güneş koruma özelliğine sahip renkli nemlendiriciler imdadımıza yetişiyor. Hem cilt tonunu eşitleyerek daha ışıltılı ve canlı bir görünüm yaratıyorlar hem de güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlıyorlar. NARS’ın ikonik ürünlerinden Pure Radiant Tinted Moisturizer ise bu tanıma başarıyla uyuyor. Antioksidanlar açısından zengin C vitamini türevleri sayesinde sadece 4 hafta içinde cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Uzun süreli kullanımlarda ise koyu lekelerin azalmasını destekliyor.

Polaar Sunscreen Stick SPF50+ Fragrance Free
Cildinizi güneşten korumaya ekstra özen gösterseniz de zaman zaman mutlaka dudaklarınızı es geçtiğiniz olmuştur. Polaar Sunscreen Stick SPF50+ bunu engellemenin en doğal yolu! Dudak ve burun kenarı gibi güneşe karşı hassas olan bölgeleri korumaya yardım eden bu stik Shea Yağı ve bitkisel yağlar ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde besleyici ve onarıcı etki sağlar. Yaz aylarında bu ürünü istediğiniz her yere götürmemeniz için hiçbir engel yok.

Polaar IcePure Mineral Deodorant
Sıcakların etkisiyle yaz aylarında yoğun şekilde terlemek kaçınılmaz bir durum. %99u doğal içeriklerden oluşan bu deodorant ise cilde nefes aldırıyor, terlemeyi düzenliyor ve kötü kokuları etkisiz hale getiriyor. Hassas ciltlerin bile gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir ürün.

NARS Afterglow Lip Shine
Özellikle yazın parlak dudakların çekim gücüne karşı koymak mümkün değil. Oldukça da trend bir görünüm sunan lip gloss’lar, hafif bir makyajın en güçlü tamamlayıcı rolünde. Dudakları olduğundan daha dolgun gösteren, A ve E Vitamini sayesinde dudakları besleyen NARS Afterglow Lip Shine gündüz ya da gece, her türlü makyajınıza ayak uydurmaya hazır.

NARS Liquid Blush
Güneşten yanmışçasına canlı bir görünümü hangimiz istemeyiz ki? Bu likit allık ise tam da bunu sağlıyor. Sağlıkla parlayan cildi ortaya çıkarıyor. Üstelik oldukça da pigmentli ve çok az ürün kullanmanız yetiyor.

NARS Multiple
Orgasm ve Orgasm Rush olmak üzere iki inanılmaz renge sahip bu çok amaçlı stik gözler, dudaklar, yanaklar ve hatta vücut için bile kullanılabiliyor. Yani yaz aylarında tek ürünle tüm makyajınızı yapmak istediğiniz zamanlarda mutlaka elinizin altında olması gereken türden. 

NARS Laguna Bronzing Cream
Cildinizde deyim yerindeyse güneş öpücüğü istediğiniz günlerde makyajınıza dahil edebileceğiniz Laguna Bronzing Cream kremsi formülüyle çok kolay bir şekilde uygulanıyor ve ciltle bütünleşiyor. Cilde doğal bronz bir renk veriyor. Allık ve kontür ürünü olarak kullanılabiliyor.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ