Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
FONDÖTENSİZ MAKYAJ NASIL YAPILIR? FONDÖTENSİZ PARLAK VE SAĞLIKLI GÖRÜNEN TEN MAKYAJININ 5 ADIMI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Bakım Kremi
3.050,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
LIQUID BLUSH
NARS
Likit Allık
1.720,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
AFTERGLOW LIQUID & POWDER BLUSH BUNDLE
NARS
Afterglow Likit & Toz Orgasm Allık Seti
3.490,00 TL 2.966,50 TL
ENDLESS AFTERGLOW BUNDLE
NARS
Yanak & Dudaklara Canlı Görünüm Veren Likit Allık & Lip Balm & Parlatıcı & Ruj Seti
6.080,00 TL 4.864,00 TL

Ten Makyajı

FONDÖTENSİZ MAKYAJ NASIL YAPILIR? FONDÖTENSİZ PARLAK VE SAĞLIKLI GÖRÜNEN TEN MAKYAJININ 5 ADIMI

  • Ağustos 02, 2023

Cildinizi canlı ve sağlıklı göstermek için her zaman fondöten kullanmanıza gerek yok. Fondötensiz makyaj için sadece derlediğimiz adımları keşfetmeniz yeterli!

Genel olarak makyaj ürünlerini aklınızdan geçirmenizi istesek, muhtemelen fondöten ilk akla gelecek cevaplar arasındadır. Ciltteki kusurları kapatmak, daha sağlıklı bir görünüm elde etmek için elbette fondötenlerin makyaj rutininde çok önemli yeri var. Ancak yaz aylarında ya da bazen gün içinde bu adımı atlamak isteyebiliyoruz. Çünkü yüzü tam kapatıcı ve ağır bir fondötenle kapamak yerine, fondötensiz makyaj sayesinde de aynı derecede harika bir görünüm elde etmeniz mümkün. O halde fondötensiz makyaj rutinini nasıl oluşturabilirsiniz keşfetmeye ne dersiniz?

Fondötensiz makyaj nasıl yapılır?
Fondötensiz ve pudrasız makyaj yapmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli.

1- Öncelikle cilt bakımı
Fondötensiz makyaj için öncelikle cildinizi güzelce nemlendirilmelisiniz. Çünkü fondöten adımını atlayacağımız için cildin sağlıklı bir ışıltıya sahip olması lazım. Bunu da serum ve nemlendirici adımıyla elde edebilirsiniz. 

İkonik serum Ultimune, cildi nemlendirmesi, hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı koruması, daha parlak bir görünüm ortaya çıkarması için bakım rutininize yer almayı kesinlikle hak ediyor. Bu serumu uyguladıktan sonra da uzun süreli nem sağlayan Shiseido Essential Energy Hydrating Cream kullanabilirsiniz. Bu krem canlı bir görünümle enerji dolu bir cildi ortaya çıkarmak için 360 derece nemlendirme sağlar. Cilt, kremin verdiği enerji ile parlar ve yumuşaklık kazanır.

2- Primer kullanmayı atlamayın
Amacımız fondötensiz makyaj yapmak ve cildin ışıltısını ön plana çıkarmak. Tam olarak bu görünümü yaratmak için fondöten kullanmasanız da cildinizi daha aydınlık gösterecek bir primer kullanmalısınız.

NARS Radiance Primer SPF35 ise cildi anında canlandırırken donuk görünümü de saniyeler içinde ortadan kaldırıyor. Cilt yüzeyinin daha pürüzsüz görünmesini desteklerken, SPF35 özelliğiyle güneş koruması da sağlıyor. Yani fondötensiz yaz makyajı için biçilmiş kaftan!

3- Fondöten yerine kapatıcı
Her ne kadar fondöten kullanmasınız da cildinizin tonunu eşitlemek, aydınlatmak, göz altlarını ya da bazı lekeleri kapatmak için kapatıcılardan yardım alabilirsiniz. Burada önemli olan cildinizi aydınlatmak ve birkaç rötüş yapmak. Yani mümkün olduğu kadar az ürün kullanmalısınız. İsterseniz parmaklarınızda ısıtarak isterseniz de küçük bir fırça yardımıyla yüzünüze uygulama yapabilirsiniz.

NARS Radiant Creamy Concealer hem göz çevresindeki halkaları hem de koyulukları etkili şekilde örten harika bir kapatıcı. Cildi nemli ve sağlıklı gösterirken, radyant bitişli olduğundan yorgunluk belirtilerini de azaltıyor. Cildinizle aynı ton ya da bir ton açık rengini yüzünüzün aydınlık, berrak ve taze göstermek istediğiniz yerlerine uygulayabilirsiniz.

4- Bronzer ile sıcaklık katın
Özellikle fondötensiz yaz makyajı söz konusu olduğunda bronzer’lardan mutlaka destek almalısınız ki cildiniz çok daha canlı görünsün. Yani bronzer sayesinde yüzünüze güneş öpücüğü etkisi verebilirsiniz. Burada eğer krem yapıda bir ürün tercih ederseniz, çok daha doğal sonuçlar elde edersiniz.

NARS Laguna Bronzing Cream ipeksi dokusu ve doğal bitişiyle cilde sıcaklık katar. Cilde doğal bronz bir renk verir. Monoï ve Tamanu yağları sayesinde nemlendirici etkilere de sahiptir. İsterseniz bu ürünü hafif bir renk vermesi adına gözlerinizde bile kullanabilirsiniz.

5- Allık uygulamasıyla son dokunuşu yapın
Fondötensiz makyaj yaparken cildinizin sağlıkla ışıldamasının son adımını da allık oluşturuyor. Ayrıca içinde parıltılar olan ya da nemli bir bitişe sahip allıklar tercih ederseniz, elde etmek istediğiniz canlı görünümü çok güzel şekilde yakalayabilirsiniz.

Allık önerileri: Bu aşamada hem likit hem de toz formunda size önerebileceğimiz allıklar arasında seçim yapmak tamamen size kalmış. Çünkü hepsinin cildinizde harika duracağından emin olabilirsiniz!
NARS Liquid Blush
NARS Multiple
NARS Blush
NARS Orgasm Four Play Blush Quad

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ