Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜZELLİK DÜNYASINDA YENİ TREND: HİBRİT FORMÜL
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINT SPF20
SHISEIDO
Isıya, Neme, Yağlanmaya Dayanıklı Renkli Nemlendirici SPF20
2.250,00 TL
FUTURE SOLUTION LX INFINITE TREATMENT PRIMER SPF30
SHISEIDO
Cilt Bakımı Yapan Çift Etkili Makyaj Bazı
3.450,00 TL

Makyaj

GÜZELLİK DÜNYASINDA YENİ TREND: HİBRİT FORMÜL

  • Haziran 20, 2022

Evet, konumuz ‘’Hibrit Formül’’ size de hiç yabancı gelmedi öyle değil mi? Son dönemde bu kelimeyi ne çok duyar olduk her alanda. Ama bizim konumuz elbette Güzellik…

Öne çıkan Güzellik Trendlerinde Hibrit Formüller, Hibrit Formüllü güzellik ürünleri epeyce popüler oldu. Bu birçoğumuz için eminiz ki çok güzel bir gelişme. Çünkü artık hayatımızın her alanın da olduğu gibi Güzellik dünyamızda da az ve öz ürün kullanmayı tercih ediyoruz. 

Yeri gelmişken Hibrit formül ne anlama geliyor ondan da kısaca bahsedelim. Güzellik Trendlerinde Hibrit formül demek 1 ürünle çok işlev anlamına geliyor. Yani bu olağanüstü formül hepimize kolaylık ve bunun yanı sıra da kusursuzluğu sunuyor. 
Cilt bakımından makyaja, makyajdan cilt bakımına bağlantı kuran bu hibrit formüllü güzellik ürünleri gün geçtikçe daha güçlenecek gibi görünüyor. 

Peki, bu konu da bizim sizlere önereceğimiz bu formülden yola çıkarak geliştirilmiş en favori güzellik ürünlerini incelemeye ne dersiniz? 

Her biri birbirinden işlevli harika Hibrit Formüllü ürünler yazımızın devamında sizlerle.

SHISEIDO FUTURE SOLUTION LX INFINITE TREATMENT PRIMER SPF30: Shiseido’nun en yeni ürünlerinden biri olan bu ürün bir makyaj altı bazı olarak lanse edilse de Hibrit formülün tam karşılığı. Çünkü bu sadece bir baz değil, aynı zamanda özel içerik ve teknolojileri ile global yaşlanma karşıtı bakım yapma özelliğine de sahiptir. Ek olarak ise SPF30 ile cildi güneş ışınlarına karşıda koruma altına alır. Hem koruma, hem cilt bakımı hem de harika bir makyaj bazıdır. 

SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINT: Yine yeni bir ürün ve bu yılın güzellik dünyasında en yeni trendlerden biri olan bu renkli nemlendirici, sadece ciltte renk eşitlemek ve kusurları gizlemekle kalmıyor aynı zamanda da %70 cilt bakım içerikleri ile cildi nemlendiriyor ve bakımını yapıyor. Doğal bir görünüm için 24 saat nemlendirme sağlayan ve gün boyu kendi kendini yenilenen, hafif bir renkli nemlendirici isteyen herkes için uygundur.  

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ