Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAMİLELİKTE CİLT KURULUĞU
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.175,00 TL
THE GENUINE LAPLAND BODY LOTION
POLAAR
Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler için Nemlendirici Vücut Losyonu
1.350,00 TL 875,00 TL
ICESOURCE HYDRATING CREAM
POLAAR
Yoğun Nemlendirici Krem
1.350,00 TL 1.080,00 TL
THE GENUINE LAPLAND FACE AND SENSITIVE AREA
POLAAR
Yüz ve Hassas Bölgeler için SOS Bakım Kremi
1.545,00 TL 995,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Bakım Kremi
3.050,00 TL
THE GENUINE LAPLAND LIP BALM
POLAAR
Nemlendirici ve Besleyici Dudak Balmı
490,00 TL 392,00 TL

Cilt Bakım

HAMİLELİKTE CİLT KURULUĞU

  • Mart 10, 2023

Hamilelik döneminde en sık karşılaşılan problemlerden biri de cilt kuruluğu. Bunu önlemek ve tersine çevirmek ise kullanacağınız ürünlerle mümkün.

Genellikle hamileliğin cilde ışıltı ve canlılık kazandırdığı bilinse de, bu herkes için geçerli değildir ve yaşanılan değişim bazı durumlarda cildin kurumasına neden olabilir. Özellikle hava koşullarına bağlı olarak bu kuruluğun şiddeti de artabilir. Öncelikle ciddi bir cilt kuruluğu yaşıyorsanız mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Ancak alabileceğiniz bazı önlemler ve kullanabileceğiniz ürünlerle durumu tersine çevirebilirsiniz.

Hamilelikte cilt neden kurur?
Hormonal değişiklikler, cildinizin esnemesi ve sonrasında ise tekrar eski formuna dönmesi, ayrıca hamilelik döneminde susuz kalmak ve yüksek kan hacmi gibi nedenler cildin kurumasına neden olabilir. Ayrıca kış aylarında hamileyseniz, düşük nem seviyeleri, soğuk hava ve ısıtma sistemleri de ciltte kuruma yapabilir.

Hamilelikte cilt kuruluğuna ne iyi gelir?
Hamileliğiniz esnasında yüzünüz ve vücudunuzda kurulukla karşı karşıyaysanız, öncelikle yapmanız gereken şeyler şunlar;


- Su tüketiminize mutlaka dikkat edin ve kendinizi susuz bırakmayın. Ayrıca mevsimine göre salatalık ya da karpuz gibi su oranı yüksek yiyecekler tüketmeyi de ihmal etmeyin.


- Doğal içeriğe sahip peeling’ler ile haftada sadece bir veya iki kez peeling yapabilir, ardından da yoğun bir nemlendiriciyle vücudunuz nemlendirebilirsiniz. We Are Paradoxx Detox Scalp + Body Scrub, %91’i doğal içeriğiyle hem cilt hem de saç için kullanılabilen bir peeling. Nazik bir şekilde vücudunuzdaki pul pul olmuş tabakayı temizlerken, ölü deriyi de temizler ve arındırır.
Polaar The Genuine Lapland Body Lotion ise kuru ve hassas cildi rahatlatır, korur ve onarır. İçeriğindeki 3 kutup meyvesi kokteyli nemlendirme sağlar. Formülündeki bitkisel yağlar ise kaşıntıyı yatıştırır ve cildi besler. 


- Banyo süresini sınırlayın. Uzun süre boyunca sıcak suyla yıkanmak cildin doğal yağlarını yok edebilir ve bu da cildin kurumasına neden olabilir. Sıcak yerine ılık su kullanın ve banyodan hemen sonra vücudunuzu nemlendirmeyi unutmayın. 


Hamilelikte cilt kuruluğu için krem
Vücudunuzla birlikte yüzünüz ve dudaklarınızda da hamilelik döneminde kuruluk gözlemleyebilirsiniz. Peki, hangi ürünleri kullanabilirsiniz?

1- Polaar IceSource Hydrating Cream
Doğal içerikleriyle öne çıkan Polaar ailesinin parçası olan bu krem, %95’i doğal içeriklerden oluşur. Nemsiz ve kuru ciltler için idealdir. Cildi yoğun ve uzun süreli nemlendirir. 24 saat boyunca cilde hidrasyon sağlar.
2- Polaar The Genuine Lapland Face and Sensitive Area
Ahududu, böğürtlen ve Arktik kızılcık özleri ile zenginleştirilen krem, verdiği yumuşaklık ile kuru ve hassas cildi besler, onarır ve korur. Besleyici ve koruyucu shea yağı, yumuşatıcı macadamia yağı, esansiyel yağ asitleri bakımından zengin tatlı badem yağı içerir.
3- Shiseido Essential Energy Hydrating Cream
Shiseido’ya özel Hyaluronic Acid RED teknolojisi sayesinde cildin nem üretimini harekete geçiren ve ince çizgileri önleyen özel formüllere sahiptir. aha derin ve 3 kat daha uzun süreli nem sağlar. Nemsizliğe ve ince çizgilere karşı daha hızlı ve daha verimli sonuçlar için ciltteki iletişimi güçlendirir.
4- NARS Orgasm Lip Mask
Yüzünüz gibi dudaklarınızın da kuruluğundan şikayetçiyseniz, NARS Orgasm Lip dudakların gün boyunca veya gece boyunca nemli kalmasını sağlar. Dudaklarınızın yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlayan bakım formülü ile dudaklarınızı korur. Üç bitki bazlı içerik dudaklarda besleyici bir baz oluşturur.
5- Polaar The Genuine Lapland Lip Balm
İlk uygulamadan itibaren dudakları nemlendirir ve besler. İçeriğindeki shea yağı dudakları besler ve korur; ayçiçeği, jojoba ve kayısı yağı dudakları yumuşatır; balmumu dudakları besler; kalendula yağı ise yatıştırır. A, C ve E vitaminleri açısından da çok zengindir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ