Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAILEY BIEBER’IN TIKTOK’U ELE GEÇİREN TIRNAKLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
CUTICLE NAIL OIL – CLASSIC
ALESSANDRO SPA
Tırnak Bakım Yağı- Argan Yağlı
450,00 TL
NAIL SPA MANICURE MANGO NAIL SERUM
ALESSANDRO SPA
Tırnak Bakım Serumu
499,00 TL
NAIL POLISH REMOVER (ACETON-FREE)
ALESSANDRO SPA
Asetonsuz Oje Çıkarıcı
450,00 TL

Oje & Tırnak Bakım

HAILEY BIEBER’IN TIKTOK’U ELE GEÇİREN TIRNAKLARI

  • Ocak 24, 2023

Günümüzün en popüler ismi Hailey Bieber, sadece makyaj değil tırnak trendlerini de belirlemeyi adeta kendine görev biliyor.

Kabul edelim ki her konuda en büyük ilham kaynaklarımızdan biri Hailey Bieber. En başta tarzıyla tüm bakışları üzerinde toplamayı başarıyor. Tabii sınırlı olduğu konu sadece moda değil. Gerek doğal ten makyajı gerekse de yoğun lip gloss uygulanmış dudaklarıyla güzellik dünyasının seyrini belirleyen Bieber, en ufak değişiklikleri bile trend noktasına taşıyabiliyor. Son ilgi alanı ise tırnaklar!

Hailey Bieber tırnağı nasıl yapılır? Hailey Bieber tırnak görünümleri
Söz konusu tırnakları olduğunda Hailey Bieber uzunluktan yana. Böylelikle tercih ettiği manikür şekli, nail art ya da ojeler kendini çok daha iddialı bir şekilde belli ediyor. 

Glazed Donut
Hailey Bieber ile özdeşleşmiş ve onun imzasını taşıyan bu oje rengi, kısa sürede trend olmayı başardı. “Glazed donut nails” olarak Tiktok’u etkisi altına alan tırnaklar herkes tarafından talep görmeye başlarken, doğallığı beraberinde getirmesi de özellikle sadelikten yana olanlar için büyük bir artı. 


Chocolate Glazed Donut
Glazed donut tırnaklardaki parlak dokuyu bu kez çikolata rengine büründürmeyi tercih eden Hailey Bieber, inci parıltısını yine işin içinde tutuyor. Tek fark ise sonbahar ve kış mevsimine uygun kahverengi bir tonla tırnaklarını süslemesi.


Bubblegum Pink
Soft seçimlerine Bieber bu kez de çok açık tonlardaki pembeyi ekliyor. Normalde nude ya da toprak tonlarından yana olan tercihlerine de pembeyle birlikte farklı bir dokunuş yapmış oldu.  

Red French
Haileye Bieber’ın tırnak trendlerine en son armağanı ise buydu. 2022’nin sonlarına doğru alışık olduğumuz french tırnaklara kırmızı bir vurgu yapan başarılı model, kırmızı dudaklarıyla da bir bütünlük yakalamayı başardı. Şüphesiz ki “Glazed donut nails” trendinden sonra red french en popüler hale getirdiği tırnak trendiydi. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ