Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
İNCE SAÇLAR İÇİN EN İYİ 4 ŞEKİLLENDİRME ÜRÜNÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOLUMIZING BLOW DRY MIST
OLAPLEX
Hacim Veren & Saçı Isıya Karşı Koruyan & Saç Kurutma Süresini Kısaltan Saç Spreyi
1.490,00 TL
MOISTURE HEAT PROTECT SPRAY
WE ARE PARADOXX
Yüksek Isıya Karşı Koruyucu Sprey
1.050,00 TL 735,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
DETOX DRY SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Arındırıcı Kuru Toz Şampuan
1.390,00 TL 1.112,00 TL
GIVE ME A LIFT STYLING KIT
OLAPLEX
Saçlara Hacim Veren İkili Şekillendirme Seti
2.980,00 TL
CLEANSE & STYLE TRIO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Saçları Temizleyen & Nemlendiren & Hacim Veren Üçlü Set
3.180,00 TL
WEIGHTLESS BODY CLEAN HAIR KIT
OLAPLEX
Saçları Temizleyen & Nemlendiren & Hacim Veren Bakım Seti
4.470,00 TL
THE MIRACLE SHINE & PROTECTION KIT
WE ARE PARADOXX
Saçları Isıdan Koruyan & Maksimum Parlaklık Sağlayan Saç Bakım Seti
2.525,00 TL 2.020,00 TL

İnce Telli Saçlar

İNCE SAÇLAR İÇİN EN İYİ 4 ŞEKİLLENDİRME ÜRÜNÜ

  • Kasım 20, 2023

Şekillendirme ürünleriyle anında daha hacimli ve dolgun görünüme kavuşabilen ince telli saçlar için bazı önerilerimiz var. Keşfetmeye ne dersiniz?

Eğer saçlarınız doğuştan ince telliyse, daha gür hale getirmenin yollarından ziyade, doğru ürünlerle nasıl daha dolgun gösterebileceğinizi keşfetmeniz daha önemli. Çünkü burada genetik bir durum söz konusu. 

İnce telli saçların bakımı kalın telli saçlara göre daha kolaydır ancak bu saç tipi için doğru ürünleri bulmak zor olabilir. Yağ içeren bazı formüller saçınızı ağırlaştırabilirken, nem kazandıran formüller ise yağlı bir görünüm oluşturabilir. 

Şekillendirme adımında ise doku kazandıran spreyler ve kuru şampuanlar hem oldukça pratiktir hem de ince telli saçlara anında hacim kazandırabilirler. Söz konusu dolgunluk olduğunda ince saç şekillendirme ürünleri arasında en etkili olan formülleri bir araya getirdik. 

1- Olaplex Volumizing Blow Dry Mist
İnce saçlar için en iyi saç spreyleri içerisinde yer alan Volumizing Blow Dry Mist, saçlara anında hacim ve doku kazandırma noktasında oldukça başarılı bir ürün. İçeriğinde bulunan Bezelye Peptitleri saç tellerini dolgunlaştırıp, nemlendirir ve korurken, saçlarda asla yapışkan bir his de bırakmıyor. 

Saçı 232 dereceye kadar ısıdan koruduğu için bu ürünü saçınıza uyguladıktan sonra güvenle fön çekerek daha hacimli bir görünüm yaratabilirsiniz. Patentli Olaplex Bond Building Teknolojisi sayesinde bir başka özelliği de saçtaki hasar görmüş bağları güçlendirmesi…

2- We Are Paradoxx Moisture Heat Protect Spray
Isıya karşı koruyan bu sprey, yalnızca saç tellerini ısı hasarından korumakla kalmıyor aynı zamanda saçın güçlendirmeye ve sağlıklı hale getirmeye de yardımcı oluyor. İnce telli saçlarınıza fön çekmek istediğiniz ya da maşayla şekillendirerek daha hacimli hale getirmek istediğiniz zamanlarda bu spreyi kullanarak saçınızı 205 dereceye kadar ısı hasarına karşı koruyabilirsiniz. 
İçeriğinde yer alan Elma Sirkesi saçların daha pürüzsüz ve parlak olmasını sağlarken elektriklenmeyi de kontrol altına alıyor. Pro Vitamin B5 sayesinde de saçın dış tabakasını onararak pürüzsüz hale getiriyor.

3- Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo
Kuru şampuanlar artık sadece saçların daha temiz görünmesini sağlamak için değil aynı zamanda hacim veren bir şekillendirme ürünü olarak da sıklıkla kullanılıyor. Olaplex imzası taşıyan bu kuru şampuan ise saçtaki fazla yağı emiyor ve aynı zamanda saça hacim kazandırıyor. İnce saçlar için en iyi saç spreyleri arasında kesinlikle bir yeri hak ediyor!


4- We Are Paradoxx Detox Dry Shampoo
İnce telli saçlar daha çabuk yağlanmaya eğilimli olduğundan dolayı kısa sürede hacimsizleşir ve sönük görünür. Özellikle de saç diplerinde istenmeyen bir görüntü ortaya çıkabilir. We Are Paradoxx Detox Dry Shampoo tam da bu görünümü engellemek üzere saçlarda detoks etkisi yaratır. Saç ve saç derisindeki toksinleri, yağı ve kirleri temizlemek için arındırıcı Aktif Kömür ve Kaolin Kili içerir. Saçın temiz ve sağlıklı görünmesini  sağlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ