Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ISI KULLANMADAN DALGALI SAÇ NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Saç

ISI KULLANMADAN DALGALI SAÇ NASIL YAPILIR?

  • Aralık 02, 2022

Isısız saç şekillendirme yöntemleriyle oluşabilecek zararı minimuma indirebilirsiniz. Üstelik ısı kullanmadan dalgalı saç yapmak hiç de zor değil.

Saç sağlığıyla ilgili hangi makaleyi okursanız okuyun ya da hangi uzmana danışırsanız danışın, önerileri arasında fön ve maşa gibi saç şekillendiricilerinin kullanımının azaltılması yer alacaktır. Saçın kırılmasına neden olan bu uygulamalar, haliyle saç sağlığı karşısında da en büyük tehdit unsurunu oluşturuyor. İyi haber şu ki, saçları şekillendirmek için sadece bunlara ihtiyacınız yok. Biraz ürün ve farklı toplama yöntemleriyle saçlarınızda sağlıklı dalgalar yaratabilirsiniz.
Evde dalgalı saç nasıl yapılır?

Bu aşamada takip edebileceğiniz birkaç yöntem mevcut.

Topuzla dalgalı saç yapma

Saçlarınızı birkaç bölüme ayırarak küçük topuzlar halinde toplayın. Bu işlemden önce dalgalarınızı belirginleştirecek bir köpük uygulayabilirsiniz. Oluşturduğunuz minik topuzlarınıza ise We Are Paradoxx Style It Kit içerisinde yer alan Volume Texture Salt Spray’den sıkarak dalgaların kalıcılığını artırabilirsiniz. 

Örgüyle dalgalı saç yapma

Isısız saç şekillendirme yöntemlerinden biri de örgülerden yararlanmak. Yine yukarıdaki ürün uygulamalarını sabit tutacak şekilde bu kez topuz değil ikili ya da tek örgüyle saçlarınızda dalgalar oluşturabilirsiniz.

Bigudiyle dalgalı saç yapma

Oldukça nostaljik bir uygulama ancak kesinlikle iyi sonuçlar vadediyor. Isısız saç şekillendirme için hafif nemli saçlarınızı bölümlere ayırarak bigudilere sarın ve mümkün olduğu kadar kurumalarını bekleyin. Ardından bigudileri çıkararak dalgalı saçlarınızın keyfini çıkarın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ