Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNLÜK CİLT BAKIMI NASIL OLMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
COMPLETE CLEANSING MICROFOAM
SHISEIDO
Nemlendiren Cilt Temizleyici Köpük
2.350,00 TL
CLARIFYING CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Tüm Ciltler İçin Arındırıcı Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
PERFECT CLEANSING OIL
SHISEIDO
Makyaj Temizleyici Yağ
2.200,00 TL
TREATMENT SOFTENER
SHISEIDO
Karma/Yağlı Ciltler İçin 24 Saat Etkili Yumuşatıcı Losyon
2.950,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING DAY CREAM SPF20
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Gündüz Kremi
3.050,00 TL
VITAL PERFECTION OVERNIGHT FIRMING TREATMENT
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Gece Kremi - Tüm Ciltler
6.900,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL
ICYMAGIC INSTANT EYE CONTOUR MULTI ENERGISER
POLAAR
Koyu Halka Karşıtı, Canlandırıcı Roll-On Göz Çevresi Bakımı
1.450,00 TL 945,00 TL

Cilt Bakım

GÜNLÜK CİLT BAKIMI NASIL OLMALI?

  • Şubat 28, 2023

Haftalık ya da aylık özel bakımlar haricinde cildimiz günlük olarak da gerekli özeni kesinlikle hak ediyor. Biz de gün içinde cilt bakımınızı nasıl yapmanız gerektiğine dair detayları bir araya getiriyoruz.

Gerek hava kirliliği gerek güneş gerekse de stress… Hatta nasıl beslendiğimiz de bu listeye kesinlikle eklenebilir. Konumuz ne diye soracak olursanız ise cevap cilt sağlığı. Cildimizin daha sağlıklı, canlı ve parlak olmasını etkileyen pek çok faktör varken, ona gerekli bakımları sunmamız da ekstra önem taşıyor. Zira bu şekilde hem gerekli önlemleri almış oluyoruz hem de cildimizin çok daha iyi görünmesine destek verebiliyoruz. 

Öncelikle her daim kafa karışıklığına neden olan bir soruyu yanıtlayarak başlayalım. Cilt bakım rutini sırasıyla nasıl olmalı? Bu noktada sabah ve akşam olarak nasıl bir sırayı takip etmeniz gerektiğini şöyle özetleyelim;
Sabahları;
Temizleyici-tonik-serum -nemlendirici- göz kremi -yüz yağı-güneş kremi
Akşamları;
Temizleyici-tonik-serum-retinol- nemlendirici- göz kremi-yüz yağı

Yukarıdaki şekilde ürünleri hangi sırayla uygulayacağımız bir kez daha hatırladıktan sonra, şimdi hem kolay hem de etkili günlük cilt bakımı rutininin nasıl olması gerektiğini inceleme vakti.

1. Yüzünüzü yıkayın. 
Sabah ve akşam, yüzünüzü nazik bir temizleyiciyi kullanarak temizleyin. Hafif bir basınç uygulayarak yüzünüzün her yerine masaj yaparak yıkayın. Ardından yüzünüzü yumuşak bir havluyla nazikçe kurulayın. Makyaj yapıyorsanız, geceleri iki kez temizlemeniz gerekebilir. Bunun için de makyaj temizleme yağları devreye giriyor.
Ürün önerileri; 
Shiseido Complete Cleansing Microfoam: Cildi kirden, makyajdan derinlemesine temizler ve arındırır. Yoğun makyaji bile etkili bir şekilde temizler. Cildi hem pürüzsüzleştirir, hem de nemlendirir.
Shiseido Clarifying Cleansing Foam: Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt için kirliliğe neden olan tüm makyaj, yağ ve ölü deri kalıntılarını nazikçe temizler. Cildin nemini korur. Tüm cilt tipleri için formüle edilmiş ve ‘InternalPowerResist’ teknolojisine sahip olan bu temizleyici, cildi yumuşatırken ve güçlendirirken kirliliğin giderilmesine yardımcı olur.
Shiseido Perfect Cleansing Oil: Yüzünüzdeki tüm kiri ve makyajı hızlı ve etkili bir şekilde temizleyen ve cildi nemlendiren makyaj temizleyici yağdır. Suya dayanıklı makyajı bile çıkarır.

2. Tonik/losyon uygulayın
Tonik kullanıyorsanız yüzünüzü temizledikten sonra avuç içlerinize veya bir pamuğa birkaç damla tonik dökün ve yüzünüze hafifçe sürün. Toniğiniz peeling etkiliyse, yani ölü deri hücrelerini yok ediyorsa, sadece geceleri kullanın.
Shiseido Treatment Softener Enriched: Yaşlanma karşıtı ve nemlendirici bileşenler içeren, 24 saat etkili yumuşatıcı bu losyon, ince çizgilerin görünümünü iyileştirir, cildin netliğini arttırır ve cilt dokusunu güzelleştirir. Çuha çiçeği yağı, Japon Yuzu özü, Hyalüronik asit, Hamamelis Özü, saf Kirishima mineral suyu, Lempuyang ekstresi, Mukurossi ekstresi ve Theanine özü gibi özel içeriklerle formüle edilmiştir.

3. Serum uygulayın.
Sabah cilt bakımı nasıl olmalı? diye soracak olursanız, akşam bakım rutiniyle paralel giden temizleyici ve tonik adımından sonra serum geliyor. Sabah, cildinizi gün boyunca karşılaşacağınız serbest radikallerden koruyan, aydınlatıcı bir C vitamini serumu kullanabilirsiniz. Gece ise yaşlanma karşıtı ya da ekstra nem veren serumlara şans verebilirsiniz.
Ürün önerileri; 
Shiseido Waso Yuzu-C  Glow-On Shot: Anında doğal parlaklık ve gün boyunca derin nemlendirme sağlar. İçeriğindeki  C vitamini erken yaşlanma belirtilerine karşı etkilidir. Bitkisel yağlardan oluşan formülü, cildin daha yumuşak, esnek ve parlak görünmesini sağlar.
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate: 224 ödüllü bu mucize serum, cildin iç savunmasını etkinleştirir. Cildinizi ideal duruma getirmek için cildin hayati mikrosirkülasyonunu uyarır. Cildi nemlendirir ve stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı korur. Cildin esnekliğini optimize eder.

4. Nemlendirin
Nemlendirici hem cildi nemlendirir hem de uyguladığınız diğer tüm ürünlerin cildinize bir nevi kilitlenmesini sağlar. Sabah için ideal olarak SPF içeren ürünler kullanmalı akşamları ise cilt tipinize göre daha yoğun ve besleyici gece kremlerine şans vermelisiniz.
Ürün önerileri; 
Shiseido Essential Energy Hydrating Day Cream SPF20: Sağlıklı, ışıltılı ve canlı bir cilt için uzun süreli nemlendirme gücüne sahiptir ve yaşlanma karşıtı etki sunar. Essential Energy, canlı bir görünümle enerji dolu bir cildi ortaya çıkarmak için 360 derece nemlendirme sağlar. SPF20 sayesinde cildi korur. Cilt, kremin verdiği enerji ile parlar ve yumuşaklık kazanır.
Shiseido Overnight Uplifting and Firming Cream: Bu gece kremi sarkma, elastikiyet kaybı ve leke gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen tüm kadınlar için idealdir. Daha sıkı ve daha esnek bir cilt için dermisi hızlıca yeniler. Cildin donukluğuna, renk eşitsizliğine ve lekelere sebep olan faktörleri kontrol altına alır.

5. Göz kremi kullanın
Genellikle atlanan ancak çok da önemli bir adım bu. Bakışlarınızın daha canlı olması adına göz kremi adımını atlamamanız gerektiği gibi, yaşlılık belirtileri de ilk olarak göz çevresinde ortaya çıkıyor. Yani bunun için de önlem almak şart.
Ürün önerileri; 
Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate: İlk kez göz bakım kremi kullanacak olanlar dahil, göz çevresinde birden fazla endişe yaşayanlar için çok yönlü çözümler sunar. Koyu halkalar, şişkinlik, yaşlanmanın ilk belirtileri, donukluk ve yorgunlukla savaşır. Gün boyunca göz çevresini nemlendirir. Koyu halkaların, şişliklerin ve ince çizgilerin görünümünü azaltırken, daha parlak, güçlü ve genç görünen bir göz çevresi ortaya çıkarır.
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream: Yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluktan oluşan ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltır. Anında daha pürüzsüz, dolgun, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümü azalmış bir cilt yaratır. Sadece 1 hafta içinde gözle görülür şekilde kırışıklar azalır.
Polaar  IcyMagic Instant Eye Contour Energiser: Roll-on başlığı sayesinde göz çevresine soğuk masaj yapar. Şişlikleri giderir. Koyu halkaları, torbaları ve yorgunluk izlerini siler. Anında tazelik verir. İçeriğinde göz çevresindeki narin bölgeye parlaklık ve canlılık veren Sibirya ginsengi, koyu halkaları ve şişkinliği azaltmak için  tetrapeptidler ve kirpik uzamasını destekleyen Cilbooster aktif bileşeni bulunur.

Cilt bakımına dair sıkça sorulan sorular
Söz konusu cilt bakımı olduğunda akla takılan bazı sorular mevcut. Bunlar içerisinden de bazılarını cevaplayalım.

Yüz günde kaç kez yıkanmalı?
Gerekli temizliği yapmak, kirlerden ve makyaj kalıntılardan arındırmak adına sabah ve akşam olmak üzere yüzünüzü günde iki kere yıkamalısınız. 

Serum mu tonik mi?
Her ne kadar tonik adımı kişiden kişiye ve cildin ihtiyaçlarına göre değişse de, aslında cilt bakım rutininin daha güçlü olması adına dahil edilmesi gereken bir ürün. Ayrıca serumların amacı ve uygulanma amacı farklı olduğundan her ikisinin de bakım rutininde olması gerekiyor.

Tonik ne işe yarar?
Tonikler temizleyicinin ardından ciltte kalmış kirleri tekrar temizlemeye yardımcı olur. Ayrıca kullanacağınız serum ve nemlendirici gibi ürünlere cildinizi hazırlar. 

Önce tonik mi maske mi?
Maske uygulamadan önce cildinizin kesinlikle temiz olması gerekir. Bunun içinde uygun bir temizleyiciyle cildinizi temizlemeli, ardından tonik uygulamalı ve sonra maske adımına geçmelisiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ