Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HANGİ ŞAMPUANI KULLANMALISINIZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
REPAIR SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı & Yapılandırıcı Şampuan
1.220,00 TL 976,00 TL
VOLUME SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Vegan Hacim Şampuanı
1.220,00 TL

Saç

HANGİ ŞAMPUANI KULLANMALISINIZ?

  • Ocak 05, 2022

Hangi şampuanı tercih etmeliyim, hangi şampuanı kullanmalıyım sorusu bazen oldukça kafa karıştırıcı olabilir...

Doğru şampuanı seçmek zor çünkü çok fazla çeşit var dediğinizi duyar gibiyiz.

Saç dökülmesine karşı, renk koruyucu, nemlendirici, arındırıcı, hacim veren, düzleştiren derken şampuan çeşitleri listesi uzadıkça uzar.

Hangi şampuanı kullanacağınıza elbette siz karar vereceksiniz fakat tıpkı cilt bakımında olduğu gibi saç bakım ürünlerinde de doğru ürünü seçmek için sizin endişeleriniz, beklentileriniz ve saç yapınız önemli. Şampuanları bir temizleme ürünü olarak görsek de şampuan seçerken saç derisini göz önünde bulundurmak da yukarıda ki etkenler kadar önemli. Bunun sebebi ise saç bakım ürünlerinin her biri saç tellerine ve uçlarına etki ediyorken şampuanlar direkt olarak saç derisine etki eden ve saçları dipten besleyen ürünlerdir.

Şampuan seçiminizi yaparken bir diğer önemli konu ise içerikleridir. Doğrudan saç diplerine etki eden bir üründe temiz içerik arayacağımız ilk şey olmalı. Şampuanlarda içerik incelerken dikkat etmeniz gerekenler ise plastik, parfüm, sülfat, mineral yağ ve toksin içermemesi olmalıdır. Bu etken maddeler maalesef saç ve saç derimize zarar verebilir.

Bu konuda size önereceğimiz İngiliz markası olan We Are Paradoxx markasının şampuanları olacaktır. Tüm ürünleri %100’e kadar yakın oranda doğal içeriklere sahiptir. Ürünlerin tamamı vegandır.

Peki, saç tipine göre ve ihtiyaçlarımıza yönelik bu markadan hangi şampuanı seçmeliyiz? Bu sorunun cevabı için We Are Paradoxx markasının şampuanlarını gelin birlikte mercek altına alalım ve doğru şampuanımızı seçelim.

KEPEKLİ & YAĞLI & ARINDIRILMAYA İHTİYAÇ DUYAN TÜM SAÇ TİPLERİ

We Are Paradoxx Detox Clarifying Shampoo: Arındırıcı ve canlandırıcı şampuandır. Saçları ve saç derisini kurutmadan, nem dengesini bozmadan saçları temizler ve arındırır. Saçları güçlendirir, saçlara parlaklık kazandırır ve kepeklenmeyi ortadan kaldırır. Tüm saç tipleri için uygundur. Kepeklenme sorunu yaşayan ve yağlı saçlar için de çok idealdir. İçeriğinde Greyfurt ve vegan keratin vardır.

HACİMSİZ & SÖNÜK TÜM SAÇ TİPLERİ

We Are Paradoxx Volume Shampoo: Çok yönlü bir şampuandır. Saçların nemli ve tazelenmiş, ipeksi pürüzsüzlükte ve süper sağlıklı görünmesini sağlar. Saçları temizlerken aynı zamanda saçları onarır, nemlendirir ve saçlara hacim kazandırır. Tüm saç tipleri için uygundur. Hacimsiz, sönük ve cansız saçlar için idealdir. İçeriğinde Babassu yağı, matcha yeşil çayı ve İrlanda yosunu özü vardır.

YIPRANMIŞ & KURU & HASARLI TÜM SAÇ TİPLERİ

We Are Paradoxx Repair Shampoo: Saçları yoğun bir şekilde onaran ve yeniden yapılandırıcı şampuandır. Yıpranmış saçları onarır, kuruluğu gidererek ipeksi bir pürüzsüzlük ve parlaklık kazandırır. Saçların elektiriklenmesini  önler  ve saçlara yumuşaklık kazandırır. Yıpranmış, kurumuş, hasar görmüş saçlar için idealdir. İçeriğinde Carrageen yosunu, Ginseng ve Babassu özü vardır.

KURU & KIRILGAN & CANSIZ TÜM SAÇLAR

We Are Paradoxx Moisture Shampoo: Yoğun nem verme özelliğine sahip şampuandır. Saçları yoğun bir şekilde nemlendirerek, yumuşatır, canlandırır ve elastikiyetini artırır. Saçların doğal nem dengesini korur. Kuru, kırılgan ve cansız saçlar için idealdir. İçeriği çok zengindir. Argan yağı, jojoba, yağı, B, C ve E vitaminleri içerir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ