Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HIZLI VE HAVALI EN KOLAY SAÇ ŞEKİLLENDİRME
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.175,00 TL
DETOX DRY SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Arındırıcı Kuru Toz Şampuan
1.390,00 TL
MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Nemlendirici Vegan Saç İksiri
1.475,00 TL 1.175,00 TL

Saç

HIZLI VE HAVALI EN KOLAY SAÇ ŞEKİLLENDİRME

  • Ocak 05, 2022

Kadın veya erkek fark etmez, hepimiz bakımlı, güzel ve havalı görünen saçlar için uygulamalar yaparız.

Özellikle biz kadınlar için en önemli aksesuarımız olan saçlarımız için günlük hayatımızda işe giderken, akşam arkadaş buluşmasına giderken ya da özel bir davete katılacağımız zaman ilk düşündüğümüz şey saçlarımızı nasıl şekillendireceğimiz oluyor. Ve bunun için de oldukça zaman ayırıyoruz.

Fakat bazen öyle bir an oluyor ki saçlarımızı taramak için bile zaman bulamıyoruz. Ve böyle durumlarda kolay uygulanan saç modelleri ve saç şekillendiricileri ise bizler için hayat kurtarıcı diyebiliriz.

Artık bu durumlarda kurtarıcı ve kahramanımız olacak ürünler ile zahmetsizce, hızlı ve pratik bir şekilde de havalı saçlar ile göz kamaştırıcı olabiliriz.

Bu konuda da sizlere birkaç ürün tavsiyesi yapmak isteriz.

We Are Paradoxx markasının saç şekillendirici ürünleri ile çabasız güzellik yanı başımızda!

Volume Blow Dry Spray: %94 doğal olan saçlara hacim veren spreydir. Fön öncesi saçlarda astar görevi görür. Nemli saç diplerine uygulandığında ve ardından saçlar fön ile kurutulduğunda saçlara mükemmel bir hacim ve parlaklık verir. Saçları sertleştirmez veya yapıştırmaz. Tüm saç tipleri için uygundur. Sadece saç diplerine uygulanır. Saçların hızlı kurumasını sağlar. En önemli içeriği ise Beyaz ısırgan otudur.

Volume Texture Salt Sprey: Saç şekillendirici bu sprey İrlanda deniz tuzu ile saçlara esnek, dolgun ve hacimli bir görünüm verir. Plaj dalgası da diyebiliriz. Çok yumuşak bir yapısı vardır ve saçlarda ağırlık yapmaz. Saçları pürüzsüzleştirir ve içerisinde ki irlanda viskisi sayesinde saçlara yoğun parlaklık kazandırır. İstenilen sıklıkta kullanılabilir.

Detox Dry Shampoo: Tüm saç tipleri için mükemmel bir arındırıcıdır. Yağlı saçları temizleyen, tazeleyen %90’ı doğal kuru toz şampuandır. Saçlarda detoks etkisi yaratır. Saç ve saç derisindeki toksinleri, yağı ve kirleri temizlemek için arındırıcı Aktif Kömür ve Kaolin Kili içerir. Saçın temiz ve sağlıklı görünmesini, hissetmesini ve kokmasını sağlar.

Doğrudan saç köklerinin üzerine ürünü hafifçe sallayarak dökün sallayın ve parmak uçlarınızla iyice yedirin. Alternatif olarak, ürünü önce elinize dökün ve parmak uçlarınızla saç köklerine yedirin. Son olarak saçınızı tarayın ve şekil verin.

Moisture Hangover Hair Elixir: %97’si doğal olan saç bakım iksiridir. Saçlara parlaklık, nem ve düzleştirme etkisi verir. Özellikle donuk, yıpranmış ve cansız saçları olanlar için mükemmeldir. İster boyalı, ister doğal saçlar olsun, her çeşit saça eşsiz bir bakım yapar. Saçlara yoğun nem verir.

Nemli veya kuru saça uygulayabilirsiniz. Çok küçük bir miktarı parmak uçlarınıza alın, sadece saçınızın uçlarına sürün. Saçtan durulanmaz. Elinizle şekil verin ve bitti bile!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ