Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAMİLELİKTE HANGİ MAKYAJ ÜRÜNLERİ KULLANILMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
WASO SHIKULIME COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER SPF30
SHISEIDO
Cildi Yağlandırmadan Renk Eşitleyen Nemlendirici – Tüm Ciltler
1.950,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL

Makyaj

HAMİLELİKTE HANGİ MAKYAJ ÜRÜNLERİ KULLANILMALI?

  • Mart 09, 2023

Tıpkı cilt ve saç bakımı gibi hamilelikte makyaj da detaylarıyla merak edilen konular arasında. O halde bu konuyla ilgili de bilinmesi gerekenleri birlikte inceleyelim.

Hamilelik süreciniz sizlere doğal ve canlı bir ışıltı getirebileceği gibi bunu birkaç makyaj ürünüyle de desteklemeniz mümkün. Ayrıca bazen hamileliğiniz boyunca cildinizde bazı problemlerle de karşılaşma ihtimaliniz yüksek olduğundan makyaj aracılığıyla istediğiniz görünümü elde ederek enerjinizi yükseltebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları takip etmeniz ve sizin için önerdiğimiz ürünleri incelemeniz yeterli!

Hamileler için makyaj malzemeleri ;

1- SPF içeren bir renkli nemlendirici kullanın
Ağır formülasyona sahip fondötenler yerine cildinizi hem güneşin zararlı ışınlarından koruyan hem de cildinize renk eşitliği sağlayarak ışıltı kazandıran renkli nemlendiriciler tercih edebilirsiniz. Bu konuda önereceğimiz iki ürün ise oldukça uygun ve uyguladıktan sonra cildinizin canlılığına inanamayacaksınız!
Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30: Eşit cilt tonu ile pürüzsüz, doğal ve sağlıklı bir cilt ortaya çıkaran bu renkli nemlendirici SPF30 özelliğiyle cildi güneşe karşı koruyor. Ayrıca gelecekteki cilt problemlerini önlemek için bariyer işlevini onarıyor. Yani hem makyaj hem de cilt bakımı bir arada.
NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30: NARS’ın en popüler ve ikonik ürünlerinden biri olan Pure Radiant Tinted Moisturizer, cilt yüzeyinin anında pürüzsüz  görünmesine yardımcı oluyor, gözenek ve çizgi görünümünü azaltıyor. Antioksidanlar açısından zengin C vitamini türevleri içeriği sayesinde sadece 4 hafta içinde cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor.

2- Renkli dudak balmı deneyin
Bazı koyu renkli rujlar diğer tonlardan daha fazla alüminyum içerir ve bu da bebeğiniz için zararlı olabilir. Bunun yerine dudaklarınıza hafif bir renk verirken bakım da yapan dudak balmları tam da ihtiyaç duyabileceğiniz ürünlerden. Üstelik dilerseniz allık olarak da kullanabilir, canlı ve doğal görünüm elde edebilirsiniz. Nars Afterglow Lip Balm ise bu noktada devreye girerek Monoï Nemlendirici Kompleksi’yle dudaklarınızı nemlendiriyor. Dudakların korunmasına yardımcı olmak için antioksidan karışımlarına da sahip ve parlak bir bitiş ile şeffaf bir renk veriyor.

3- Bronzer ile cildinize renk katın
Her kadının hamilelik süreci birbirine benzemese de, zaman zaman mide bulantıları ya da hormonal değişimlerden dolayı cilt tonunuz istediğiniz canlılıkta görünmeyebilir. Bunu tersine çevirmek adına NARS Laguna Bronzing Cream ile yüzünüzü boyutlandırabilir ve hafif bir bronzluk yaratabilirsiniz. Krem yapısı doğallığı beraberinde getirirken cilde kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor. İçeriğinde Monoï ve Tamanu yağları yer alırken vanilya esansı ise nemlendirici bir özellik sunuyor.

4- Ekstra canlılık için doğal tonlarda allık kullanın
Hamileliğin getirdiği doğal bir ışıltıdan da söz etmek mümkün. Siz yine de yüzünüze ekstra canlılık ve doğal bir ışıltı katmak isterseniz, mutlaka makyaj rutininize NARS’ın ikonik allığı Orgasm’ı ekleyin!

5- Minimal olun
Hamilelikte makyaj yaparken hamileliğinizin getirdiği güzelliği yoğun makyajlarla gölgelemek yerine minimal şekilde ortaya çıkarmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle de zamanınızın kısıtlı olduğu günlerde makyaj rutininizi basit ve düzenli tutmak en iyisidir. Bunun için çok amaçlı bir kapatıcı, farklı tonları içeren bir far paleti, rimel ve allık ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Sizin için önerdiğimiz ürünler ise şöyle;
NARS Radiant Creamy Concealer
Nars Quad Eyeshadow – Mojave
Nars Climax Mascara
Nars Liquid Blush – Torrid

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ