

FC: Güzellik bence öncelikle içten dışa yansıyandır. Eskiler boşuna dememiş ‘’içinin güzelliği yüzüne yansımış’’ diye. Ayrıca bakım ve sağlıklı yaşam bence herkesi güzelleştirir, bu da bir gerçek.
FC: Makyaj yapmayı çok severim, üzerine çok araştırır, okur, teknikler öğrenmekten keyif alırım. Herhalde resime olan düşkünlüğümden gelen bir şey bu. Makyaj yapmadan asla evden çıkmam. Evde tek başıma otursam bile mutlaka allık, maskara ve bir ruj sürerim. Kendime has makyajım vardır hep aynı makyajı yaparım.
FC: Özel bir sırrım yok, doğal makyajı tercih ediyorum. Doğru fondöteni seçmek bence çok çok önemli, cildinizin ürünleri kusmaması gerekiyor. Bu yüzden makyajdan çok bazlar bence daha önemli. Renklerde de seçimlerinizi yaparken mutlaka gün ışığında kontrol etmeniz gerekiyor. Fondöten, allık gibi ürünleri alırken mutlaka sokakta rengine bakın.

FC: Kapatıcı ve eyeliner benim olmazsa olmazlarım. Göz altlarım genetik olarak mor olduğundan hep kapatıcı kullanıyorum. Eyeliner da ‘Old Hollywood’ tarzını çok seviyorum.
FC: Eskiden rengarenk farlar çok hoşuma giderdi ama sonra fardan tamamen vazgeçtim, daha sade daha net bir makyaj yapıyorum.
FC: Kalite benim için önemli, tabii kalite deyince pahalı olması gerekmiyor. Bazı pahalı ürünler de gerçekten çok kötü de çıkabiliyor. Önemli olan herkesin kendi cilt tipine uygun ürünleri bulabilmesi.
FC: Benim belime kadar saçlarım vardı, çok da beğenilirdi ama radikal bir şekilde kısacık bob model kestirdim. Sonra hızımı alamadım, kısacık erkek gibi kestirdim. Sonra yine kaküllü bob, şimdi daha uzun ama benim en favorim kaküllü bob. Makyajım hep aynı.
FC: Olumlu düşünüyorum, gün gelecek bende o zaman en iyisi neyse yaptıracağım.Tabii ki her şeyi kararında yaptırmak en doğrusu. Yoksa güzelleşeceğim derken başka biri oluyorsunuz.
FC: Make up For Ever’ın mor bazından çok memnun kaldım. Ayrıca Make Up For Ever krem allığın kıvamı da çok hoşuma gitti.