Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
FLORENCE PUGH KISA SAÇLARIYLA YENİ İLHAM KAYNAĞIMIZ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
MOISTURE HEAT PROTECT SPRAY
WE ARE PARADOXX
Yüksek Isıya Karşı Koruyucu Sprey
1.050,00 TL 735,00 TL
VOLUMIZING HAIR SPRAY
ASHLEY JOY
Hacim Veren Saç Sprey
339,90 TL 203,94 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
DETOX DRY SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Arındırıcı Kuru Toz Şampuan
1.390,00 TL 1.112,00 TL

Saç Bakımı

FLORENCE PUGH KISA SAÇLARIYLA YENİ İLHAM KAYNAĞIMIZ

  • Mart 30, 2023

“Kısa saç bana yakışır mı?” diye düşünüyor ve şekillendirme noktasında zorlanma endişesi yaşıyorsanız, bu noktada yeni ilham kaynağını kesinlikle Florence Pugh olabilir.

Son zamanların yükselişe geçen kadın oyuncularından Florence Pugh, ödül törenleri ve film festivallerinde boy göstermeye devam ediyor. Birkaç senedir kısa kullandığı saçları ise aslında bu tarz görünümlerin ne kadar fresh ve modern olduğunu kanıtlar nitelikte. 

Saç stilisti Peter Lux ile çalışan genç yıldız, kahverengi ve sarı saç rengi arasında da denemeler yaparak radikal değişimlere açık olduğunu göstermişti. 2023 yılında ise kısa saçlar oldukça revaçta. Zendaya ya da Hailey Bieber gibi lob ve bob kesimin çekim alanına giren isimler olduğu gibi, Florence Pugh ise pixie, shag ve mullet olarak isimlendiren kesimlerle ilham kaynağı olmayı başarıyor. 

Topuzdan hacimli föne kadar kısa saçın farklı modeller doğrultusunda şekillendirilebileceğini gösteren Pugh, biraz saç spreyi veya jöle ile iddialı saç stilleri ortaya konabileceğini kanıtlıyor. 

Kısa saç nasıl şekillendirilir?
Eğer saçlarınızı kısa kestirmek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız, öncelikle şunu söylemeliyiz ki “Nasıl şekillendiririm?” korkusu yaşamanıza hiç gerek yok. Aksine saçları kısa olan pek çok kişi şekillendirmesinin oldukça zahmetsiz ve kolay olduğunu dile getiriyor. Burada elde edebileceğiniz farklı görünümler olduğunu unutmamalısınız.  


-    Islak görünümlü saç modeli kısa saçlar için mükemmel. Yapmanız gereken tek şey ise saçlarınızı fön ya da düzleştirici yardımıyla biraz düzleştirmek, ardından köpük ya da jeli saçın önlerinden tepe kısmına kadar uygulamak. 

 

-    İnce telli saçlarınız varsa özellikle kısa saç modelleri sizin için çok daha uygun olabilir çünkü ince telli saçlar uzadıkça ağırlaşır ve uçlarında cansız bir görünüm oluşabilir. Ayrıca kısa saçları uygulayacağınız bir hacim spreyiyle anında gösterişli hale getirebilmeniz de mümkün. Bunun için hacim spreyiyle birlikte kuru şampuan da kullanabilirsiniz.

-    Tel toka ve sprey yardımıyla da Florence Pugh gibi yaratıcı topuz modelleri yaratabilir, özel davetlerde ya da akşam yemeklerinde değişik stiller deneyebilirsiniz.

-    Klips, fiyonk, kurdele ya da saç bandı gibi farklı aksesuarlar özellikle kısa saçları şekillendirmede işinize yarayabilir. Ayrıca bu sayede çok vakit harcamadan da stil sahibi bir görünüme kavuşabilirsiniz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ