Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HIZLICA HAZIRLANMAK İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN MAKYAJ İPUÇLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Makyaj

HIZLICA HAZIRLANMAK İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN MAKYAJ İPUÇLARI

  • Mart 01, 2022

Makyaj yapmak çok vaktinizi alıyorsa, bu yazımız tam size göre. 

Vakitten kazanmak için bazen çok hızlı olmak gerekebilir. Şimdi size çok işinize yarayacak muhteşem pratik makyaj ve cilt bakım tüyoları vereceğiz.

Duşta nemlendirici kullanın

Duşun sıcaklığı ve nemi, gözeneklerinizi açarak nemlendirici bileşenlerin cildiniz tarafından daha hızlı emilmesini sağlar, böylece durulayıp duştan çıktıktan sonra cildiniz süper yumuşak kalır. 

Birden fazla ihtiyacı hedefleyen bir fondöten veya renkli nemlendirici alın

Cilt bakım ihtiyaçlarınızı hedefleyen ve cildinizin ihtiyacı olan renklendirici ürünlerden birini seçin. Size bahsedeceğim bu ürün göz çevresine de kullanabileceğiniz ve birçok adımı yok sayacağınız muhteşem zaman kazandırıcı NARS PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER renkli nemlendiricidir. 

Nemlendirme sağlarken cilde sağlıklı bir parlaklık verir. Ayrıca SPF30 yüksek güneş koruma özelliğiyle cildinize güneşin zararlı ışınlarının girmesini engeller. Antioksidanlar açısından zengin C vitamini türevi ile sadece dört hafta içinde cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Uzun süreli kullanımlarda koyu lekelerde azalmayı destekler. 

Hazırlanırken tahmin yürütmeyi ortadan kaldıran temel ürünler seçin.

- Çok amaçlı bir renkli stik, kısa zamanda hızlı bir rötuşa ihtiyacınız varsa vazgeçilmez bir parçanız olacaktır. Bu kullanışlı ürün aynı anda hem göz farı, hem allık, hem de ruj olarak iş görürken çantanıza rahatlıkla sığarak ihtiyaç duyduğunuz anda elinizin altında bulunur. 

- Saatlerce kapatıcı yedirmekle uğraşacak haliniz yoksa ve iyi uyumuş görünmek istiyorsanız göz içinize beyaz ya da ten rengi bir kalem sürerek saatlerce uyumuş dinamik bir görüntü elde edin.

- Ayrıca dumanlı gözler herkese yakışıyorken bunu yapabilmek için zaman gerekir. Gözlerinizi ortaya çıkaracak hızlı bir uygulama için, göz kalemi ve maskara, kadınların en iyi dostudur. Kaleminizle üst kirpik diplerine çizgi şeklinde uygulayarak, daha sonra da çizginin çok keskin olmaması için parmak veya fırça yardımıyla yayarak dünyanın en pratik dumanlı görüntüsünü elde edeceksiniz.

Sonraki adım ise kirpiklerinizi uzatmak için maskarayı uygularken fırçanızı dipten uçlara doğru döndürün. Kirpiklerin en iyi şekilde ayrışması ve kalınlaşması için çubuğu oynatarak ve kirpik çıkış yönüne doğru tarayın. Daha hacimli bir görünüm için kat kat uygulayın.

- Makyajsız yorgun ve soluk göründüğünüzü düşünüyorsanız ve makyaja zamanınız yoksa güzel bir ruj sürerek de aynı etkiyi kazanabilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ