Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HER GECE MAKYAJINIZLA UYURSANIZ BAŞINIZA NELER GELİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Sivilceler

HER GECE MAKYAJINIZLA UYURSANIZ BAŞINIZA NELER GELİR?

  • Temmuz 08, 2020

Hazır mısınız? Bu yazıdan sonra bir daha yüzünüzü temizlemeden uyuyamayacaksınız. Asla! Hem de ne kadar uykunuz olursa olsun, ne kadar yorgun olursanız olun... Makyajsız, temiz bir ciltle uyumak, cilt bakımının en önemli adımlarından biri. Cildinize iyi bakmanın yararlarını hem bugün hem de ileriki yaşlarınızda göreceksiniz. Uyumadan önce makyajınızı temizlemeyi alışkanlık haline getirin. Yoksa başınıza neler gelir, biliyor musunuz?
 

Gözenekleriniz tıkanır

Makyajla uyuduğunuzda, cildiniz nefes alamaz ve gözenekler tıkanır. Bu da sivilcelere, siyah noktalara yol açar.
 

Cildiniz donuklaşır

Sağlıklı cilt, ışıl ışıl ve taze görünür. Sağlıksız cilt ise mat, cansız ve donuk. Makyajla uyumak cildinizin kurumasına ve matlaşmasına neden olur. Cildinizi kaplayan makyaj, gece boyunca cildin kendisini yenilemesini zorlaştırır. Sonuç: Donuk, mat, kuru ve sağlıksız cilt.
 

Erken yaşlanmaya davetiye çıkar

Ciltte kalan makyaj, gece boyunca cildin kendisini yenilemesini zorlaştırır. Çünkü cilt kendini geceleri yeniler. Cilt kendini yenileyemezse, kırışıklık, çizgilenme, kuruluk, deri kalınlaşması gibi sevimsiz yaşlanma belirtileriyle zamanından önce karşılaşabilirsiniz!
 

Kirpikleriniz dökülebilir

Gür ve uzun kirpiklere sahip olmak hepimizin hayali... Bunun için maskara kullanmıyor muyuz zaten? Göz makyajıyla yani maskarayla uyumak, kirpiklerinizin kurumasına ve sonuç olarak zayıflayıp kırılmalarına hatta dökülmelerine sebep olur.
 

Cildiniz bakteri yuvasına dönüşür

Uyumadan önce yüzünüzü yıkamak sadece makyajınızı temizlemez; cilt üzerindeki sebum, çevreden bulaşan kir ve mikroplardan da arınmanızı sağlar. Gün içinde cildinize bulaşan bakterileri yatmadan önce temizlememeniz, sivilcelere ve uçuklara bile sebep olabilir.
 


DİYELİM MAKYAJLA UYUDUNUZ, SABAH NE YAPMALISINIZ?

 

Gördüğünüz gibi makyajla uyumak hiç iyi bir fikir değil! Ama çok yorgun olduğumuz zamanlarda makyajla uyuyakalma ihtimali hepimizin var ne yazık ki... İnsanlık hali, olabilir! Böyle gecelerin sabahında yüzümüzü iyice temizleyip, mümkünse kil maskesi uygulamalı ve iyice nemlendirmeliyiz. 
 

- Nemlendiren temizleyici: Nars Gentle Cream Cleanser, makyajı ve kirleri temizlerken, cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı olan hafif, kremsi bir temizleyicidir. Monoï yağı, yaban gülü özü ve papatyayla zenginleştirilmiş olduğundan, ciltte yumuşak bir his ve ışıltılı bir görünüm bırakır. 

 


 
- Kil maskesi: Shiseido Purifying Mask
, fazla yağ da dahil olmak üzere cildi matlaştıran pürüzleri kirli gözenekleri, yüzeydeki yağı ve kirleri hedef alır. Cilt gözle görülür bir şekilde arınmış ve berrak görünümlü hale gelir.
 

- Cildi aydınlatan nemlendirici: Shiseido Glow Revival Cream, eşit olmayan cilt tonundan başlayarak çoklu cilt problemlerini çözen, cilt yenileyici ve aydınlatıcı kremdir. Kızarıklık, koyu halka ve belirgin gözeneklerin görünümü minimize olur. Cilde müthiş bir ışıltı ve 24 saat boyunca nem verir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ