Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GIGI HADID’İN FAVORİ NARS RUJLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Dudak Makyajı

GIGI HADID’İN FAVORİ NARS RUJLARI

  • Mart 27, 2023

Makyaj görünümlerinde yeri geldiğinde iddialı yeri geldiğinde ise minimal olan Gigi Hadid’in favori NARS rujlarını incelemeye ne dersiniz?

Son zamanlarda Netflix’te yayınlanan Next in Fashion isimli programla karşımıza çıkan ve sunduğu iddialı görünümlerle moda dünyasının en şık isimlerinden biri olduğunu kanıtlayan Gigi Hadid, sadece stiliyle göz doldurmuyor. Elbette ona dair en merak ettiğimiz şeylerden biri de güzelliği söz konusu olduğunda hangi ürünleri kullandığı…
Yeri geldiğinde renkli far ve eyeliner uygulamalarını tercih eden Hadid, genellikle kırmızı halı törenlerinde smokey göz makyajından yana seçim yapıyor. Ten makyajında ise canlı, parlak görünümler neredeyse favorisi. Peki, dudak makyajına geldiğimizde başarılı modelin favorileri neler?

Gigi Hadid’in favori NARS rujları
Kabul edelim ki Gigi Hadid’e kırmızı ve bordo tonları oldukça yakışıyor. O da zaman zaman böyle görünümlerle bizlere ilham kaynağı olmayı başarıyor. 

Kırmızı ve turuncu tonlar devreye girdiğinde favoriler arasında iki renk yer alıyor. NARS Velvet Matte Lip Pencil’ın içinde turunculuk barındıran kırmızısı Red Square, özellikle göz makyajını sade tuttuğu zamanlar için biçilmiş kaftan.

Dudaklara tek sürüşte saten bir görünüm veren, dudakları E vitamini ile nemlendiren NARS Audacious serisinden mercan tonlu Lana ise bir diğer favorisi.


Biraz daha asi ve iddialı yanını göstermek istediği zamanlarda ise bordo ve fuşya gibi renkler yardımına yetişiyor. NARS Audacious serisi burada tekrar Gigi Hadid’in makyaj görünümlerinde yer bulan iki ruja sahip; Bette ve Audrey. Siz de Hadid gibi tüm bakışları üzerinizde toplamak istediğiniz akşam davetlerinde ya da yemeklerde bu rujlardan destek alabilirsiniz!

Genellikle kırmızı ve bordo olmak üzere çekici renklere yoğunlaştık. “Gigi Hadid’in hiç nude tonlarda ruj favorisi yok mu?” diye soracak olursanız elbette ki var. Doğal görünümler ya da smokey göz makyajını dengelemek istediği zamanlarda dudaklara kadifemsi bir matlık sağlayan NARS Velvet Matte Lip Pencil serisinden bej pembe olarak tanımlanabilecek Bettina rengi sık sık kullandıkları arasında.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ