Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HANDE GÜLŞEN'İN 2 ÜRÜNLE PRATİK YAZ MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
RADIANCE ON THE DOUBLE BUNDLE
NARS
Pure Radiant Renkli Nemlendirici & Radiant Creamy Kapatıcı Seti
3.720,00 TL 3.162,00 TL

Ten Makyajı

HANDE GÜLŞEN'İN 2 ÜRÜNLE PRATİK YAZ MAKYAJI

  • Ağustos 16, 2023

Cildinin güzelliğini yaptığı minimal makyajlarla ortaya çıkaran Hande Gülşen, sadece 2 ürünle gerçekleştirdiği pratik makyajla ilham kaynağımız oluyor!

Pürüzsüz, sağlıklı ve canlı cildiyle hem ilham veren hem de paylaştığı püf noktalarıyla severek takip edilen Hande Gülşen, söz konusu makyajı olduğun da pratik uygulamalardan yana. Özellikle de yaz aylarında… Cildini her daim SPF içeren ürünlerle korumayı ihmal etmezken, yanaklarını, göz ve dudaklarını da doğal bir şekilde renklendirmeyi es geçmiyor.

Hande Gülşen’in NARS ile pratik yaz makyajı
Hande Gülşen’in ten makyajındaki favorisi NARS’ın en ikonik ürünlerinin başında gelen Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30… Günün her saatinde cildinin parlak ve kusursuz görünmesini isteyen Hande Gülşen, SPF30 özelliğine sahip bu BB krem ile hem bir koruma sağlıyor hem de sunduğu doğal kapatıcılıktan faydalanıyor.

Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30, nemlendirme sağlarken cilde sağlıklı bir parlaklık veren enfes bir BB krem. Cilt yüzeyinin anında pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor, gözenek ve çizgi görünümünü azaltıyor. Üstelik uzun süreli kullanımlarda koyu lekelerin azalmasına yardımcı oluyor.


Nars Multiple Orgasm Rush ise Hande Gülşen’in pratik yaz makyajının bir diğer üyesi. Multiple serisinin sınırlı sayıda üretilen bu versiyonunda yer alan Orgasm Rush rengi, sunduğu pembemsi bronz tonla çok amaçlı bir ürün. Hande Gülşen, Multiple Orgasm Rush’ı yanaklarına ve hafifçe şakaklarına uygulayarak yüzünü renklendirirken hafifçe de boyutlandırmış oluyor. Ayrıca sunduğu doğal ışıltıyla dudaklarına da son bir dokunuş yapıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ