Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HEDİYE PARFÜM SEÇİMİ NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ZEN (50ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
3.950,00 TL 3.160,00 TL
THE FAVOURITE EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum – Çiçeksi Odunsu
7.780,00 TL

Parfüm

HEDİYE PARFÜM SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 11, 2020

Kadınlara en çok alınan hediyenin parfüm olduğunu biliyor muydunuz? Neden? Çünkü özellikle erkekler için kısa ve kolay bir yoldur ve kadınları da çok mutlu eden bir hediyedir.

 



Peki, hediye parfüm alırken nelere dikkat etmek gerekir?

1) Hediye alacağınız kişinin koku zevkini biliyorsanız, o kokuyu barındıran parfümlere yönelirsiniz. Çiçeksi kokuları seviyorsa yasemin, leylak vs gibi. Daha yoğun ve ağır kokuları seviyorsa, baharatlı veya odunsu parfümlere bakabilirsiniz. Sedir, deri, tütsü kokuları gibi.

2) Eğer hediye alacağınız kişinin zevkini hiç bilmiyorsanız, çok ağır ve çok bilinmeyen kokulardan uzak durmanızda fayda var. Bu durumda daha çok hafif ve çiçeksi kokulara yönelebilirsiniz.

3) Ayrıca parfüm alırken mevsimler de önemli bir kriterdir. Örneğin, kış aylarında en çok tercih edilen lavanta ve menekşe kokusu olurken yaz aylarında ise bu koku yerini papatya ve nergis kokusuna bırakmakta imiş.

4) Bunların yanı sıra alacağınız kişinin tarzını çok iyi analiz etmelisiniz. Mesela; sportif birine daha enerjik parfümler yakışırken, klasik ve geleneksel tarzı olan birine daha baharatlı kokuları tercih edebilirsiniz.

5) Yapılan araştırmalara en çok tercih edilen kadın parfümleri arasında ilk sırayı gül kokusu alıyor. Bunun dışında ikinci sırada ise özellikle kış aylarında kullanılan ve çok tercih edilen kokuların başında menekşe kokusu geliyor. Bir diğer koku olarak tercihleri arasında yasemin kokusu var.

Yasemin yıllardır birçok kadının en çok tercih ettiği kokular arasında ilk sırayı alıyor.

6) Eğer kendi başınıza işin içinden çıkamıyorsanız, parfüm alacağınız yerdeki satış danışmanından yardım isteyebilirsiniz.

Önerilerimiz

ZEN (50ML) - Çiçeksi Parfüm

Shiseido Zen – Eau De Parfum, amber ve ağaç notalarıyla sarmalanmış çiçeksi ferah bir nefesle benliğindeki gerçeklere uzanarak, modern kadının özünü yansıtıyor.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ