Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ISLAK GÖRÜNÜMLÜ SAÇ NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ

Saç

ISLAK GÖRÜNÜMLÜ SAÇ NASIL YAPILIR?

  • Aralık 19, 2022

Pek çok Hollywood yıldızının favorisi olan ıslak görünümlü saç modelini siz de kolaylıkla deneyebilirsiniz.

Ünlülerin kırmızı halı güzellik stillerinde sıkça karşımıza çıkan bir saç stili vardır. Son zamanlarda daha sık tercih edilmeye başlayan ıslak görünümlü saç, pek çok yıldızın imzası haline gelirken, Kim Kardashian, Zendaya ve Gigi Hadid, buna öncülük eden isimlerden. Aynı zamanda hem şık hem de çekici görünmeyi sağlayan ıslak görünümlü saç, yapımı itibariyle de oldukça kolay. O halde nasıl yapabileceğini birkaç adımla anlatalım;


Saçlarınızı ıslatarak işe başlayın
Islak görünümlü saç için saçların tamamen ıslak olması gerektiği düşünülebilir. Ancak durum pek öyle değil. Saçlarınızı su doldurduğunuz spreyli bir şişe yardımıyla hafifçe ıslatmanız ve nemli olmasını sağlamanız yeterli. 


Sabitleştirici bir ürün seçin
Jöle ya da jel… Islak görünümlü saç konusunda kullandığınız ürünler de oldukça önemli. Zira ıslak olan kısmın hem o parlak görünümü koruması hem de uzun süre sabit kalması gerekiyor. 


Yapmak istediğiniz modele karar verin
İster sıkı bir topuz yapabilir, ister atkuyruğu yaptığınız saçınızı örebilir ya da tamamen açık bırakabilirsiniz. Islak görünümlü saç, farklı seçenekler sunarak çeşitlilik sağlıyor. 


Seçtiğiniz modele göre ürününüzü uygulayın 
Islak saç görünümünü elde etmek adına bol miktarda ürünü saç köklerinize uygulayın. Saçlarınızı toplamaya karar verdiyseniz, bir fırça yardımıyla bunu yapın ve ürün sayesinde saç tellerinizi iyice yapıştırın. Saçınıza ne kadar çok jel ya da jöle uygularsanız, saçınızın o kadar ıslak görüneceğini unutmayın.


Saç spreyiyle sabitleyin
Çoğu saç stilinde olduğu gibi, işlemin sonunda bir saç spreyi kullanmak, stilin bozulmadan kalmasına yardımcı olabilir. Ekstra tutuculuk dışında saç spreyini uçuşan saçlarınızı kontrol altında tutmak için de kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ