Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ISIYA, NEME, YAĞLANMAYA DAYANIKLI RENKLİ NEMLENDİRİCİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINT SPF20
SHISEIDO
Isıya, Neme, Yağlanmaya Dayanıklı Renkli Nemlendirici SPF20
2.250,00 TL

BB Krem

ISIYA, NEME, YAĞLANMAYA DAYANIKLI RENKLİ NEMLENDİRİCİ

  • Haziran 21, 2022

Makyaj da olmazsa olmazlardan biri kuşkusuz ten makyajıdır. Aslında ten makyajına makyajın astarı da diyebiliriz. Birçoğumuz makyaj yapmayı, cildimizi renklendirmeyi, cildimizde ki kusurların görünümünü kapatarak daha sağlıklı ve canlı görünen bir cilde sahip olmayı ve tüm bunlara bağlı olarak da kusursuz görünmeyi çok seviyoruz. 

Konu ten makyajı olunca da hepimizin tercihleri farklılık gösterebiliyor. Kimimiz fondöten, kimimiz pudra doku, kimimiz BB kremleri tercih ediyor, seviyor ve kusursuz görünümümüzü bu ürünlerle tamamlıyoruz. 

Ama bir gerçek var ki o da makyaj trendleri… Bu yıl yok gibi görünen ten makyajları oldukça trend. Bunun için de son zamanlarda sıkça karşılaştığımız renkli nemlendiricileriler bir nimet. Trendlerden bağımsız olarak da özellikle yaz aylarında ısıya, neme ya da yağlanmaya dayanıklı ten ürünlerini bulmakta fazlasıyla zorlanıyor ve ten makyajını bir süreliğine rafa kaldırabiliyoruz. 

Ama Endişelenmeyin şimdi sizleri öyle bir renkli nemlendirici ile tanıştıracağız ki makyaj çantanızın sadece yaz aylarında değil her zaman vazgeçilmezi olacak!

Shiseido kusursuz ve güçlü bir makyaj görünümü yaratmanız için ısıya,neme ve yağlanmaya karşı dayanıklı taze, doğal, pürüzsüz, enerji dolu, sağlıklı ve canlı bir cilt yaratmaya odaklanarak SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINT ürününü satışa sundu.

Doğal bir görünüm için 24 saat nemlendirme sağlayan ve gün boyu kendi kendini yenilenen, hafif bir renkli nemlendirici isteyen herkes için uygun olan bu eşsiz ten ürünü Waterproof özelliğine sahiptir. SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINT aynı zamanda yüksek oranda (%70) cilt bakımı içerikli olan formülü sayesinde gün boyu cildi besler ve bakımını yapar. 

Bu yılın Makyaj trendlerine de tam anlamıyla uygun olan SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINT pürüzsüz, canlı, kusursuz bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlarken sanki cildinizde hiçbir ürün yokmuşçasına taze ve doğal bir görünüm elde etmenizi ve SPF20 güneş koruması ile cildinizi güneş ışınlarına karşı da koruma altına almanızı sağlar. 

Bu yaz akmayan, dağılmayan, bulaşmayan ve doğal görünen bir renkli nemlendirici ile görünümünüzü tamamlayarak göz kamaştırıcı bir cilde sahip olmak sizin elinizde..

SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINT 8 renk seçeneği ile kendinize uygun olan rengi seçmeniz için sizleri bekliyor.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ